Sjuk

Min lillasyster e bäst, fick precis detta levererat till mig =)


Finare leende

Har nu kikat runt på olika sidor om tandreglering, har sedan många år tillbaks avskytt mina tänder är lite deppig över att tandläkarna inte föreslog räls när jag var mindre.. men men...! Nu har jag kikat runt och hittat två olika metoder, incognito vilket är en räls på insidan av tänderna =) och Invisalign som är en genomskinlig skena... Och den dagen jag har råååd att fixa mina tänder så finns närmaste speciallist i falkenberg =) Ja det är alltså bara en fråga om pengar för det var DYYYYRT...! Jag har iaf mailat han i falkenberg för att se om man kan få en tid för  ens se om dessa metoder funkar på mina icke så fina tänder =) för gör dom inte det är ju det inte mkt att fundera över..!


.....

Snart ska jag få åka hem & sova, näsan rinner & halsen värker IGEN, orkar ärligt talat inte vara såhär halvdålig mer. Ge mig en rejäl förkyldning istället så att jag blir liggandes i nån dag, lr försvinn från mitt system för detta e värdelöst..!

Jahopp igår kom de mer snö och och jag gillar det INTE.. Jag o johan kunde ju inte hitta på nått men vi fick tagit en fika med Madde som var hemma från hemsedal..!=) Så ska det vara sådär mörkt o tråkigt idag med så tänker jag ligga i sängen hela dagen, har säkert en o annan film jag kan se =)


Urk ;)

Lyxmat, hmm ärtor är ju inte en stor favorit så var ju kul att de var så många..


Tisdag

Här sitter jag trötter på jobbet, mellan 2-4 är den värsta tiden att vara vaken tycker jag...Idag hade vi repa möte så var på jobbet redan vid 15 tiden första gången idag. Fick även handlat lite o hälsat på syrran på jobbet, det var min tisdag det och här sitter jag nu. Har 5 jobbnätter framför mej nu, känns så jäääkla länge såhär första natten & ibland är det riktigt jobbigt faktiskt, vet inte hur länge till jag orkar jobba natt min kropp avskyr det nämligen just nu.! Tänk om man kunde haft ett 7-4 och ledig helgerna ;) då hade jag varit glad...!   

usssch hittade en bild på aftonbladet på en stackars fisk, han ser ut som jag känner mig vissa nätter ;) så tyckte han passade in i detta inlägg..


Lördag

Ikväll firar vi Katrin, sitter o försöker ta tag i mig själv hihi duschat har jag gjort, men får la sminka mig lite så man kan gå på kalajs..! Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran..så kommer det upp lite bilder imorn..  hej hej hååå


Fredag

hej hej idag blev den en till liten runda på stan med lillsyrran, fick handlat presenter till Katrin som fyller 25 år idag =) ska fira henne imorgon, ska bli trevligt & har saknat henne en massa!!!! Ikväll blir det fredagsmys hos familjen på soläng =) får se om jag får städat lite här hemma innan jag sticker iväg med mitt fina vrålåk till veddige ;) Och Anna jag har inte tittat i facket, tänkte att jag skulle vänta några dagar för att se om kanske det ligger en hel hög guldpengar där *ler* Kan ju alltid hoppas..!

Nej gott folk dags att gå en runda med dammsugaren.Hej hå!


Torsdag

Åhh sikken bra dag det blev, jag & Anna åkte och tittade på bil...ja vi åkte själva o tittade o jag bestämde mej för den, så vi reserverade vrålåket & fick sedan en lite mer kunnig person att åka o titta på den senare på dagen...Den blev godkänd & står nu på min parkering =) Jag är mkt nöjd..Jag försökte pruta hahaha men gick sådär hihi full tank blev det iaf..Bilder på bilen kommer senare för mobilen måste laddas..

Fick köpt lite tröjor & en ring idag med, sååå ja jag hade spenderbyxorna på :) men är man duktig & sparar så får man unna sig lite extra ibland..!


Torsdag

och jag är nu redo att möta dagen, anna kommer o hämtar mig om 5 minuter sen blir de en stund på stan & lunch på Mignon..! Sovit as dåligt i natt med förstår inte asså...gick ju upp tidigt igår efter en helvetes natt utan sömn, la mej sent igår men njee inget funkar..!!!!

Får försöka trötta ut mej idag då igen så får vi se om de hjälper att sova inatt..Nån gång måste min kropp vilja sova.! Blir en redbull när jag kommer t stan det känner jag ju... hehe..Önskar jag hade lika mkt energi som ett barn, dom kan ju springa o tjoa en hel dag utan problem =)

Hej hå


OHHHH NOOOO



Nu får det räcka e sjukt less på snö, vill absolut inte ha mer.!!!


Födelsedag

Idag fyller min storasyster år så MASSA Grattis till henne =)



lördag

Igår när jag beslutade mig för att stiga upp & inte försöka sova längre, tog jag min tele o skulle ringa till älsk samma sekund som jag plockar upp telen så stiger han in genom dörren :) mmm mys..! Skönt att få lite sällskap i några timmar innan jobbet...! Hände inte så mkt mer igår.

 Andreas har köpt en ny mc som han så gärna vill ut o köra med, kan jag förstå, den är jätte fin & går säkert bra också =) Jag gillar inte riktigt det här med Mc tycker de e farligt .. men det är det ju att köra bil med, sååå e väl bara att gilla läget..! 


Nej dags att börja jobba mitt te e slut & jag börjar bli sömnig!!! weeei fick min löne spec igår, längtar efter lönen nu, ska iofs spara så mkt det går till bilen jag ska köpa men blir tyvärr inte så mkt över när räkningarna e betalda men men välkommen till verkligheten Weronika ;)


Orka..

Känner mig grymt negativ just nu till de mesta inte allt men de mesta...! Jag har ingen energi & är inte speciellt social..Varför måste jag har en sådan period nu blääääääää. Jag vill så mkt men inget händer, jag tar inte tag i någonting & varför vet jag inte riktigt. Allt runt omkring mig är faktiskt kanon, är bara jag som måste rycka upp mig helt enkelt och inte bara låta dagarna gå....!


Jahopp

Natt & här sitter jag med en kopp te på jobbet, märks att jag inte e bra, skallen o halsen värker...!! Men men ska nog gå över får försöka sova bort det imorn. Var hos J igår för första gången nu efter jul.. Vi hade riktigt trevligt tjötade en massa massa e sjukt vad våra samtal kan spåra ut hahah kul...!  Jag får nog komma tillbaks o blogga när jag har nått mer att skriva ;)


I fickan



Rotade fram en gammal jacka i garderoben när jag & Anna skulle ut och åka pulka häromdagen...Som ni ser på kvittot så är den inte använd på ett tag *ler*. Känns som jag har svårt att slänga saker o ting lr skänka, syftar då på jackan =)


Helgen

Sikken skön & lugn helg i fredags var jag & Andreas hos mig vi tittade på tv o bara var. I lördags steg vi upp sent åkte sedan hem till svärmor & svärfar och åt pizza & drack kaffe sedan åkte vi hem till Andreas och tittade på film, blev även paradise hotel och efter det så somnade jag bums, var sååååå jäkla trött efter att ha sovit dåligt på fredags natten. Och helt plötsligt så var det söndag och kvällen spenderade jag med Martina i deras soffa med lite lite lite rödvin, jag drack iaf upp denna gången hahaha, jag är verkligen inte så mkt för vin men det ser gott ut *ler* är nog nått man får lära sig att tycka om.

Idag måste jag handla MÅSTE verkligen det....!!! Hade varit så skönt om kylskåpet fylldes på av sig självt, så som det gör hemma hos Mamma & Perra ;)


Lördag

Det är nu äntligen helg & jag är ledig, det bloggas dåligt på mina lediga dagar, sitter inte så mkt vid datorn då. Har inte sparkat igång den här dagen än, vi steg upp ganska sent & åt frukost o nu sitter vi framför teven =) Får se vad som hittas på idag måste ha en massa kaffe för jag har inte sovit en blund i natt..


tors natt

Har i flera dagar trott att jag ska bli sjuk, känner mig jäkligt sliten men inget bryter ut så vi får la se. Blev ingen riktigt städning som jag  hade tänkt mej när jag vaknade ahaha inte så oväntat precis. Idag när jag vaknar då jäklar, måste stiga upp i tid e ju ledig några nätter sen juh shooo hooo.. =) har längtat ...!!

Det som står på mitt schema när jag e ledig är 

KÖPA BIL
Hämta mina bäddmadrasser i gödestad
Lämna in min tim rapport
Ringa ett samtal angående lägenheten
STORSTÄDA
Rensa garderoberna..& skänka det som går att skänka.!

vet att de e massa annat som måste göras men kommer inte på vad just nu. *ler*


2o1o

Äntligen den sista röda dagen för den här gången ;) känns inte som man har kunnat komma igång med året pga detta, ett trögstartat 2o1o kan man säga..! Cyklade till jobbet igår kväll, o fasen så dåligt dom har plogat höll ju på att cykla omkull hela tiden heeeelt galet. Förstår inte att det ska bli sån kaos när vi äntligen får lite snö i varberg...Kommer inte gå att cykla hem imorn, för är uppförsbacke i stort sett hela vägen o med all snö som ligger så kommer jag väl stå o cykla på samma ställe!!


Jag plockade bort mitt jylpynt i tisdags och imorn åker julgardinerna, kändes skönt att få bort det lilla som stod framme. Ska se om jag orkar ge mig på en storstädning imorn, beror på vilket humör jag vaknar på. Jag önskar att jag får sova 6-7 timmar i sträck & sedan vakna på ett strålande humör, jag vet att det är att önska sig för mkt men men =)

Nej nu ska här jobbas.. Hej hå!!


Snööööö

Vilket innebar lite lek för mig & Anna, vi åkte lite stjärtlapp efter vårt misslyckade försök med att få tag på en pulka..!


Julklapp



I ett av mina klappar så fanns detta armband, från min älsk..!


Vi som jobbade på nyårsafton fick en present =)




Nytt år

Nyårsafton spenderade jag på jobbet men de var helt okej, klockan 23.55 gick vi upp på spa för att se fyrverkerierna & klockan 00.00 så lystes hela himlen upp =) var verkligen jätte fint..! Men några minuter senare var det dags att jobba igen, alla gästerna var nöjda o glada = en lugn natt trots allt firande... Men guuuud så trött jag var imorse som tur var hade jag fått låna perras bil så jag var snabbt hemma. Kröp ner i min säng o sov bort i stort sett hela dagen =)

Så nu är det år 2o1o & jag hoppas på ett underbart år som vanligt ;) blir aldrig riktigt så bra som man tänkt sig, men man ska aldrig sluta hoppas..!

Så gott nytt år


RSS 2.0