Blogga lr njuta av solen ??

Ja de bloggas dåligt här =) sitter inte så mycket vid datorn nu när vädret är sååå underbart fint... Igår var jag på måndagsklubben & det var mkt trevligt och jag mår som jag förtjänar idag =)..Kommer att bli fler inlägg när vädret blir sämre igen...*ler*


Här kommer ett kort på min älskling vid sjön, kortet har jocke tagit..!


Michael Jackson död

Jaa en gäst kom ner och frågade om jag kunde kolla skynews.com, för han fick upp den sidan i nån sekund innan hans nät kopplades ner men innan sidan försvann så såg han en glimt av en nyhet där det stod Michael Jackson has died..! Lite chockerande får jag nog säga!

Då var den här

min väldigt fina & braiga crosstrainer, så nu ska bara den förbannade förkyldningen ge med sig sen gäller det..Här ska tränas massor..!


En Gosse





Ja här sitter lilla Hugo hos mig, tyvärr så ville inte hans mor vara med på bild *ler*

hej hej

Glömde skriva igår att jag fick fin besök av en liten gosse & söta Martina, jag bjöd på bulle och tyvärr äckligt kaffe..;( Vi gick en vända på stan o gjorde ett besök på Hajen .. Fick tagit en bild på Lilla Hugo i min soffa, detta fotot läggs ut imorn, om nu min dator kan ta emot kort från min mobil efter kraschen.!


Min Älskling fick sitt efterlängtade Mc kort. Jag är glad för hans skull samtidigt som jag inte riktigt gillar det, känns som om det är 100 ggr farligare än att köra bil..!! Han var duktig som bara den o hade fick kortet på mindre än 2 månader..*stolt* Så nu ska vi inhandla en hjälm till mej med, så jag kan åka med, kläder får jag låna av Martina sålänge *snällt*!!

Neee back to work!

Aj

Imorn börjas det jobba igen, har varit ledig idag & vaknade halv sju. Så idag har jag hunnit med Gekås med mormor, middag & fika hos mormor, snabbvisit hemma för att lämna alla saker jag köpt sedan körde jag & hämtade Anna, och när jag plockat upp henne i min racer styrde vi den ner mot stan & till Asia Spa ,där jag fick mina ben vaxade, och jag säger bara en sak AJ AJ AJ .! Men bra blev det och jag är mkt glad över att jag äntligen har blvigt av med håret på benen som jag har sparat.. kände sej inte sexigast med allt stick..& Andreas är nog ännu gladare av att mina lena ben är tillbaks ;)


jahopps





ja här sitter man sjuker på midsommar, men gör mej inte så mkt...ska ju ändå jobbas hehe.. ! Får försöka att undvika våra gäster i natt för hostan e sjukt störande nu...! Orkar inte handla heller så jag ska äta köttbullar o brunsås gott gott hhehe...!! Ni kan ju tänka på mej när ni vräker i er all go mat förutom sillen *urk* ska jag vara ärlig så skulle det inte suttit fel med lite jordgubbar..!;(




TREVLIG MIDSOMMAR VÄNNERNA MINA....


yes jag tycker synd om mej själv ;)

Ja ni jag skulle inte gått till jobbet idag, mår inge vidare alls..kan ju inte prata med gästerna här, för jag jag får en äcklig host attack hela tiden..blir att jag jobbar sjuk i två nätter till sen är det vila i två dagar som gäller..! Det äckligaste jag vet är nog slem å jaa mina vänner det kommer upp varje gång jag hostar går o spottar som en galning här .. *urk* ursäkta att jag delar med mej...Över till nått mkt roligare..!

Jag glömde nämligen berätta att jag har gått & beställt en crosstrainer lr jag bad min far beställa än, så nästa tors anländer den =) Så nu gäller det, nu ska jag komma igång igen o förhoppningsvis bli lite fit på köpet =) *drömmer* . Är så trött på dom extra kilona som jag har lagt på mig.!!! Men nu kommer min crosstrainer stå framför näsan på mej varje gång jag stiger upp och varje gång jag kommer hem KANON..Nu kommer jag inte undan, beach 2010 here i come *hehe*.

Nej dags att göra ett sista ryck här... hej hej ...!


Host host...

Jaa så blev man sjuk häromdagen så har nu varit borta från jobbet två dagar men idag ska de jobbas..!!! Försökt sova så jag orkar med natten men så fort jahg slumrar till börjar jag hosta som bara den !!!!!!! Så min midsommar kommer att spenderas i sängen och på jobbet lagom skoj..!  Skulle vilja umgås med nära & kära..!


Trevligt..

Idag har jag, syrran & min bonus farmor varit på kungsmässan. Varit en kanon dag fick handlat lite på rea =) REA är det bästa!!! Så syrran sov hos mig i går natt, så fick bjudit henne på mat igår , jag gjorde lax och färskpotatis + röra ... Det var gott ; ) Och efter det blev det glassbåt...hihi..!!








Helgen

Varit en kanon helg... Fredags hade vi mys hos Martina & Jocke vi drack lite drinkar & spelade kort väldans trevligt.. I lördags blev det en trevlig tripp till Gekås men oj så trött man var efteråt, o hela kvällen så då blev det film . Och idag fick jag ett sms av Martina där hon frågade om jag ville ha frukost, JAJJEMÄN =) Jocke & Andreas åkte nämligen lite tidigare i morse för att fiska..! Bloggar inte så mkt på helgerna för försöker undvika datorn då !!

Regn regn regn

Nu har det regnat i över tolv timmar, och de är såååå trist...!! Jag har varit vaken sen kvart i sex har hunnit duscha & nu blir det lite frukost framför teven..! Jo jag var hos frisören igår, har alltid tyckt de e så lyxigt o gott att gå dit men inte nu längre, jag har blivigt så förbannat ömhårad...fäller ju nästan en tår så fort hon rör vid mitt stackars hår.. uscha fasen hemskt..! Resultatet blev bra men dröjer nog ett tag innan jag går dit igen ..! =)

Skrattar bäst som skrattar sist

i mitt förra inlägg så skrev jag att nån använt ett foto på mig, jag har nu anmält detta till polisen och till den inte så trevliga sidan..!!! Denna någon har raggat på par och tjejer(läst gästboken) idioten har varit med medlem i 2 månader & har redan haft över 5000 besökare på sidan .. alltså har 5000 personer sett detta foto på mej *grrrrrrrrrrrrrr* hon/han har även lagt ut privta bilder, som inte jag kunde se för att hon måste godkänna de lr nått ?? så man undrar ju vad de e för bilder , jag kan ju gissa... som tur var existerar inga sådana bilder på mej!! Jag är grymt arg!! Stackars denna någon måste vara både dumihuvudet & ful!!! Det är otroligt låågt och jag hoppas verkligen inte de är nån bekant till mig..! Och vad har kortet kommit ifrån, fotot är gammalt o jag har inte ens de själv..tjejen som har tagit fotot har det fortfarande men jag har pratat med henne o hon har inte heller lagt ut de nånstans som festbild lr nått...så vart har denna någon tagit det ifrån..?? Jag har så många frågor som jag vill ha svar på !???!!!???

VIDRIGT

Jag är såååååå fruktansvärt arg, nån idiot har snott en bild på mej blivigt medlem på en inte så trevlig sida och använt mitt foto som sin profilbild.!!!!!!!!!!!!!!!! DET ÄR INTE OK!!!!

komma iväg..

Vi som inte kunde följa med på personalfesten fick istället en övernattning på hotell Arken i gbg & inträde till Liseberg, så nu ska jag & älskling kanske sticka iväg till helgen =) myyyyys..! 






en grej



Denna mojäng var det nog som byttes ut på min bil, hittade den igår när jag skulle köra till jobbet, man kan säga att den låg på ett bra ställe haha !!


KNACK KNACK

Sitter här på jobbet & för en liten stund sedan började någon knacka på entré dörren som en galning, mina tankar var sikken idiot...Jag rusar upp för att se vad som står på !!!! Och gissa vad jag ser?!, Jo en fiskmås står där ute & vill komma in =) jag fick gå fram till dörren för att den rackaren skulle sluta och flyga iväg . Inte varje dag det är en fiskmås som knackar på.


Lördag natt

Höjt musiken i baren på jobbet & har nu slagit mej ner framför datorn med en kopp kaffe, lite mys får man ju ha när man jobbar på helgerna.. Imorn bär det av för nästan alla anställda på stadshotellet, det är den årliga personalfesten & dom har ingen aning om vad som väntar, tyvärr är de jag som står på schemat så jag får stanna hemma. Men jag hoppas ni får supertrevligt allihopa & tänk gärna på lilla mig*ler*. Jag förväntar mej en massa massa roliga kort från er söndag bara så ni vet !! =) 

Besök

Idag har Mamma & Perra varit på verkstaden med min bil så nu är den som ny igen ;) När dom kom tillbaks bjöd jag på kaffe & gifflar.. Och nu sitter jag här i min ensamhet & längtar efter älsk, ska iväg o jobba sen så hinner inte umgås med han idag..=( HiHi tycker synd om mig själv..=)))


Nationaldagen e här


Fredag

Idag har jag varit med Fesen en stund, vi åkte till Marina & drack lite kaffe & sedan körde jag henne till skolan. Istället för att åka hem då så åkte jag hem till min kusin Sara & drack kaffe även där..! Nu e jag hemma o har ätit lite och e ganska trött nu, ska jobba i natt så nu är de okej att sova mitt på dagen =)... Jag ska köpa mig en crosstrainer, jädra gott att kunna träna hemma =) tycker det är kul träning.. så nu ska en sådan köpas så ska åka till fbg i dagarna och kolla ut vilken jag ska ha...!! Då kanske man kommer i form igen.!


God kvällsmat ;)

Umgåtts med min pappa nu ikväll, vi åkte en sväng för att komma på vart vi ville äta. Det blev John´s Place, heeeelt underbart gott, jag åt laxfilé med bakad potatis och en underbar sallad. Pappa åt lammfilé med potatisgratäng o den goa salladen, och även han vad nöjd med sin mat. Mkt bättre än mackor som jag hade planerat att äta till middag *hihi* Tänkte tagit ett foto, men kunde inte med att plocka fram mobilen när det var fullt med folk. Hade gärna ätit där oftare, men plånboken tillåter inte det hihi tur att jag blev bjuden idag ;).

Vi fick även grejjat lite i lägenheten skruvat upp lite saker o såå..!! Så här har ni min far..









Otrevlig överraskning

Jag gick ut på altanen för att hänga lite tvätt, torkar så förbaskat fort där ute =) när jag var färdig o vände mig om för att gå in igen fick jag en liten chock...där var den igen *urk* jag rös till & sprang in för att hämta spindel dödar medlet. Jag fick sprutat lite medel så snart somnar han nog in, fick även fotat det lilla monstret..!


Tisdag

Dagen har jag spenderat med Ida, var längesedan & har saknat henne. Vi har gått på stan o kikat & fikat både hos mig och henne och gud som vi har pratat...Och nu ska jag snart ge mig av till Martina, har lite svårt för att vara hemma o bara vara när jag e ledig..!



November 2008 Jag & Ida


I solen

har jag & syrran varit idag, vi spelade spel som igår & drack kaffe det var min dag det=) har försökt börja städa i flera dagar nu, meeen njeee inte så kul när solen strålar så starkt..! Imorn kanskee..!?! hej hå





RSS 2.0