Bättre än loppis =)

Varit hos min kära mormor & morfar idag åt lite frukost o fyndade en massa fina saker =) massa blandat men såå sött

 

   

 


Våfflor!!!

Är nu på soläng o myser framför barnprogrammen =) Martina har bjudit på våfflor glass o jätte goda hallon... var en kanon fika kan jag säga.. skulle tagit kort som jag skulle läskat er alla med, men jag glömde faktiskt av det! Fick handlat innan jag körde hit med såå nu är skåpen o frysen full där hemma sååå jädra skönt.! Men tänkte sova hos älsk idag undra om han med har handlat såå jag får nån kvällsmat =) tror inte chansen är såå stor men man kan ju alltid hoppas!
 
Nej nu ska jag återgå till teven här =) hej hej

måndag

Hej hej Måndag nu då.. jag gillar inte måndagar sega oftast tråkiga...plus att jag måste åka & handla..!!! Men söndagen var mysig blev en liten kall promenad runt fästningen med Andreas, Martina & barnen.. Sen åkte jag & andreas till affären o köpte lite melon mm.. mumsigt.! TIttade på tv på kvällen o bara segade såå jädra gott..kom även i säng i tid men jag hade svårt att somna inte så konstigt när man jobbat 5 nätter...


Nej anna jag ska inte göra nått med bordet =) !! Ska ringa min mormor strax o höra hur de går med mina gardiner måste ju få upp dom snart så här ser lite bättre ut.  Nej det är väl dags att rycka upp sig & åka o handla..!


På jobbet härom kvällen!!


Lördag natt

Lördag här nu då lr söndag för klockan e över tolv, men kan ju säga att här bor en & annan idiot i natt... ursäkta mej jobbiga struliga fulla vidriga små killar vill jag kalla dom !! Beter sej som jaa vad ska man säga finns nog inget annat ord som är bättre än idioter faktiskt !!! Vill hem e glad att klockan snart e fyra =) gott att flytta fram klockan en timme, fast började jobba tidigare igår kväll för att stackars Therese skulle hinna hem o sova några timmar innan hon ska vara här 07.00 igen!

När jag kom hem i morse började jag fundera på om jag verkligen skulle måla mitt köksbord.. =) o Martina, jag struntar nog i det o lägger på en ljus duk istället som du sa...

Nemen ser man på här trillar det in 5 stycken till... tar de aldrig slut eller !!!!! När jag kom tillbaks till repan innan efter att ha burit ut disk till köket så hängde d en jädra nisse över receptionen o försökte sno godis..!!! Jag frågade vad fan han höll på med o hans svar var, men du var ju inte här & jag ropade !!!!!!!!!!! Då svarade jag det är därför jag har satt upp en skylt där det står, behöver du hjälp så slå 9:an från den här telefonen !!!!!!!!!!! Då hade han ju inte sett den påstod han ... jädra nolla han tänkte snattat godis!!! Asså vuxen människa...de e ju sjukt.!! På den nivån ligger det på idag!

Fredag..

Ej hunnit blogga nått idag.. men nu tar jag en paus på jobbet för att skriva lite här så ni har nått att läsa =) Vart en bra fredag idag, sprang på stan med Martina, Agnes & lilla Hugo vi hann även med en fika på espresso house. Jag köpte inte nått idag, bra va ?? nej det enda jag ska lägga pengar på nu är en mobil och lamellgardiner =) sen får det vara bra för ett tag framöver! Imorn är det sista natten *gott* så på söndag ska jag mysa med min älsk som jag inte har hunnit träffa på hela veckan..Så det ser jag verkligen fram emot.!


Jo fått vårkänslor idag trots det hemska vädret..Alla butiker e ju fulla med härliga färger mm, så nu vill jag ha ett vitt köksbord istället =) hihi ljust ska de vaaa... undra om min lilla pappa skulle kunna hjälpa mig med detta..för inhandlade ju ett svartbrunt bord  =)! Sen funderar jag starkt på att åka till loppisen imorn.. vet att jag sa att jag inte ska handla nått men loppis räknas inte, där e ju allt så billigt !!!

Nej nu ska jag jobba igen ... Jo förresten så fick jag träffat Pippi Långstrump (Inger Nilsson) igår med =) ganska stolt ler.!!

Måste bara tänka på annat en stund

vart helt oväntat mkt att göra på jobbet idag .. måste strax köra igång igen om jag ska bli klar med allt..!! *suckar lite lätt*  Kan nog erkänna att jag känner mej lite trött idag faktiskt..! Men om några timmar är det nya tag som gäller för ska träffa my lovely friend Martina kl 10.00 på stan..! Så är bara att åka hem o ta en powernap efter jobbet, vägrar vara en osocial liten nattarbetare. Sova kan man göra när man blir gammal =)!

Nu har ja äntligen ett fungerande kontokort igen, fick ju spärrat mitt i lördags & igår fick jag ett nytt på posten =) Och när jag skulle klippa sönder mitt gamla så kom jag på att jag ändå behövde beställa ett nytt då mitt gamla hade börjat gå sönder, har använt det väldigt flitigt d senaste =)*hihi* Så nu har jag ett nytt helt & fint & med mitt namn rättstavat!

Nej nu är mitt te & min macka tyvärr slut så NU är det dags att börja jobba igen ..! tjo hej!


Vilken desperat hemmafru är du?

Jo jag gjorde de testet på facebook =) & enligt dom då så är jag Susan & jaa de som stod stämmer verkligen in på mej !!

Du är en väldigt klumpig person, men du har rolig humor och en älskvärd personlighet. Du är inte av den smartaste sorten, men du tar dagarna som dom kommer. Du är väldigt beskyddande, men det beror på att du bryr dig om dina nära och kära. Du kan verkligen inte laga mat.







Nej såhär ser de inte ut på mitt matbord där hemma =) men vem bryr sig jag har massor kärlek att ge istället !!*ler*

kallt ute

Ja idag
har det jobbats och snart ska man iväg igen för att jobba natt..Rikgt fint väder idag men fasen sååå kallt de var ute..! Jag hade ju hoppats på att ta en kaffe i solen men fasen heller frös ju nästan fast i backen =) Lite kort från igår & idag!







Natt..

Här sitter jag på jobbet, är hyffsat pigg brukar vara lite seeeg första natten men känns helt ok än så länge klockan e iofs bara 01.00 =)... Jo var ju på soläng idag alltid lika mysigt..blev fika lunch o massa prat..så de har vart en kanon dag..!! Efter jag åkte från soläng svängde jag in till älsk för att få lite pussar o kramar =) ses ju inte så mkt nu dessa dagarna när jag ska jobba natt..var där i en halvtimme sedan tutade jag hemåt.. la mej så fort jag kom hem nästan..steg upp nån timme senare kunde ju inte missa desperata hemmafruar!!!

Kan inte lägga in några foton från dagen då dom ligger på min mobil & kamera just nu men fixar de imorn om jag orkar..! Blir mkt kort på favvo barnen (Agnes & Hugo) , blir ju så när man inte har några egna små knoddar att fota =) Och Älsk oroa dej inte för de var ingen pik!! *hihi*

Nej dags att återgå till mitt roliga arbete ;)

hej

Här sitter jag på soläng och kollar på svampbob med Agnes, Martina har åkt till affären oj nu vaknar hugo dags att gå bye bye

HAPPY

ha ha jag har fått tillbaka min plånbok idag ..=) Jonny ringde mig för några timmarsedan & frågade om jag saknade min plånbok... yeeees I do.. bra för jag har den i fickan så om du vill hämta den är det ok =) hehhe brummade ner till lokalen som han var i & återförenades med mitt körkort mm.. =) nice.. så nu är jag glad igen ehhee... har haft sån grym ångest för att den försvann.. Har även vart hos frisören idag blivigt lite blond *skönt*.... Festen i helgen var kanon skoj var en lyckad kväll så tack tack, nu blir de ingen utgång på ett tag igen..!



såhär blev håret idag..





                  Ragnar & Josefin                    
     


Gunnar, Katrin & Hilda

grrr

Bra här sitter jag mitt i natten & är grymt irriterad!!!! Min plånbok e borta så har fått ringa o spärra alla mina kort nu & osv!!! Så jag hoppas inte att nån tattare haft roligt o köpt en massa alkohol på mitt kort, för då blir jag arg.....för övrigt har kvällen varit kanon  !!! kram kram

Lördag

Hej hej idag blir det lite fest =) Jag, Katrin o Josefin ska iväg sen, ska bli skoj skoj men nu ska jag ta & vila en stund. Kommer en uppdatering senare ikväll lr imorn =) hej hej




Fredag idag dåå

Sov hos Andreas i natt..men vaknade tidigt & kunde inte somna om så jag steg up & åkte hem o började städa, har fått putsat fönsterna här hemma o massa annat så e nöjd med denna morgon, tänkte gå ut strax sååå otroligt fint väder idag med våren e här..!!!Ja här kommer lite fina bilder från gårdagen..

Våren är hääär!!


Jag & Ida


Ida


Martina, Hugo & Carro


Emma


Hugo


Agnes


Agnes ville med ha sina solglasögon!! =)


Och då fick lilla Emma oxå på sig ett par *hiih*


Agnes hade lite svårt att sitta till när hon skulle fotas med gossen =)

På soläng

sitter jag nu och tittar på tv.. Varit en kanon idag, morgon promenad med Ida o sedan mys pys med frukost vid fästningen. Sedan var det dags att träffa Anna på stan, gick e några affärer sen var det dags att åka hem..Jag kom hem plockade lite åt lite o sen åkte jag till jysk & lämnade tillbaks rullgardiner & efter det åkte jag till Martina. Vi satt o fikade i trädgården medans barnen lekte i sandlådan, Carro & Emma var nämligen hos Martina oxå. Tagit en massa kort med min kamera idag o dom korten kommer upp på bloggen imorn!! Tjo hej

lite trött för att blogga +

att jag har glömt mina satans glasögon i Johans bil..!! Igår sov både Fesen & Andreas hos mej .. var trevligt med en massa sällskap Fesen fick ju sova på soffan & den blev godkänd =)







Mitt lilla fönster, söta mormor har en plats där =)



Lite skillnad hehehe..Fesen var inte så biffig som hon trodde =)






Äntligen...

är det dags för mig att bli bloooond igen, ska bli så otroligt skönt att få tillbaks den ljusa ljusa hårfärgen som jag trivs bäst i ...Har ju ej kunnat det på länge pga av vårt vatten i gödestad.. men nu sååå gäller på måndag den 23/3 *shooohooo* . synd att det ej kunde göras innan helgen, för jag ska nämligen på party då =) men men får väl göra det bästa av situationen heheh använda mössa kanske ;).

Är nu sista natten, & var pigg o glad innan men de gick över är fortfarande glad, men pigg njeee inte riktigt!!

Ganska ljus där =)


Weronika har gjort det igen

yes jag har shoppat hehe.. vet inte vad de e men kan inte låta bli när jag hittar nått jag verkligen vill ha ;) Idag inhandlades en jätte fin ring...







Kanon natt

Denna natten har varit sååå lugn & skön och har känt mej riktigt pigg & glad hela natten..! Funderar på att ta en promenad innan jag går & lägger mig sedan...behöver ju inte vara en långis..=) Och idag är de jag som åker hem till gödestad & hämtar mitt minneskort till kameran..dags för vår bilder =).  

Här kommer en gammal bild på mej .. inte varje dag man posar i en skottkärra med grönt hår ;) blir så när  man har egen brunn. Och nu när jag har flyttat hemifrån jag jag äntligen bli såååå ljus igen, inget problem med vattnet längre =)


Söndag...

Nu är det min fjärde natt.. gott..! Var ute o promenerade i det fina vädret med Ida i morse..sååå skönt .. sen kröp jag ner o sov igen ... såå jädra trött, tänkte åkt till ikea men orkade verkligen inte det..! SItter nu här & tar de mkt lugnt i min ensamhet =) man blir ju lite väl seg när man ej har nån att prata med, men ska strax hoppa in i duschen..kanske man piggnar till lite..! Inget roligt att blogga på sin jobb vecka för gör ju inte så mkt mer än att sover..! Så därför avslutar jag detta inlägg nu...tjo hej.!


Här kommer lite kärlek !!



Fairtrade



Har nu tagit en kopp te här på jobbet blev ett grönt te som är rättvisemärkt, ska inhandla detta i dagarna för det var väldigt gott!





Om Rättvisemärkt


När du väljer Rättvisemärkt bidrar du till förbättrade arbets- och levnadsvillkor för odlare och anställda i utvecklingsländer.


· Odlare och anställda får förbättrade ekonomiska villkor

· Barnarbete och diskriminering motverkas

· Demokratin och organisationsrätten främjas

· Lokalsamhället utvecklas socialt och ekonomiskt

· Miljöhänsyn och ekologisk produktion främjas





Min lördag

Min dag har vart  ok inte hänt mkt försökt sova hela dagen men går ju sådär då jag blir så rastlös.. vid 18.30 kom älsk hem till mej vi tittade på vänner & hade de mysigt..Tiden gick jätte fort & klockan slog 22.00 dags att börja röra på sej.!! O  här sitter jag nu, har äntligen lugnat nej sig så jag tar en paus.! jag & Ida ska ut o gå imorn klockan 11.00 mys pys.. sedan kanske jag o Anna ska till Ikea.. ! 

En helt vanlig fredag på jobbet så

tittade jag ut mot entré dörren & tyckte jag såg nån, njee nu e du trött Weronika tänkte jag för mej själv.. tittade sedan ut igen & jo mkt riktigt där låg en man utanför på gatan.. blev lite lätt chokad.. funderade en millisekund på vad jag skulle göra, lite läskigt att stiga ut mitt i natten själv men funderade ju som sagt inte så mkt på de utan sprang fram till karln & frågade hur de var med honom?? inget svar..kollade andningen , yes han andas *puuuh* skakar om han lite lätt hallå hur mår du? fick då nått svar som inte gick att tyda konstaterade då att karln var bara mkt mkt full & såg inte ut att ha några skador. Ringer 112 som skickar en ambulans som i sin tur ringer efter polisen efter att dem också konstaterat att mannen bara är full..!! Polisen kommer & lyfter upp den fulle mannen som då tappar byxorna, polisen säger dåå ja duuuu , du har druckit lite vaaa.? hahah nej säger mannen jag har druckit en jävla massa.!

Tur att jag såg han är ju inte riktigt bra att lägga sej ute o sova nu när de är så kallt.! Och jag är otroligt glad över att han inte hade ramlat o slått upp bakhuvudet lr nått för vet inte riktigt om jag hade fixat att se nått sånt ensam.. Men nu var ju allt bra & jag behövde bara ringa 112 lugnt & sansat.!


Andra natten

Yes då var halva natten avklarad här igen då. Var mkt spring & mkt fylle snack, tur att jag är en hejare på att stänga av mina öron när jag lessnar !!=) Imorn ska jag gå en promenad o bara njuta av livet hade jag tänkt..!! Ska även fixa minneskort till min kamera så de blir fina bilder som läggs ut här o inte bara massa halvtaskiga från mobilen!! Lägger även ut en favvo låt idag =)



skoooooooor

Yes idag har jag fått köpt dom fina skorna =) var o bytade piercing smycke i örat...och det gjorde så jädra ont så efteråt tvekade jag inte ens på att unna mej ett par fina skor hehe..! Så blev ett par skor & ett stycke kortison nässpray ihihih..! Nu blir det lite spagetti o köttbullar..!!!








På jobbet

här är det lugnt... halva natten har gått fort tycker jag .. får hoppas andra halvan gör det med.. ska aldrig trycka i mej så mkt värktabb som igår, för kände mej helt skum där ett tag..men nu känns de bättre & den värsta värken e borta *puh*. Lön imorn då =) känns bra . ler.. ska nog shoppa mej ett par skor.. borde inte men kan nog faktiskt inte låta bli..!!! Är så fina & gjorde misstaget att prova dom i onsdags...fick mej bara att vilja ha dom ännu mer..! Sitter & lyssnar på en av mina favvo låtar ... and here it comes...



gaaaaahh!!

Mitt huvud sprängs.. har tagit migrän tabb o panodil o allt möjligt men det släpper inte.. så nu tycker jag grymt synd om mej själv för detta är enormt jobbigt!!!!!!!! Fick köpt gardintyg men glömde fota det=) lilla mormor fick ju äran att sy dom såå hon fick ju självklart med sig tyget hem.. =) Vad fasen tog det åt vädret, jag vill inte ha snöööö !!! Vill ha vår så detta är inte ok..

Nej nu blir det kvällsmat o sen blir det jobb.. =( hoppas värken släpper för annars gräver jag ner mej nånstans.! hej hej.



Saknar vår björn .. gör ont i mej .!!! Älskar dej Molly.!!!

Gardiner

Då var de Torsdag & nu börjar mina jobb nätter..!! Klockan ringde halv 8 hos älsk, o då var det bara att stiga upp... men var en som var lite trötter o bara ville kramas hehe så kom inte iväg förrän 08.45 *mys*. Tänkte nu springa på stan med min kära mormor o kolla gardintyger =).. så då kan jag lova er att jag kommer att kunna sova gott ikväll innan jobbet hihi..Får väl hoppas att jag hittar nått fint tyg, gör jag det så kommer de lite kort ikväll. Jag ska snart fota min lägenhet igen & lägga ut här men tänkte jag skulle få upp mina gardiner först , blir mer hemtrevligt då..! Nej nu har jag ätit upp min frukost, havregryns gröt med banan & mjölk *mums*. Nej nu måste jag göra mig i ordning tjo hej!

Onsdag

Igår kväll hade jag & Martina mys med Tacos & desperata hemmafruar =) kanon kväll var det.. Så martina tack för det !!! Idag har jag & johan sprungit på stan, jag har hittat en massa saker jag vill ha skor plånbok & byxor.. men kan nog unna mej det får ju lön på fredag... men får nog nöja mej med skorna..! ! =) Blev lunch på björkäng. Nu ska jag göra min läxa o sedan ska jag sova i veddige i natt.. se om jag hinner dit tills greys börjar *hoppas*!!! tjo hej..!



Ha ha kort taget längs med vägen.!!=)


jahopps så var det

Tisdag..=) känner mig lite seg men det ska de bli ändring på..!! Ska snart ge mej ute i det gråa vädret, som vanligt har jag en del ärenden att göra. Älsklings klocka ringde halv 8 imorse så har vart vaken sen dess men orkade inte stiga upp ur sängen för det..!! Men Andreas steg raskt upp & tutade iväg till jobbet..!! Jag försöker alltid stiga upp ganska tidigt när jag ej jobbat natt, för jag behöver ljuset & sen så får man ju så mkt mer gjort =). Ikväll kommer Martina utan barn .. ja vi ska ha mys kväll framför teven är ju desperata hemmfruar, så nu ska jag iväg o se om jag kan få boxern att funka..*hoppas hoppas*.  Ha en fortsatt bra dag!

Måndag

09.00 stod jag utanför Idas dörr, var dags för vår morgonpromenad... detta är nått vi har kommit fram till att vi ska göra två gg i veckan .. nästa gång blir det tors. Var en riktigt kanon morgon snöade lite vid nio men 09.05 kom solen fram & de var kanon väder att traska i..!!! Bästa morgonen på länge..! Dags att börja aktivera sej nu, så man kommer ut ur sin vinter koma.! Anna & jag har åkt runt & gjort lite ärenden idag...vart hemma i gödestad & hämtat mer galgar, så nu e alla kläder upphängda..såååå skönt..!!

Mina & Benji har även vart på besök här idag ... benji har bara sprungit runt runt o busat..! nej nu e de dags för en macka o lite te... tjo hej.!



Bilder på Marina, Anna,Benji & mig... & på mitt köksbord!

 

 

 





Dagen gick grymt fort.!

Nu är denna dagen & kvällen snart slut, jag har haft fin besök hela dagen när dom ena familjen gått så har de kommit en ny =) me like..!! Vart trevligt, men gud så trött jag e nu .. blir snart sängen för mej asså.. för imorn ska jag & Ida på morgon promenad =) shoo hooo..äntligen ska jag röra på mej lite..! Blivigt lite slöö o såå nu, inte rört på mej på evigheter & har grymt dåligt samvete för detta !!! Ska även en sväng till jysk imorn kolla rullgardiner o sådant skoj. Nej natti natti mina vänner.!

tröttis

Denna dagen har varit mycket lugn & skön har blivigt en del filmer och även blivigt lite mc donalds mat...=) Precis hemkommen från hemma kväll, & från biltvätten.=) hih..!




kort.

Fick en micro =) Nu kommer lite kort & så .. !



 

lördag morgon

jahopp då var man uppe... trodde ju inte att jag skulle vakna såhär tidigt klockan är snart 06.15 & jag har redan varit vaken en halvtimma.. kan verkligen inte sova ligger & vrider o vänder på mej heeeela tiden.! Så det är skönt att jag har skaffat internet, finns ju inte så mkt annat att ägna sig åt såhär tidigt..!! Kvällen igår var mysig som bara den... lite ensam tid är inte fel faktiskt..hiih gotta sej med godis o sååå.. Sen fick jag hängt upp mina kläder med, dragit mig för att göra de sen jag flyttade in men nu har jag börjat iaf...men galgarna tog slut!!!! Så är bara att åka till gödestad o hämta fler.! Jo såg ju mamma mia igår.. trodde faktiskt inte den skulle vara bra, därför har jag inte sett den förrän nu... men jag gillade den som bara den ..!! =) Har ni sett den ? Nej nu blir de frukost, hungrig som en varg,!

Godis, film o tända ljus.

Så ser min underbara fredags kväll ut..idag har jag grejjat här hemma tvättat & så har jag & Anna målat mitt bort svart o lite andra saker.! Vart ute i gödestad & hämtat sladdar o såå med.. Hämtade även mina fin bestick hos mormor..!!=) Nej nu ska jag återgå till filmen, är jättre trött så blir läggdags tidigt..!!!

jahopp

Jag har nu varit hemma en bra stund =) i över en timme men har inte gått o lagt mej än, fixat lite här hemma satt på en tvättmaskin o lite sånt,.. men nu börjar jag bli riktigt trött faktiskt.. !! Äntligen är det helg & jag är ledig..underbart.! Hörs ikväll hej hej .!



Snart..

får jag åka hem & sova... mmm så gott..!!!

Lite bilder

Idag har jag stor handlat... fyra stora kassar blev det =) nu har jag maaaaaat...hade inte nått när jag vaknade imorse så åt ingen frukost förrän vid 16.00 ungefär..!!! Anna har skruvat bord o stolar här idag.. jag har hmmm... diskat lite o så ..!! =) Nej nu kommer lite bilder måste göra mig i ordning för jobbet



   

   

 

Bilen fullpackad!!

Sikken dag.

Ja här sitter jag på jobbet.. blev en tripp till Ikea idag med Johan & Anna... handlade så mycket att vi knappt fick plats i bilen hem, fick börja med att fälla två säten o sen var de bara att försöka puzzla in 1 tv bänk, ett köksbord, 2 stolar, 2 lådor, 1 kasse full med saker, 1 rullstol, 1 Anna & 1 Johan !! Johan hade ju tur som satt fram för Anna satt inpackad där bak hahah, trodde inte att vi skulle få plats med allt, tog ju en stund att lösa den uppgiften kan jag säga... fick oss ett gott skratt i alla fall !! Ja sikken syn.. folk måste ju tyckt vi var helt körda som inte hade släp.. stackars rullstolen fick plockas isär i en massa massa delar hahah..!!! Hemresan från ikea gick bra i alla fall  vi lastade av allt hos mig inkl Anna, så körde jag hem Johan. Men smart som jag är gav jag ju alla nycklar till Anna inkl min bilnyckel så när jag stod hos Johan insåg jag att jag inte skulle kunna köra hem  med min lilla racer =) så jag fick låna hans bil hem (mycket snällt, TACK) ,& så körde jag & bytte till min egna vid 22.00 & sedan bar det av till jobbet.!

Imorn blir det montering av alla mina nya saker..stiger upp ganska tidigt så kanjag sova hela kvällen sen, så jag orkar med natten imorn med.! Köpte ett fulsnyggt tyg till min stolsdyna idag får hoppas de blir bra, ska köra ut dynan till mormor så fixar hon det*ler*! Kommer lite bilder imorn med ..! Tjo Hej..




Var en sånhär bil vi tryckte in allt i =)


Onsdag

Underbart väder idag..sol det gillar vi..!! Ska snart dra iväg till Johan ,tänkte jag skulle promenerat dit men kom på att jag ska iväg direkt efter jag slutar...måste hinna med ett ärende innan jag ska sova på kvällen.. ska jobba natt idag med serru..! Blir fler rader senare =) och kanske några bilder på fina inköp !!

Tunn plånbok ;)

Idag har jag & Anna åkt kors o tvärs över hela stan.ler. Fått handlat en massa bra saker & är mkt nöjd!!! Vi har även fått gjort min läxa..så den ska jag skicka in nu tänkte jag. Imorn ska jag träffa Johan får se vad de blir för äventyr då, kanske en shopping tur. Nej ärligt jag har inte tid att sitta här måste packa upp mina kläder nu!!



Saker som har inhandlats idag !!


   

 

Detta var mina bra inköp, gjorde några dåliga som ska lämnas tillbaks imorn =)


Lycklig

Sitter i min lägenhet nu =)))))))) lyckligast i världen är jag .. hihi.. Pappa har vart här o grejjat idag & gett mej en dammsugare.. såå fin hehe o  bra med då förstås.. !!! Tack alla som hjälpt mej med flytten ..!!! Idag har jag o Martina varit på gekås fick handlat mej en del men inte tillräckligt =) Så imorn blir de en sväng på stan behöver lampor =)!!!!


rummet, saknar det inte




 







anna diskar ;)


Natt

Jobba jobba jobba.. en helt vanlig lördags natt sitter folk här o tjötar i lobbyn..o springer folk i dörren med jämna mellanrum! Jag vill bara att klockan ska bli sju så jag kan börja flytta =) blir inget sovande efter jobbet..hinns nämligen inte med ..!! Värsta är att jag e såå grymt trötter idag/natt, men de brukar vända när man börjar städa o grejja här..! Skulle behöva plugga lite faktiskt..men uppgiften är inte alls lätt, tycker iaf inte jag .. men den borde lämnas in imorn..!! Hej hej !


RSS 2.0