slut

Och så var denna helgen slut har nu en lååååååång vecka framför mej med mkt mkt arbete o skola..! Jag har inte fått gjort nått vettigt idag alls, nu ska jag lägga mej på mammas spikmatta o försöka slappna av & inte tänka på en massa bekymmer, så får vi se hur de går.!

BAKIS

Ja så var de söndag... uuuuussscha.. mår faktiskt bättre nu men öm i kroppen ,, hehe stukat foten =) så den e lite blå, höga klackar + alkohol + trappa är ingen bra kombination ! hehe.. hade grymt skoj igår iaf.. dansade en massa o drack en massa hehe.! så man mår väl som man förtjänar antar jag. Skulle behöva plugga men har ingen ork till de faktiskt ...inte så oväntat iofs.! Nej orkar inte ens sitta här hehe.. kram på er


Lördag



Ikväll är det förfest hos sötisen Alicia...är fruktansvärt laddad hehe.. ! Vart en seg dag idag vaknade kvart i sex & kunde ej somna om så legat o glott på tv hela morgonen, somnade dock nån timme typ mellan tio o elva..! måste ju vara utvilad inför kvällen!!! Ska strax gå ner o äta e vrålhungrig =) ska la hoppa in duschen snart med så mitt hår hinner självtorka .. =) innan de ska fixas lite med hehe.! nej nu skriker magen ... ciao !


God natt

Nu ska jag sova har vart en bra dag & en kul kväll här hemma i soffan.. Puss på er & Natti Natti......<3


Fredag =)



Hallojsan ... idag var jag i stan halv timme så gick till jobbet o hälsade på en sväng o sedan gick jag ut på stan köpte en kjol o lite annat skoj, sen träffade jag min sötis idag och hennes jobbar kompis så sprang vi på stan lite ..lunchade sedan på Mignon ... och det var gott ... sedan sprang jag iväg till systemet för att handa lite go alkohol.. för imorn smäller det hehehehe.. blev lite öl .. det enda jag dricker hehe.. ! Efter jag vart där åkte jag hem till vårt lilla röda hus =) & här sitter jag nu, är lite sömnig ska nog lägga mej o mysa framför min tv =) så otroligt tråkigt väder ute så man kan ju ligga o halv sova hela dagen lång utan att man får dåligt samvete, yes de var en mkt bra idé så hej svejs ...!



Snart helg.. ler..

Äntligen Tors kväll =) Igår var en bra dag, Jag o Mamma var med Favvo Johan på stan , o vi hade trevligt trots att jag var ganska trött, skrattade hela dagen lång.. Fick shoppat en massa hhee. stövlar och julklapp till mamma och gardiner & linser. Sen när vi kom hem bar det av till gekås med Lars-Ove fick tvingat på han en ljusstake =) nee han ville ha den faktiskt.. hiih.. lite julmys måste man ju ha...Jag handlade inte nått där men jag var ju där med johan i onsdags, mamma fick handlat två kassar =) men vad de var i vette fasen bara bra att ha saker ..nudlar schampoo o sånt ihihih.. ! Sen åkte vi hem o kollade på Greys Anatomy, de e sååå bra men uscha vad jag tyckte synd om grisarna.. ler..

Idag steg jag upp kl 07.oo tutade iväg till skolan 08.00, naturkunskap stod på schemat ..segt.. men var grymt intressant fakitskt då vi håller på att lära oss allt om våra organ =) .. så den lektionen var slut  på två sek.. tvingade sen med mej erik i min klass till stan, ville ju inte gå o köpa kläning sj.. han var mindre road hehehe..men en klänning blev de o fin e den =) ska nog inviga den på lördag.. Är inte så sparsam nu hehe.. men kan inte låta bli kliar i mina fingrar när jag går i stan hehehe.! Vi gick sedan till espresso house där Erik förhörde mej på Genetiken... Sen tillbaks till skolan för att skriva prov.. gick bra bra=). skönt att ha fått de överstökat ! Nästa måndag har jag med prov o tors.. segt.. men men ska väl förhoppningsvis gå .. !

Nu kommer bild på min klänning =)


mys

Nu har jag bara en timme kvar på jobbet sen e jag ledig från jobbet iaf i några dagar =) ska bli så skönt., nu på kvällarna när man kommit till jobbet så har de nästan vart lite mysigt, då dem har fått upp fina ljusslingor utanför =). 
I helgen blir det partaj med Helena & Alicia o kanske fler.. =) vi ska ha sååå kul ...Så akta er för vi kommer att göra stan osäker hehee. Natten har vart bra känt mej pigg o så ..känner mej fortfarande pigg men de går väl förhoppningsvis över sen när jag kommer hem för måste sova lite innan jag ska åka till Johan..Mamma ska vara med oss idag & de ska bli skoj får se vad vi hittar på. Jag får ju försöka kolla ut nått att ha på mej på lördag .=) nemen jag hade nästan glömt att jag fått lön idag med o studiebidrag=)hiihi så skojsigt då kan jag shoppa loss.. ler..

Nej nu ska jag tända lite värmeljus här nere så de mysigt när gästerna kommer ner o ska äta frukost.. !



tisdag



Här sitter jag trött som satan .. hehe.. Imorse när jag gick av mitt pass gick jag kvickt upp till kvantum köpte mej en baguette.. tillbaks till jobbet o njöt av dej hehe tillsammans med aftonbladet.. sen drog jag upp till Spa o tog en dusch o sen bar de av till skolan.. Biologi.. shit så trött jag var då.. hade hål timme åkte hem somnade vaknade efter en o en halv timme igen .. o kom fan inte upp ur sängen min kropp sa NEJ... DU MÅSTE SOVA... så kom inte iväg till skolan igen !

Försök hålla ut skolan e snart slut.. men blir grymt jobbiga veckor nu framöver.. !

Nej nu ska jag äta lite mat tänkte jag .,.mkt hungrig..!



Hej hej

Grymt trött imorse kan jag tala om så den sista kvarten på jobbet var jag tvungen att ringa min älskade katrin o tjöta lite.. hon var nämligen vaken o påväg upp till örebro.. hann prata en liten stund sen kom chefen o löste av mej här på jobbet.. Jag drog på mej min goa vinterjacka o sa hej då .. ringde sedan upp my angel igen .. var fasen rädd att jag skulle somna när jag körde hem annars.. lat som jag e satte jag mej i bilen drog på högsta värmen o väntade på att frosten skulle försvinna från min framruta hehehe =) orka skrapa..när de hade blivigt ett litet kikhål körde jag hemåt med katrin i mitt öra =) var så längsedan vi pratade så vi la ej på luren förrän kvart i nio =) fick sagt en del på 2 timmar hehe.. Kan säga att jag somnade som ett barn sen... helt underbart var det.. o smarta jag glömde ställa min klocka så vaknade kvart i två & insåg att jag hade missat min datalektion *fasen*..! Gjorde ej så mkt mer denna dag hehe.. glodde på tv.. mys pys.

Nu sitter jag på jobbet och äter lite apelsin .. fick tag på en sån jätte god =) så den ska jag njuta av heheh.. !  Blir en lite jobbig dag för mig imorn lr idag lr vad man ska säga.. =) slutar 07.00 o ska till skolan 08.20 blir till att gå till kvantum handla lite bröd o sätta sej o äta frukost på jobbet, för att sedan gå till skolan ... !*zzzZZZzzZZZzzz*

Over and out...!


Min Söndag

Idag vaknade jag vid 13 tiden men vägrade gå upp så låg o drog mej till 13.30 .. sen in i duschen ...o efter det åt jag en bit. Och sen bar det av till kurortsstaden med fesen .. Hon fick en kanon behandling =) o blev väldigt nöjd .. tack Ida.!
Åkte sedan hem tog det lite lugnt.. =)osv ..ihii..

O här sitter jag nu.. Ska ta mej en kopp te tror jag faktiskt..mysa till de såhär på jobbet, dagarna går så jädra fort lr nätterna lr vad man ska säga =) så snart e de fasen jul.. hjälp..! men ska bli skönt när skolan e slut..

efter denna natten har jag bara två nätter kvar för den här gången .. skönt.. e ledig nästa helg shooooo hoooo=)

Over and out..



tidig söndags morgon..

Snart slutar jag lr snart o snart.. men klockan börjar närma sej halv sex =) så sitter här och myser lite.. hehe.. ska strax tända lite ljus o slänga lite sopor.. ! Natten har vart cool lugn inte hänt mkt alls.. Blev riktigt förvånad över stillheten faktiskt, men jag klagar verkligen inte såhär fick de gärna vara varje natt..! Idag har jag inte jätte mkt på planerat mer än att jag ska ta Fesen till kurortsstaden så hon får sej en ansiktsbehandling...nice..hon fick nämligen de av mej i present. Sen ska jag försöka plugga med.. ! hmm e lite för less på det nu så det är riktigt riktigt tungt..!


Sen vill jag bara säga att det gick kanon att köra in t stan igår kväll då bromsarna funkar kanon =) weeeeeeeeeei..!

Tjo hej


.......



Nu har vi kalas här hemma för Fesen.. blev exotisk planka mkt gott =) men hade faktiskt hellre velat ha mammas smörgåstårta.. ! hihi..Min bonus Farmor hade gjort sin jätte goda tårta med.. =) så nu känner jag mej lite rund o så .hehe.

Idag körde jag min lilla racer bil till veddige för min underbart snälla vän Lars-Ove skulle hjälpa mej med att byta vinterdäcken .. & kolla lite snabbt varför de läckte bromsvätska..! Det första han ser när vi hissar upp den är ett avklippt bromsrör... HJÄLP jag har fan inte haft nån broms på höger bak!!!!!!!!!! förra ägaren har klippt av det av nån jädra anledning o sen bara böjt till det o försökt trycka ihop det lite ! TACK för att du upplyste mej om detta när jag köpte bilen .. !Kunde ju fan kört ihjäl mej lr nån annan! Kul om de hade blitt nån fel med nån annan broms lr nått då hade jag fan inte haft mkt att säga till om ! Känner mej extremt arg på denna person .. då de e en bekant..! hur fan kan man sälja en bil utan att upplysa om nått som e sååå viktigt..! GRRRRRRRRRRRRRRR....

Iaf stackars Lars-Ove började greja med det där o jag stod o såg dum ut o frågade om alla knepiga verktyg som kom fram hehe =) med lite lite lite flyt så fick han iaf ordnat till ett nytt bromsrör.. så nu har jag mkt bättre bromsar.! se vad dem säger på besiktningen i januari.. ! men men nu e de ingen risk att de händer en olycka pga bromsarna iaf..!

Så nu har jag vinterdäck & fungerande bromsar =) och det e ju bra.. !
Så tack Lars-Ove du e bäst !! ska bjuda dej på nudlar snart .. hehe..

Nu ska jag åka till jobbet o imorn bitti kommer Anna.. såå skoj... =) kram på er.. !




Fre natt



Klockan är strax halv fyra o jag har tagit en liten paus här på jobbet.. ! vart lite stökigt här med lite gäster som har festat lite väl mkt.. lr högt lr vad man ska säga.. så tillslut ringde jag mina securitas änglar..och när dem kom insåg festfolket att det var slut på de roliga hehe.. ! så nu e här tyst... jag gav dem en massa chanser men dom tystnade inte då får man ta hjälp av the angels.. hehe.. har en lampa här i taket som har fått nått ryck .. blinkar o håller på .. skit irriterande då jag omöjligen kan släcka den .. stört mej på den sen jag kom till jobbet.. ! så imorn när jag kommer hit hoppas jag den är lagad..för oorka sitta lyssna på den en natt till.!

Tror jag har nått litet virus i kroppen som inte vill bryta ut riktigt för känner mej as hängig o yr i skallen o så .!!!! Känns inge bra alls ringer doktorn på måndag om dej ej släppt tills dess .. inte kul att gå runt o känna sej svimmfärdig hela tiden.

Idag den 22/11 fyller min underbart söta lillasyster Therese (Fesen17 år ,så ikväll blir det kalas hemma hos oss.. ! Blir tyvärr ingen smörgåstårta.. =( lite beviken blir man ju .. hehe.. Blir nog inte så många på kalaset för mormor o morfar stannar hemma .. eftersom morfar inte e bra... fast han har iaf fått komma hem för att återfå lite nya krafter...  Slå det blir väl vår family ,fesens farmor o farfar o familjen skoglund... alldeles lagom..!  Hoppas jag får sovit en stund på eftermiddagen innan alla kommer bara.. annars blir de en lååång lördags natt..

Over and out.. !


molly....



Idag steg jag upp åt frukost o sen gick jag o min mor en promenad i det fina vädret...efter promenaden så var det bara att åka in till stan & panta burkar o handla lite på Willys.... efter vi gjort detta åkte vi till varbergs djurklinik o hämtade Mollys aska.. var grymt jobbigt.. fick gå ut o sätta mej i bilen då jag inte kunde hålla tillbaks tårarna.. jag kämpade en bra stund men det gick bara inte.. ! Så nu när vi har hämtat henne ska vi hitta en fin plats i trädgården där hon ska få ligga....uscha vad jag saknar vår lilla björn .. vill att hon ska komma tillbaks...! mmm hon var sååå gosig....!





tors kväll



Nu är det kväll igen då .. och dagen idag har väl inte varit så händelserik, var i skolan hade data åkte hem till mormor en sväng.. o där var lilla mamma o grejade med hennes dukar, vi åkte sedan hem o jag satte mej med biologin & de är verkligen ett tråkigt ämne fyyy så segt får inte in nån info alls..! men men.. imorn ska jag träna tror jag .. de e dags att komma igång igen ! se om helena orkar hänga på förstår att hon vill ha sovmorgon.. Behöver komma ut en stund imorn om jag ska orka plugga hela dagen o sen jobba natt.. yes nu är de helg igen & då jobbar jag =) nej nu måste jag försöka läsa lite mer.. blir inte godkänd annars,,,!



puss på dej gumman




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANNA, HOPPAS DIN DAG BLIR KANON, O ATT DU FÅR EN MASSA PRESENTER=)






Nanig..

Jobbigt det är när man inte kan sova.. Borde man inte ha svårt för när de e mörkt o kallt ute o klockan bara är 06.00. Idag blir det skola och en massa plugg för jag har Biologi prov på tis nästa vecka...! Ögonen svider o jag e grymt trött känner jag,,e jag vaken en stund så kanske jag kan sova typ en timme till sen iaf..! För sovit jätte dåligt i natt =( sitter o tycker lite synd om mej sj nu...hihih...nej bädda ner mej i sängen med en kopp te & slå på tv:en e nog inte fel .. Nee så får det bli.. Tjo hej

Min dag



Hej hej idag har jag vart hos Johan o vi drog iväg till gekås.. var inte sjukt mkt folk men hade ju ej blivigt ledsen om de var mindre.. =) folk bara ställer sej med sina jävla vagnar o tror dem e ensamma där inne .. fick fasen skrika ibland, bara haaaaaaaaaaaaaaaallå kan vi få komma fram med rullstolen hääääär....O dem brydde sej inte.. ggrrrrrrr... Men vi fick handlat lite bra att ha saker båda två =) godis o sånt .. ne men jag fick köpt mej en gosig tröja o en ljusstake.. o massa annat tjafs..Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar e fasen vrål hungrig=) blir soppa i vårt hus idag meee like..

Tjo hej


Tisdag



Idag steg jag upp 07.00 =( segt .. hehe.. duschade åt frukost jada jada jada... stack sedan till skolan =) hade biologi, o sedan var det bara att traska till jobbet för att gå på utvecklingsamtal=) vilket gick jätte bra.. Sedan tänkte jag åkt hem o ätit lite mat men då kom söta Alicia o ville ha sällskap så vi gick till Mignon o åt lunch..! soppa go som fan o mätt blev jag. Sen efter det så åkte jag hem, pluggade lite slumrade till.. vaknade sedan efter en stund o satte mej vid min kära dator..

Fick besök av en gammal kompis .. var jädrigt skoj faktiskt... facebook e bra.. man hittar folk lite här o var =) så vi tjötade en massa o glodde på vänner som e såååå bra.. Och nu e klockan ganska mkt o brothers and sisters börjar nu o de vill jag inte missa .. såå tjo heeeej


Utkast: Måndag... lika ...

Måndag... lika jobbigt som vanligt... måndagar är ärligt talat ingen höjdare...

Vaknade lika trött som vanligt.. duschade gjorde mej i ordning för att se dra iväg till skolan.. Hade data prov gick mkt bra =) som vanligt.. hehe..Åkte sedan till Kvantum o köpte en kyckling sallad...efter det kördfe jag till sjukhuset för att hälsa på min söta morfar ..o när jag kom dit så satt mamma o mormor där med o fikade så fixade fram bestick o lunchade där..

Efter en timme så for jag iväg på HLR o DHLR utbildning.. jädrigt intressant.. så nu kan man det..

Efter utbildningen stack jag till mormor 19.00 ..hon fyller nämligen år idag .. så de blev fika =) gott gott..
Nu sitter jag här o e sjukr trött ...fick tänka till lite extra när jag kom hem med så Fesen ville ha hjälp med matten ... =) Men det e skoj nu när an kan lite iaf,, hehe..Vi löste det iaf... Hon hade slarvat lite,,

Nu ska jag strax sova för imorn är det bioligi och den får jag inte missa..! natti natti,,

Tjo hej

vill soooooova

Jag kan inte sova.. och det stör mej som fan..! Har ju jobbat hela natten borde ej vara några problem plus att vädret e ju skit kasst så behöver ju inte ha dåligt samvete för att man sover bort hela dagen .. men nej nej .. här får jag sitta klar vaken... !aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blir arg...

blääääääääää

Trodde natten hade vart lugn.. fan så fel jag hade...!!!!!!!!!!Katastrof... orka..!!!! Känner mej lagom smart..


shooo ho ..



ho ho .. ler.. I natt är de segt.. ler.. massa fylla utanför o massa spring här..men nu kl snart halv fyra å då dröjer det ej sååå länge förrän Anna kommer =)

Var Anna Larsson som jobbade kvällen när jag kom igår skoj skoj .. längesedan jag träffade henne.. =)O imorn kommer nog Lousie o henne har jag inte heller träffat på evigheter..så de ska li trevligt..

Min sista natt för den här gången ... =) måste ägna mej åt skolarbete massa massa nästa vecka.. inge kul alls.. !!
Önskar skolan var slut nu faktiskt.. så jag kunde börja leva lite normalt.. vara ledig nån dag ..

Idag söndag så ska jag plugga & så ska jag försöka hinna med att träffa min älskade vän Martina.. Hälsar på dom alldeles för sällan men som sagt tiden räcker inte riktigt till...

Back to work....


Lördag..



Hej hej här sitter jag o glor.. ska strax lägga mej o kolla på en film, kommer antligen somna ganska fort o sen när jag vaknar är det bara att göra sig i ordning för att senare dra till jobbet =) hiih.. I går var de Helenas trevliga ansikte jag möttes av på jobbet ,idag har jag faktiskt ingen aning vem det är som står där när jag kommer.. blir en överasskning.. =)
Har man ingen späning i vardagen såå får man skaffa sej *haha*.

Magen kurrar en aning kanske skulle väl ätit nått idag .. men utbudet e väl sådär ätit mackor nu flera dagar i rad inte så skoj..

Kul o läsa min blogg ehhe jobbar ju bara hela tiden .. händer ju inget spännande alls,,=)


fyyy

suttit ett par här nere nu o pussats o hållt på ...
o så säger killen -ska vi gå upp o busa lite ?
 o hon svarar - nee men du e ju gift??!
och han säger - ja men de e du ju med ??
dom gick aldrig upp o busade, men var visst ok att hångla lite bara.. !
hahahhahha fyy fasen..!vilka fulingar.. !  

Fre natt

Jobbar o jobbar.. det lönar sej att jobba en del .. när man får sin lön =9 ..! vilket jag fick igår juh.. hhiih.. Kvällen/halva natten har på jobbet har vart helt okey.. inte hänt så värst mkt.. ! fulla männsikor bla bla fulla människor..! o nu sitter det några sega här nere i lobbyn som vägrar inse att kvällen e slut..! Jag vill ju börja röja liksom .. men dom tröttnar väl snart.

Nej nu ska jag springa o hämta lite frukt...Tjo hej..


Ny dag

Nu är det även en ny dag för mej ... sitter o lyssnar på musik o pratar med Nexhat på msn .. var evighetersedan jag hörde nått från den lilla killen .. =) så kul att prata med folk som mår hur bra som helst skaffat sej bil lägenhet o fästmö .. Önskar han all lycka.. =)

Så ska man jobba i natt igen.. =) helger e väl underbart att jobba på hiihih=) Sen på sön morron kommer Anna gumman o de e alltid lika trevligt för då har man nån att tjöta lite skit med en stund =) dricka te o bara vara.. !

Nej måste ner o rota lite i kylen ... e HUNGRIG.. !!!!!!!!!!!!

Lön..



Då var det en ny dag nu då .... fast inte riktigt för mej eftersom jag jobbar fortfarande o inte har sovit nått än .. Idag är det löne dag *shooooooohoooooo* hihi.. Lönelappen stod o väntade på mej när jag kom till jobbet idag =) o de var en trevlig liten överraskning..Spara massa o sen köpa grymt fina julklappar till mej själv hahaha.. ! Ett smycke ska inhandlas o då jag älskar ringar får de nog bli en sådan =) .....! Skämma bort mej sj lite... som alltid hihihi..!

Har grymt ont i huvudet ..tagit två treo men dom biter ej ... !så jädra jobbigt ... kallsvettas o blää...! Sovit lite innan jag skulle iväg o jobba, förhoppningsvis beror de på det.! Nu e de bara tre timmar kvar sen får jag åka hem o lägga mej i min goa säng.

Tjo hej


torsdag kväll



Här sitter jag o ska strax åka o jobba.. sovit en timme ungefär.. jädra obehaglig känsla i kroppen som höll mej vaken..! Vet inte vad de e ...känner mej bara lite små nere just nu.. men går la över när jag kommer till jobbet o får en massa annat att tänka på ..! Imorn ska jag träffa Katrin =) längtar ... miss her..! sitter o lyssnar på Oh Laura - Release me.. mkt mkt bra..högsta volym hihiii... mamma e nog glad över att jag strax ska åka till jobbet hehe..!

Saknar Molly en massa önskar hon fanns kvar hos oss....Tänker på dej...Vår alldeles egna lilla björn..!



Förvirrad..!



Idag har jag inte fått mkt gjort .. glömde helt bort att jag hade biologi idag ,.. jävligt smart gjort. och det kom jag på när jag satt o hade datalektion hehe.. ! Efter skolan åkte jag hem till Ida en snabbis.. fick druckit te o tjötat lite..*trevligt* jag har vart ovanligt social denna veckan får jag säga.. =) måste ju komma ut lite hehe kan ju inte alltid sitta hemma..

Så ska jag hänga in alla mina rena kläder i garderoben.. TRÅNGT... jag får fasen inte plats med allt .. Vill ha en lägenhet typ NU...!Men men lär väl dröja.. jag har aldrig sån tur så jag får en inom dom närmsta månaderna iaf...så här får man sitta i sitt lilla rum..

Nej jag ska sova en sväng nu .. jobba i natt nämligen .. !



Onsdag..

Nu sitter jag här o försöker plugga men nja går sådär.... bra av mej att gå in o blogga.. men men .! Igår kväll drog jag till Martina, alltid lika trevligt att hälsa på hemma hos henne.. vi drack kaffe o tjötade en massa.. o tittade på deseperate housewifes.. mkt mkt bra. ! Idag har jag jobbat vart kanon svängde förbi mormor en sväng så jag fick ätit o Johan fick fikat med kaffe o kaka..

När jag kom hem vände jag stort sett bara i dörren hämtade min data bok o åkte sedan till Lars-Ove för att fixa med hans gardiner .. jag gjorde ej så mkt hhehe sa mest åt han vad han skulle göra..=) men de blev kanon ..! Hade ej så mkt nytta av data boken som jag tänkte jag skulle läst lite i för att jag har prov imorn ..för när vi väl var klara med gardinerna så var de dags att kolla på Greys Anatomy... sen körde jag hem med mina lilla racer .. o glömde boken *SMART* men typiskt mej....

Nej nu ska jag nog bädda ner mej får gå upp tidigt imorn o plugga för nu känner jag att jag bara vill sova....!
Tjo hej

kul väder

så jädra tråkigt väder.. har precis kommit hem från stan .. tänkte jag skulle strosat omkri´ng lite fter skolan men med detta vädret går fasen inte det.. keligt .. så nu e de ju bara ta tag i sånt som är mindre skoj.. typ tvätten mm .. !

Hunnit med att springa till yrkesvägledaren med.. o nästa termin blir det svenska b o biologi..har ju jobb att sköta nu med så då får de bli lite mindre skola så jag orkar med.!

Nej nu måste jag börja tvätta... Tjo hej

 

JULKLAPP

Om jag önskar mej en lägenhet av Tomten så kanske jag får en till jul=) jag tycker jag har varit snäll & borde få en =)


måndag

Gårdagen var trevlig, pappa bjöd på mat & och sen så åkte vi till hans verkstad o sågade till en planka o hämtade lite saker =) åkte sedan till min farmor o sa hej med..sen vid 18 tiden åkte jag hem & gud vad trött jag var då . !

Måndag denna dagen har vart sjukt seg haft en massa magont & de är inte skoj...Ska plugga inför mitt dataprov som jag ska ha på tors..men orkar inte riktigt börja..

Pratar nu med min Älskade Ängel Katrin , som jag saknar en massa massa massa...min tös bor nu så långt bort..=(
men e hemma ganska ofta men då bara jobbar ju jag .. ! Får hoppas jag hinner träffa henne när hon kommer hem senare i veckan..!


 


Halloj

Här sitter jag på mitt lilla jobb ,,, slappar lite nu en stund.. haft lite besök här i natt mkt trevligt när folk kommer förbi o säger hej till lilla mej efter den vart på krogen =) tack Lars-Ove & Martin, hoppas du fick nån mat martin hehe..
Jag har häslat på morfar på sjukhuset idag, han blir så glad när jag kommer .. hade köpt snus till han o en jätte fin nyckelring..fars dag present . !=) Annars har jag inte gjort så mkt idag faktiskt sov en stund på kvällen för att orka med denna natt .. o vips så e ju kl 22.00 å man ska åka till jobbet.. !

 En person som jag älskar väldigt mkt blev sårad idag , av två personer som har påstått sej vara hennes vänner, dem har bevisat vad dem går för och det är två idioter..!tyvärr råkar man ut för sådana ibland..! DU behöver inte dem du har dina riktiga vänner pojkvän mfl som bryr sej om dej o stöttar dej i allt du gör o inte gör..! Så låt dom inte göra dig i illa igen..!!!!

Idag brummar min racerbil & jag ner till Skogstorp kl 14.00 för att äta middag hos min Far.. ska bli mkt trevligt.!
Fast de har jag ju iofs redan skrivit mm .. 

Tjo hej
  

rast

Sitter o skriver här på jobbet har tagit en liten rast nu.. dricker te o läser skvaller tidning=) På söndag e det ju fars dag o jag har alltid lika svårt för att hitta nån liten käck present. minns inte ens vad pappsen fick förra året , men var säkert nått bra...Får la försöka fixa en imorn på dagen för dagarna går så jädra fort o vipps så e de söndag..Så på söndag bär det av til min Far i falkenberg.Ska köpa nått litet till Morfar med, synd om han ..inte kul att behöva ligga på sjukhus..

Asså man hör dom sjukaste ljuden här på nätterna .. i början blev man helt nojjig o föreställde sej massa hemska saker som de kunde vara .. me nu har jag vant mej som tur är =) kan bli jobbigt att sitta här sj annars...

Tjo Hej

jacka

sho ho idag har jag köpt en ny jacka .. väldans fin o 30 % på MQ =) sånt gillar vi .. !

Onsdag Natt



Ho ho här e jag .. Min onsdag har vart bra, inte blivigt sjuk än =) och de e ju ett stort plus..! Kom hem 07.15 var väl i säng strax efter det .. jätte trött var lilla jag men kunde ej somna först... men tillslut så sov jag som ett litet barn, och ville inte alls gå upp när klockan ringde 11.50.*ler* Men hade ju ej så mkt val så duschade lite åt lite o sen bar de av till Johan vi fick sprungit på stan o även fikat lite..=)mums...18.00 var jag påväg hemn igen o 18.30 låg jag i min säng o somnade som en stock ska ni veta.. Vaknade dock 19.30 o var pinknödig så in i h*lv*t* ... så jädta typiskt..men vad gör man är ju bara att stiga upp o springa på toa haha.. fick sedan sova till 20.45 då jag gick upp för att äta o se på Greys Anatomy de kan man ju inte missa...Sen 22.10 satte jag mig i bilen o körde till jobbet o här e jag nu ..så de var i stort sett hela min dag ..tack för mej=)

Tjo hej


Tisdag NATT

Nu ska jag strax ta tag i städningen som ska göras här på jobbet, men weronika känner sej ej så kry, näsan rinner o halsen värker..blir de värre imorn med halsen så ringer jag till neptunus kliniken då min bonus pappa nämligen har halsfluss..nu åker la resten av familjen på de med antagligen..

Tess fot såg bättre ut idag..var ingen fraktur som tur var...stackars Fesen hoppat på kryckor sen i söndags..Låter som en stor elefant när hon kommer då hon hoppar fram på ett ben utan kryckor=) ska förhoppningvis kunna änvända båda sina ben snart...

Nu har jag bara 3 timmar kvar på jobbet ..ska bli skönt att komma hem o sova en stund när man inte känner sej kry....och hoppas verkligen det bara är en liten förkylning o att jag mår bättre när jag vaknar.. För ska nämligen träffa Johan idag blev ju inget förra veckan för jag var i Stockholm.

Nej nu får jag avsluta detta... Tjo Hej..





Tisdag



Sitter nu här o väntar på att maten ska bli klar.. e vrålhungrig...
Idag ringde kl 07.00 o då var de bara att stiga upp göra sej i ordning o åka till skolan, läser genetik nu, ganska intressant men mkt att lära sig inför kommande prov. Efter den lektionen som var slut kl 10.00 åkte jag hem till min kusin som jag ej har träffat på över ett halvår .. saknat henne en massa.. nu e hon gravid o jag ringde o väckte henne... *sorry* sover dåligt på nätterna så ringer jag o väcker henne när hon väl fått ro till att sova. ..snällt av mej.Men fick tjötat en stund sedan körde jag hem o glodde på tv..Ikväll går jag på mina nätter och jobbar sista natten på lördag för denna  veckan =). Ska bli gott att komma igång igen efter ha varit ledig en vecka men blir en tuff vecka denna, då jag har annat jobb + skola upptill.. Så kommer de att vara iofs dec ut, sen har jag bestämt mej för att plugga på distans.

TJO HEJ



Sjuk lr inte ..

Nu ska jag strax hoppa i säng.. varit en lugn dag var i skolan hade en lektion sen sprang jag en snabbis på stan o sedan åkte jag till sjukhuset för att hälsa på min lilla Morfar .. han blev nog jätte glad .. såg så ut iaf..=) Jobbigt att han fått åka in en andra gång...Hoppas han blir bra snart....

Min fest kväll jaa vad ska man säga om den hehehe.. var sån bra förfest att jag fick åka hem o sova vid halv tolv...uscha..
Att man aldrig lär sej !! Drick inte alkohol om du bara har ätit smulor till lunch.. !! Men bra att jag hade vett på att åka hem iaf.. ! Mådde dock inte bättre på söndagen för det.. *ler*

Men nu börjar jag känna mej lite små sjuk ... halsont .. inte bra.. min bonus pappa har ju halsfluss så kan ju vara de som smyger sej på mej nu ...=( Får inte bli sjuk nu har ju både skola o jobb att sköta hela veckan...!

Nej nu ska jag bädda ner mej ... tidig lektion imorn..

´Tjo hej


Aj

Ho Ho .. Ni sitter jag här o ska strax hoppa in i duschen för idag är de fest med mina goa vänner o sedan utgång i vår lilla stad.. var ett tagsedan jag var ute så de ska bli skoj.. =)

Har ganska ont i mitt lilla öra idag hehe..får ju skylla mej sj för vill man vara fin får man lida pin..
Lillsyrran är de iofs ganska synd om stackarn har spelat nattcup i Gbg o stukat sin lilla fot så in i h*lv*te, o slutade inte spela efter det, nej då dom tejpade den bara så den höll två matcher till lr vad de var .. =( Nu e den hemsk o stackarn ska på barndop nu ...Hoppas de ej har gått av nått i den lilla fossingen .. !



RSS 2.0