Morsdag

Här har jag spenderat hela min söndag...


 Lämnar man sin kamera ute när man går in, ja då hittar man sedan såhär fina bilder på den. Har några till, väldans fina på min storasyster men då hon endast har en liten liten bikini på sej så låter jag nog dom vara kvar i datorn men hade gärna gärna lagt ut dom då hon gör såå fina miner ;) Här ser ni iaf min mkt söta lillasyster.!

Livet är underbart.

Denna helgen har varit kanon på alla sätt & vis.. varit med mina nära o kära o bara haft det bra. Mys hos martina o jocke i fredags med lite drinkar o fin mat ;) kanon.. I lördags blev de en tripp till sjön i det fina vädret..! O idag åkte jag hem till mor o bara njöt av solen & umgicks med familjen jag o tess spelade fia med knuff, strand pingis, fotboll o såå tvättade jag min bil.. har varit ute heeeela dagen med andra ord..!

Lördags..


*ler stort*





Yes

Mobilen funkar igen ;) den hoppade igång igen på eftermiddagen *puh* Skönt att slioppa köpa en ny. Ska snart få åka hem från jobbet.. gott...! Hej Hej

Neeeej

min mobil har gått sönder, förstår inte vad fasen som hänt. Den är igång o allting men jag kan inte ringa & inte heller skicka sms..! Har ju inte riktigt lust lr pengar till att köpa en ny....!! Kom hem från jobbet för lite mer än en timme sedan & insåg att mobilen lagt av & har sedan dess försökt fixa den.. men nej den vill icke som jag vill...!!! Hur ska nu mina vänner o min familj få tag på mig hur jag ska kunna höra av  mig & ringa min älsk?? Nej tror jag ska gå & lägga mig o hoppas på att den lagar sig själv medans jag sover..!!!  

Mina blommor

hmmmm

Försöker komma på hur jag vill ha det här på min blogg, så ni får ursäkta röran hhehe..! tjo hej..

Älskar dig Andreas


Måndag

I lilla veddige är jag...precis fikat hos Martina tack tack..=) ledig idag & imorn sen är de back to work.. men är ledig i helgen undra vad man ska hitta på då..?? Nej nu är det dags att ta tag i denna dagen... får se vad vi ska hitta på ..! Ska lägga in lite bilder o så imorn.. hej hej..

Trötter

kan jag erkänna att jag är efter denna natt...! Idag lördag jobbar jag min femte natt sen är jag ledig 3 dar, det första jag ska göra är att träffa min älskling som jag nu inte har träffat sen i tisdags morse...=( Längtar... Jag är inte så ledsen för att de regnar ute, lättare för mig att sova då men ska vädret vara som igår så hinner det väl bli strålande sol tills jag hunnit hem..men jag hoppas inte det *ler* Kram på er alla...!

Dynor

är nu inhandlat till mina utemöbler...!
Inten den bästa bilden men den får duga =)

Funderar

Sitter & pratar med en gammal vän på msn..!! Vi var ett "gäng" som umgicks nästan varje dag under hela högstadiet, det var en mix av olika människor vissa väldigt stökiga & andra inte..! Man trodde ju alltid att dom stökiga skulle växa ifrån allt eller vad man ska säga.... jag trodde det skulle gå bra för alla oss...men här sitter jag nu & inser att det faktiskt inte har gått så bra för alla, & det gör mig både ledsen och arg!!! Att vissa av mina vänner inte kunde ta sig i kragen bara !!!!!!! Vi lever bara en gång varför förstöra livet med att göra massa dumma saker & vara kriminell..!! Jag älskar er väldigt mycket, då vi har gått igenom en del tillsammans..men älskade vänner jag gillar inte dom ni har blivigt.!! Hör saker som jag inte kan tro är sant, men tyvärr så är allt de tråkiga o hemska just precis det, sant alltstå...! Jag hoppas ni vaknar upp innan det är försent, ingen kan hjälpa er innan ni ber om hjälp & verkligen vill ha hjälp!

På kroken

fick andreas sig en liten gädda i helgen, han var ganska nöjd med den faktiskt =)


helgen

har varit kanon lugn, fredags blev det  middag hos Martina var mkt trevligt & lördags blev det en tur på stan, film på kvällen & idag har jag varit hemma hos Mamma och även varit en sväng hos mormor o  ätit & hämtat mina gardiner...!



Lilla Söta Hugo...Filten som han har på huvudet fick han av mig och Andreas.



Gammal

snurrfotölj & jag älskar den fortarande =)


oj oj

Oj vilken lång dag ... Kom hem 07.15 låg o vred o vände på mig fram ca 09.30 då jag tittade på klockan för sista gången...*suck* klockan ringde sedan 12.00 och då var det dags att stiga upp, åkte till Johan o vi har haft en bra dag kom hem från Johan 19.00 då var det dags att städa så nu är det gjort & jag är helt slut!!! Ska slappa framför Greys sen blir det nog sängen!!!

Johan tycker inte om att vara med på kort =) vi åt middag på Harrys mums.





orkar inte...

Tar nu en liten te paus =) gott att bara vara en stund...När jag kom hem från jobbet imorse så tittade jag på vakna med the voice en stund sedan ramlade jag in i sängen o somnade ganska fort...vaknade dock efter nån timme igen & så höll det på ...fattar inte varför jag inte kan sova ?? Vad är de för fel på mig!!! Detta är nått som gör mig grymt irriterad för det gör att jag mår skit när jag ska jobba mina nätter..!! Jag sover aldrig mer än två timmar i stöten för jag vaknar o e kissnödig lr så vaknar jag av huvudvärk mm så håller det på nätterna långa o även dagarna då när jag måste sova...!!!! Jag vet inte hur länge jag orkar att ha det såhär...e ju stor risk att springa i väggen när man har två jobb o studier att sköta & inte får nån sömn...!!




O nej jag kan och vill inte sluta jobba på nått av jobben och vill inte heller sluta studera så nån annan som har nått tips ? För jag orkar inte vakna 4-8 ggr per natt/ dag mer, har ju inte turen att somna om direkt heller utan det kan ta ca en halvtimme-timme..Detta funkar inte och min kropp har börjat säga ifrån!!!!!!!!!

Martina hur gör du för att orka med, du sover ju nästan aldrig heller ??




SPINDLAR....

Fjärde natten & jag vill vara ledig nu, o hinna med att umgås med mina vänner o min älsk.. men bara en natt kvar gott.! Cyklade till jobbet idag med riktigt härligt men lite lite kallare idag så mössan o vantarna var på =) Har planterat idag blev fin fint..men så upptäckte jag en spindel på altanen så jag stängde & gick in...den var gigantisk..& jag har grym fobi!!! Blir helt stel i kroppen & mår illa.! Så nu gillar jag inte min fina altan så mkt...tänkte suttit där o solat mig en stund men icke det vidriga krypet förstörde allt.!! Så nu måste det inhandlas nått medel så den jäkeln dör för jag tänker ju inte slå ihjäl den !! Och försökte döa en stor stor spindel hemma hos mamma en gång med hårspray,men jag kan meddela att detta inte funkar om man inte är beredd att tömma hela flaskan..så spray var inte ett alternativ idag..!

Sitter nu & kollar på spindel bilder på google och  jag känner ett stort obehag fyyy varför utsätta sig själv för detta, jo för att hitta en spindel som e lik min på altanen.! Nej fixar inte det asså fyyy...Men den såg ut som svarta änkan typ, skit äcklig !!!

Här inne sitter jag =)


Lite bilder




Shopping på blomsterlandet.. Har planterat idag bilder kommer senare..!


Påväg hem =)


Nedanför den fina solen & molnen bor jag...

Om du lämnade mig nu med Lars Winnerbäck & Miss Li



jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Tack Älskling

som idag har bytt däck på min bil & även tvättat,polerat & vaxat den, min racer ser som ny ut ;) Nu vill jag inte ens köra den hehe blir så fort smutsig och har fått grymt mkt pikar om att jag aldrig tvättar min pärla ... men blir mer till sommaren ;) jag tar såå lång tid på mej när jag ska tvätta o dona så dår får de fasen vara varmt ute lr hur??

Jag cyklade till jobbet igår & även hem i morse då förstås, var underbart, så idag var jag inte sämre utan satte mig på cyklen & trampade iväg..Så håller tummarna för att det e fint väder imorn bitti när jag ska hem !!

Tog kort i morse när jag nästan var hemma, så dom bilderna kommer ut imorn =)


Lördag

Hejsan hejsan ... min dag idag har jag spenderat i sängen mådde så otroligt dåligt i natt så idag blev jag liggandes hela dagen.. Hann med en del samtal till älsk o ett till pappa =)& jag orkade ge mig ut på en liten promaned fast var så tråkigt att vara ute o gå själv så de var då min far fick ett samtal.!

Rätt som det var så slog klockan 21.45 & jag beslutade mig för att cykla till jobbet, var hel mysigt.. kom ju dock en halvtimme för tidigt men satte mej ner o tjötade med Anna o drack kaffe =) blev en bra start på denna natten!

Funderar en massa på en massa olika saker vill hinna med en semster med Älsk i sommar & vi har pratat om Miami.!!=) Hoppas faktiskt det blir av pengarna finns ju, enda problemet är väl om älsk verkligen kan vara ledig !!

Fredag

hej hej idag ska jag jobba =) shooohooo..! Men innan dess så ska jag & min kära mormor springa på stan och åka till blomsterlandet o köpa blommor til mig *wwwieeee* Hoppas jag hittar några som jag vill ha =) Nej dags att krypa i kläderna så man blir klar nån gång...


Hittade två t-shirts & en liten mc till Andreas igår... Men han ringde ju strax efter & sa att han hade köpt Mc mm..=) Gud sååå glad han var hehe.. Men han blev glad för sin mini Mc med... o tröjorna satt perfekt på =)


Min frukost idag


Mina favvosar på soläng ;) martinas huvud syns ju tyvärr inte här .Agnes sitter o gapar Mokkike, PanDeas titta på miiiiiig!!!! sååå söööt..!! Agnes kunde ju inte sova när vi var där *hihi* ... så hon var med o levde vilddjur när vi kollade på desperata hemmafruar.. ;9

Torsdag

Idag är en sån där dag då jag inte orkar ta tag i nånting..!!! Fått diskat & plockat lite, men inte mer... & skulle behöva storstäda & har även en massa ärenden som skulle behöva göras..!!!!
 
Min älskling klarade sitt teori prov för mc igår...GRATTIS ANDREAS... samtidigt som jag blir otroligt glad för hans skull så kan jag inte låta bli att känna en otrolig oro & ångest för att han ska ta mc kort... Uscha för att sitta & ha en klump i magen varje gång han ger sig ut på en tur, men får väl ta det när de kommer och inte börja oroa mig redan nu ...!!


KÄRLEK

Tisdag

Ja nu var man ute i veddige då =) jag o Martina ska på loppis, hoppas vi hittar nått fint båda två.. Bord ska de letas efter!! Nej hittar jag nått fint så kommer det bilder på fynden imorn.. tjo hej

Min helg

hej hej var ett tagsedan I Fredags på dagen så promenerade ju jag o min kärlek nere vid hamnen...jätte mys...o sedan åkte vi till gör det själv biltvätten =) andreas hade pollen på sin bil :) vi var även där en sväng igår så han fick tvättat den igen hehe..han e för go han...!!







I Fredags eftermiddag/ kväll blev det mys hos Martina vi åt pizza & sedan blev det ett glas vin ..*ler* jag dricker ju inte vin men man måste tydligen lära sig det, så nu blir det hårdträning ; )  Vicke & Martina satt o grejade med vickes blogg.. o jag satt ensam i hörnet på soffan o tittade på dom små läskiga fladdermössen utanför fönstret..=) Jocke & Andreas lekte på sitt håll och för deras del blev det först lite fiske o  sedan tv spel ..!!



HiHi sikken hacker..=)


I lördags tog jag o älsk en promenad till affären i veddige för att handa lite frukost..efter vi ätit den så ringde Martina & frågade om vi ville göra dom sällskap på stan...Så vi åkte till stan o gick där o trängdes bland allt folk återigen så drog killarna iväg på sitt håll....tydligen inte roligt att gå med oss på stan...Vi åkte sedan hem till mig allihopa & drack lite kaffe & sötaste Agnes passade på att springa till lekplatsen här..! På kvällen åkte jag & Andreas till gbg för att se på bio vi var ute i god tid så vi hann med en promenad på göteborgs gator.. mys...Filmen var kanon =) Vi såg Fast and the furious 4 förresten.


Och en bild från igår med hehe hände inte så mkt mer än såhär igår =)





1 maj

Mys dag, promenerat vid hamnen med älsk idag..strosade omkring o kollade på båtarna..! Solen sken men var lite kallt i vinden faktikst.. Sen åkte vi till soläng så jocke o andreas är o fiskar... O jag Martina Vicke Agnes & Hugo sitter och kollar på svampbob.=) Bilder från dagen kommer imorn tog en del när vi gick bland båtarna..!

;)

Tycker det är grymt synd att min älsk inte införskaffat sej en ny sommarbil ;) saknar vetten nu när solen kikar fram..!!


Foton tagna av mej med min lilla mobil..



RSS 2.0