2008-12-30 ... kom han ...!

GRATTIS MARTINA & JOCKE TILL ERAN SÖTIS

Han e otroligt fin ... ses i dagarna ..pöss kram på er


My day

Här sitter jag på mitt rum.. kom hem ca 07.30 imorse åt min frukost o gick sedan &  la mej men kunde verkligen inte sova...flängde runt i sängen för att hitta den skönaste sov ställningen men hur jag än lade mej så var jag inte nöjd hehe.. somnade la vid halv elva lr nått vaknade pigg som fan vid tolv...men neeee jag ville inte gå upp då eftersom jag visste att jag faktiskt behövde sova mer egentligen, vaknade med jämna mellan rum fram till halv två då jag steg upp åt lite flingor hoppade in i duschen o sedan var jag redo för en runda på stan ..Hämtade syrran hos Ruuubin, o sen gick vi gata upp o gata ner.. jag fick handlat två linnen, en kjol, en t-shirt, strumpbyxor & alkohol =) så de blev lite..jo fick även äran att betala Fesens skor som hon hittade på Wedins..!

Ja gott folk imorn är det nyår.. skönt ska de bli när allt e över... vet inte riktigt vad jag ska infinna mej imorn men men de löser väl sej .. jag har nu iaf kläder o alkohol =)!

jag har fasen inte packat upp mina klappar ur påsen ..hehe kanske e dags nu .. ! kanske hinner med det innan jag ska iväg till jobbet...lr de e tveksamt  hahaha..! ska ju segas en massa först o så .. ! =)

Bye For Now

& GOTT NYTT ÅR PÅ ER


Måndags Natt




Denna natten gick ganska fort ändå..trodde den skulle sega men icke sa nicke..& jag är inte heller så trött som jag trodde, men ska ändå bli skönt att komma hem & sova..!!! Tänkte jag skulle hunnit med att springa på stan idag med, måste ju inhandla diverse saker innan nyår...! Egentligen borde jag väl ligga hemma & vila så mkt jag bara kan , så min förbannade förkylning går över.. men de hinns ju inte riktigt med nu.

Igår bråkade jag en massa massa med min mor, men blev bättre sen framåt kvällen...är ju inge roligt att vara osams. Vet att "tanten" =) bara vill mej väl.. men ibland så räcker de att bara säga det..o inte vräka ur sej en massa annat dumt..! & vad vi bråkade om är mellan oss..så de får ni inte veta =)...
JAG ÄLSKAR DEJ MAMMA...!!

Pratade med Mina igår med på tele & den stackarn har halsfluss .. försökte lägga skulden på mej heheh men jag har aldrig halsfluss & har inte haft de denna gången heller.. mer Fesen som står för den biten, de & bihåls inflammation.. Så Mina du har nog fått de på annat håll..kan ju vara nån kund på salongen som har hostat ut en & annan bacill .. !=)

Även Anna börjar bli sjuker & även där får jag skulden hehe.. trots att typ hela sverige åkt på denna underbara förkylning..! Min mor har nämligen med drabbats.. o där kan jag faktiskt erkänna att de kan vara mitt fel hehe...! Jag har ju snorat hemma i flera dagar ju så de e ju inte konstigt.. men Fesen som e så känslig har inte fått några snor symtom än ?? inte mer än vanligt iaf ?tror jag .. ! 

Nej nu är de dags att tända lite ljus här.. så mys faktorn stiger en aning hehe fast hur mysigt är de i en hotell lobby egentligen =)

Bye For Now..........!



Måndag!

Jag är trött mkt mkt trött..!


Jobb

Jobba i natt ska jag göra, segt .. har ju vart hemma så länge nu .. men ska bli skönt att komma igång lite smått igen..! Jag är nog den mest veligaste människan på denna jord & de ber jag om ursäkt för.....FÖRLÅT MEJ....!!!!!!!!!!!!!!!!!! Synd att allt ska så förbannat invecklat hela tiden..! Eller invecklat är de väl inte egentligen .. aja... !

Var ute med Anna o lördags .. mkt mkt trevligt vi hade mys förfest .. sminkade oss o sånt skoj o tjötade en massa.. ! Sen kom taxin o körde oss till Oscars.. o där var typ dött när vi kom men sen trillade in en massa massa folk .. ååå som vi dansade.. var riktigt skoj! Men kvällen tar ju slut så fort när de stänger 02.00, jag kunde lugnt hållt på några timmar till ;)

Idag händer inte så mkt.. jag ska sitta hör o glo tills klockan blir 22.00 så jag kan åka o jobba hehe.. !

Bye for now..!




My Sisters ... KÄRLEK...!!!


Lördag

Finner ingen energi till att starta upp denna dagen med, vill bara lägga mej i sängen igen & SOVA.., kunde jag iofs gjort men vill ju inte sova bort hela helgen så här sittter jag med mitt te & lyssnar på musik .!

Igår promenerade jag & Mina och lilla Benji, var mysigt men kallt som satan..gott att ha kontakt med Mina igen..Lots of love to her..! Benji e så äcklig för han hittade en har tass som han tyclkte väldigt mkt om & inte alls ville släppa, sjukt att man kan bli så lycklig för nått sånt äckligt hehe.. uscha.. ! Sen ville man inte mysa med han precis .. Mina försökte tvätta han lite snyggt men jag tyckte fortfarande han var lite små snuskig efter det hehehe..!

Jag tror faktiskt jag ska puzzla lite, har ju inte gjort de på evigheter & de e grymt avslappnande! & hatar man att läsa så e detta e mkt bra alternativ..!



........

Sova ska lilla jag göra strax...! Men gladiator är ju på tv & den kan man ju inte se för många ggr..! Får ingen ro i kroppen idag, känns skumt.. blää... trött men rastlös.. o så .. ! värker i nacken på nått läskigt sätt med.. as rädd för att jag ska få nackspärr...Imorn kanske man skulle ta en ride på stan.. sen ska jag bara vara hemma & försöka städa mer för jag e fasen en riktigt stökare hehehehe.. grejer överallt..!

Måste hälsa på Martina med.. Och ha en dejt med Elena.. massa som ska hinnas med..!

Over and Out..!!!!!!


fredag

fyy så seg jag är...! varit ute & gått med syrran idag, var trevligt och skönt med frisk luft..inte ätit så väldans mkt så e ganska hungrig nu faktikst. Idag blir de bara en massa vila e helt jädra färdig kan äntligen slappna av för att nu e julen över..! ppuuuhh.. ! Förkylningen börjar ge med sej men den har var mkt strävig..!

ska kolla tv-tablån kanske kommer nått bra på tv .. hehehe säkert.. !=)


paket..!

Lite klappar extern hårddisk (320 gb) =) , Pengar, Kalender + penna, skojsigt puzzel (1500 bitar), en del av min servis( får de varje jul o födelsedag hehe, borde fått hela snart tycker man*ler*), tvål o sånt gott.., varma goa strumpor =), en tomte ! ja osv osv.. !=) orkar inte skriva allt.. ! Men de var lite av de iaf..!

´Fick ätit en massa hos Mormor, så nu e jag mätt o belåten & ska faktist krypa ner i sängen ..!  så natti natti o hoppas er julafton har vart bra..! 


pictures!

 
Finaste klappen =)

Lilla Benji

Perra, Benji & Fesen

Mormor & Morfar

Mormor & Morfars gran

JULAFTON

Hopps så var de julafton dårå...imorse brummade jag iväg till pappa, helt anti julen, har ingen julkänsla för fem öre.. men men väl där så åt vi frukost o sedan blev de julklapps spelet hehe.. jag fick massa bra att ha saker.. diskborste, reflexväst, tvättsvampar hmm o massa annat hehehe.. sen var de julklapps utdelning nu kom dom seriösa paketen fram .. fick pengar & lite annat skoj...!  vid tolv åkte alla ,(Jonas & Marit , Daniel & Pim, Farmor & Erik) vidare till nästa ställe.. jag, pappa & christina slappade sedan rejält då vi alla tre har åkt på den här underbara förkylningen alla somnade nog några minuter sen när jag vaknade till åkte jag hem till Mor igen..

När jag kom hem 15.00 gick jag & la mej .. helt färdig..! Här sitter jag nu, får se om  jag får följa ´med till mormor & morfar.. morfar får nämligen inte bli sjuk, för han ska opereras i januari...! Men inte så kul att sitta hemma själv på julaftons kväll.. men men får la se vad som händer..!


Igår spelade vi bingolotto , Fesen vann ju.. då 100 kr.. jag är inte förvånad..! Mkt skratt blev de!! Jädra knasig familj man har hehe..! gud..!

Skriver väl mer ikväll tror jag hehe.. måste ju redovisa vad jag fått i julklapp .. mer ju mer paket senare ikväll=)



Julafton imorn då ..

Idag har jag o ida gått på stan ,,, Båda förkylda o goda as hell..=) E helt slut efter stunden vi spenderade på stan så nu blir de julklapps inslagning och mys med glögg & så ..!Så får vi hoppas jag e piggare imorn .. hehe..! Fick köpt den sista klappen idag med, ska bli så skönt när julen e över =)

Åker ner till pappa imorn ska vara där 09.00 o äta frukost =) mysigt .. dela ut klappar & lite så .. så det blir en låååång dag imorn .. antar att jag kommer somna gott , om inte hostan spelar mej ett spratt som den gjort i natt..! 
 
Väntar även på att Martina & Jockes lilla krabat ska kika ut .. men icke .. den har de nog gott i martinas mage ..=) e iofs inte beräknad förrän 28:e .. ihiih.. men lilla Agnes kom ju så tidigt.. så trodde nästan pojken skulle göra det med..! =)

Nej dags att snyta sej igen då .. Tjo ho .. !


GOD JUL...!!!!!!!!!!!!

Måndag..!

Idag har jag & Fesen sprungit fram o tillbaka på stan jädra drygt.. fick köpt julklappar iaf.. & nu är de bara en kvar till lilla morfar , e ju så förbannat svårt att veta vad man ska köpa.. skit jobbigt juh...! E trött som fan .. fått nån jädra ret hosta nu med & den stör mej som fan hehe..! Uscha.. uscha... förhoppningsvis mår jag kanon bra på julafton..!

Nej nu ska jag se om de finns nått för lilla mej att äta .. e ganska hungrig nu ..!


Söndag !

Igår gick dagen ganska fort slappade som fan & tittade på film...! Idag har den rullat på med, lamporna på bilen fixade TACK Lars-Ove =) såå snäll så .. fått rengjort våra smycken här hemma idag med.. shit allas ringar o halsband o allt var de var blev mkt rena o fina .. som nya =) glimmar som fasen runt hals & fingrar nu =) Mkt skit det sitter i ens smycken blääääää! Borde rengöra sådant oftare..!

Även hälsat på hos Gunilla & Håkan .. alltid lika trevligt..! fick äta smörgås med julskinka*mumsigt* o dricka kaffe! =)

Hälsat på Min syster med, där bjöds det på glögg..! Och så fick jag gosat en massa med Benji ..! helt vild när man kommer =) blir så glad att han inte vet vart han ska ta vägen hehehe..! Men han e ju så liten så bara att lyfta upp de lilla djuret & gosa en massa med han hehe.! Kul väder vi har idag.. kan ju blir deprimerad för mindre liksom..!

Dags att slänga sig i duschen..duscha as varmt så jag e alldeles röd när jag kommer ut hahah..!

Over and Out!

God jul!

fredag

Fick upp mina Gardiner till slut iaf.. tror jag ska krypa ner i sängen snart e helt färdig..! & huvudvärken släpper ta me fan inte heller *grrrrrrrr*.. ska dricka lite te nu så halsen får lite omsorg.. hehe.. den mår inte såå bra..! Fått fram mina två små tomtar med.. =) räcker med dom två .. är såå fina..ler..! Nej har ju inte gjort ett smack idag så har inget att skriva om ...

Bye for Now..!


hihi han sover .!

SJUK

Jaha då hade man halsont som fan nu då .. ont i min lilla kropp... skulle jobbat i natt men blir inget med det.. ! Hoppas jag mår bättre imorn .. får bädda ner mej & hoppas på det bästa =)! Ska bara hänga upp mina gardiner annars blir det aldrig av..!!!
 

Over and Out..!

ZZzzZZZzz

Blev inget julbord..känner mej inte riktigt kry.. så blev film & mys istället..! Och nu e klockan mycket o det är dags för Wronkan att sova.. ! ska upp tidigt imorn så jag kan sova en stund på kvällen innan jag ska iväg o jobba.. ! Första natten e alltid jobbigast .. men hinner knappt komma in det för jobbar bara två nätter =) sen stänger vi några dagar =)

Ska sätta upp mina julgardiner imorn, mamma & perra har varit snälla ock köpt o satt upp en ny gardinstång till mej så nu kommer mina nya fina panelgardiner hänga bra =) Är lite tomt i fönstret nu, då jag slet ner dom andra innan idag! MEn men ska ju bara sova nu ändå så spelar ju ingen roll ..!

Natti Natti <3

Torsdag

Idag ringde klockan 07.30 ... Jag steg upp & pluggade data & åt frukost...Klockan tio bar det iväg till skolan, hade prov & klarade det =) sista provet för den här gången faaan vad skönt.. nu kan jag slappna av =).. Hälsade sedan på syrran på salongen , vi hade väl en del att tjöta om var ju ett tagsedan sist .. så var la där en stund sedan gick jag o fixade armbandet på min klocka.. ! Blev kanon.. Nu sitter jag här har börjat städa typ 4 ggr men är ju  såå tråkigt.. ska besiktiga min racer bil i dagarna med ,så ni e de dags att byta lampor .. hmm men var inte så bara =) tur att perra hjälper mej .!
Min bil har förmågan att bara krångla med mej hehe!!!! Blir snart utbytt grrr.. hehe..

Ikväll blir de julbord på jobbet .. ska bli mysigt men e lite krasslig i halsen så blir inte så långvarig, ska hem & sova o ladda inför helgen , för då ska de jobbas =) sen jul ledig =)

Livet känns mkt enklare nu .. kanske e slut på motgångar & skit nu för den här gången .. hoppas de iaf..måste få ladda om batterierna..! Och du ... hahahahhahahahahahhahahhahhahahahhahahahha....!





Mys på Liseberg

Jul på Liseberg... =) Har nu sprungit på Liseberg idag & kollat på alla fina träd och dom söta bodarna..!=) Fick inte köpt nått, men har druckit glögg o skrattat en massa ,Johan e en lustig prick,! det enda Negativa med denna dag var de kalla vädret .. fyyy som jag har frusit..var skönt att sätta sej i bilen dra på full värme o köra hem =)

Var tjo o tjim i bilen på vägen hem =) vi är helt galna , Jag , Johan & Mamma sikket gäng.. !! hahah..! När vi kom hem så fick jag julklapp .. =) Tack Lindblom.. =) Men tänker inte öppna den förrän på julafton .. vet nog nästan vad de e . har nämligen klämt o kännt hahahha=) Nu kommer lite kort från vår eftermiddag !









Julklapp

wieeeeeeeeeei vart en jätte mysig dag, jag o Ida har strosat på stan .. i hela fyra timmar hehe dagen gick så fort.. vi åt ju med så sprang ju inte på stan hela tiden .. ! Vi fick köpt varsinn julklapp till oss själva =) Blev grymt nöjd..! Ska lägga mej o vila en stund nu .. ska jobba halva natten, och behöver nog en timmes vila om jag ska orka det..!

Så hej svejs..!

Så fin..undra vad jag ska köpa mer till mej sj =)


Tisdag

Hej hej.. vaknade idag pigg & glad ... känns kanon.. Idag ska jag träffa min Sötis Ida..! Mysa på stan, & så ..! Ikväll lr inatt ska jag jobba halva natten blir lite knas.. men man ställer ju upp på sina arbetskamrater när dem ska ut på äventyr..! Sen imorn blir det massa mys med mamma o Johan på Liseberg hoppas bara inte det regnar för då kommer jag bli anti.:!

Åkte till skolan igår & hade två dataprov som gick kanon.. ett kvar på torsdag sen e skolan slut för denna gången .. underbart juh..! Nej nu e jag hungrig .. ej ätit nån frukost än juh..!

Over and Out.!

Lite till...

Igår då så fick jag även hälsat på L-O, jag fick mat än en gång =) trots att de var min tur att fixa det hehehe... men iaf vi kollade på film & sedan var de dags för mej att åka till Falkenberg...




Väl där fick vi massa go julmat (klippta prinskorvar)  & vi hade de så mysigt.måste bara tillägga att prinskorvar inte är lika goda om dem ej är klippta & förra året hade Lisbeth glömt göra detta.men icke i år =) allt var som de skulle..!. men jag hade sån jädra huvudvärk så jag låg o kved i en fotölj då mina treo ej hjälpte..! åkte hem vid 21 typ.. och när vi kom hem stupade jag i säng med en gång... Steg upp klockan 7 idag för att plugga data .. seeegt.. men här sitter jag nu o ska strax hoppa in i duschen, för att sedan dra till skolan..!



Såhär ska korven se ut!!!




 


 


söndag

Hemma igen .. fasen vad de e gott när de går fort inne på gekås=) började tjockna med folk när vi åkte.. !!! Idag blir det jul mys hos min Bonus Farmor O bonus Farfar... Dom firar alltid jul i åre med Perras syster.. så vi åker ner idag till dem i fbg & myser.. med mat o ger dem deras klapp.!

Detta var den bästa helgen på länge, jag har inte gjort ett skit =) Nästa helg blir de jobb jobb o jobb .. hiih.. men men sen är de jul ledigt..!!! Och de ska bli så skönt...! Nej nu ska här ringas o väckas folk =) kan ju inte sova hela dagen... *ler* se hur uppskattat mitt samtal blir *asg* hej hej



bästa söndagen!

Helt underbart ... jag har sovit i natt, och vaknade halv 8 och kände mej pigg.. shooo hooo så glad jag e.. ska springa in i duschen nu.. för ska till gekås idag igen heheheh... hålla Ida sällskap o sedan måste jag köpa en klapp där.. ! nej nu har jag brottom .. over and out..!

lördags kväll and I´m home =)

Så var denna dagen nästan slut.. !!! gott...! har legat o sovit faktiskt nu i eftermiddag.. var på gekås en sväng med 2 av mina familje medlemmar =) de räckte för att jag skulle slockna när jag kom hem heheh.. kanske ej så bra att sova på eftermiddagen , men känns som om jag skulle kunna sova ett dygn till, så ska snart lägga mej igen..!! jag har varit mkt osocial denna lördag, hoppas jag e grymt utvilad imorn för då ska databöckerna fram ..!

sååå fin.. =) me like..! jag är en mjukis hehe

Cranberries - No Need to Argue

There's no need to aruge anymore
I gave all I could
But it left me so sore
And the thing that makes me mad
Is the one thing that I had

I knew, I knew, I'd lose you
You'll always be special to me

And I remember all the
Things we once shared
Watching tv movies on
The living room armchair

But they say it will work out fine
Was it all a waste of time
Cause I knew, I knew, I'd lose you

You'll always be special to me

Will I forget in time
You said I was on your mind
There's no need to argue
No need to argue anymore
There's no need to argue anymore
Special


Lördag

Ja nej inte fick jag sovit nått ... men men .. känner mej ganska pigg ändå, får se vad jag tar mej för idag ... stan en sväng kanske..kanske hänger på familjen .. men får la se.. ! Har ätit frukost nu iaf.. Te & macka mums.. ! Byta lampa på bilen kanske ? hahhahhaa..!

Grrrrrrrrrrrrr

Jaaaa vad fan ska man säga, här sitter jag VAKEN.... jädra skitsystem... Varför kan jag inte sova...!!! Vill ju sååå gärna....! Får vi se hur denna dagen blir då .. antagligen kommer jag vara trött as hell....!!! Så här får jag sitta & glo, några minuter till sen ska jag försöka sova igen..!


Over and Out..!




Vart vaken länge nu

Tjo hej .. imorse när jag kom hem åt jag frukost , gick sedan o la mej men kunde inte sova!!!! Vred o vände på mej i flera timmar gick upp gick o la mej igen .. ja ja en halvtimme fick jag sovit sen steg jag upp..Gjorde mej i ordning & åkte sedan till stan för att träffa Martina .. Fick sprungit till banken, lämnat in skor.. postat brev o köpt julklapp o myst på Mignon..!=) Var en trevlig eftermiddag Tack Martina...Hoppas lilla "Elton" kommer snart .. tycker faktiskt han ska heta det!! Mkt fint!

Sen åkte jag hem till L-O & fick Tacos=) mkt mkt gott tack för maten ..vi tittade på idol, o drack kaffe & hade en slapp fredags kväll.. sedan tutade jag hem i min racer & här sitter jag nu ..! Ska bli ganska skönt att krypa ner i sängen strax, hoppas bara jag somnar '=)


Imorn vet jag inte riktigt vad som händer... men ska nog inte festa lr jag känner faktiskt inte för det så jag får väl vara fylletaxi =) Men de visar sej imorn .. !

Bye for Now

mkt fin tavla


Naket



Shooo hooo nu e jag ledig i 7 nätter efter denna.. sen jobbar jag två nätter & är sedan jul ledig..!=) Men man får ju hoppa in o jobba ändå om man vill.. är ju en massa som ska fixas tydligen .. Men Anna gums vet faktiskt inte hur jag ska göra ganska skönt med ledighet.. O fick min löne spec för denna månaden idag =))))))))))) Jag e nöjd kan man säga heheh..! För denna månaden iaf! Fina klappar till La Familia and myself..!


Vart en jobbig natt massa shpooooooooo & shiiiiiiim &  fick se en av våra gäster hel naken i korridoren .. ! snälla vänner han hade som låste ute honom ..! han skämdes nog lagom mkt... ! men jag passade på att titta, är ju inte varje dag man får se så mkt hud*as garvar* hahhaah nej jag e fan sjuk! Neeej klart jag inte tittade,,, !

Igår blir de.. igår morse gick jag till skolan direkt efter jobbet o skrev fysiologi prov .. gick nog grymt bra hade ju hunnit med att läsa en del på natten .. så jag e nöjd.. kom hem från skolan vid tolv tiden, kan säga att jag var grymt trött då, o sängen min var underbart skön att krypa ner i..!

Och när jag slutar om några timmar så ska jag hem o sova & vid 10-11 tiden ska jag och spa:a med Martina..! Blir ingen massagepool för henne då det kan sätta igång värkar o sånt annat skoj, men varma källor & annat gott..! Sen blir det lunch på stan.. o sen åker jag väl hem o sover en sväng ler..!



Önskelista =)

Saker som jag endast kan få i mina drömmar !
  • Tempur madrass/säng
  • ................... endast tomten får veta
  • Lägenhet
  • Semester
  • ................... hihi tomten vet...!



jag är lite rastlös, märks kanske..! Ska faktiskt städa lite  bara för det.. måste ju göras nån gång denna natt så varför inte nu...! Ska bara äta min apelsin först...hoppas den e sådär jätte god, kommer blir grymt besviken annars..=(ihih..





 


Första natten

Hej hopp här sitter jag på jobbet, lite trötter idag då jag har sovit jätte dåligt denna veckan, men jag e ledig i helgen & då ska jag inte göra så mkt annat än att sova & Plugga *skoj* !! Förresten så gick första natten utan mitt otrivin väldans bra .. =) vilket innebär att jag aldrig tog nått =) sov dock inte mest ..men de har jag ju inte gjort denna veckan ändå hhe..! så yeeeeah för mej, nu kanske jag blir av med mitt Nässprays beroende...sjukt de låter hehe...undra om de finns nån stödgrupp för oss användare hehehhe e ju lätt att trilla tillbaks menar jag =)!!!

Idag har jag vart med Johan på dagen... vi sprang på stan o frös som fan .. ! fikade lite .. shoppade lite..! Måste köpa mej ett par vantar, för nu börjar de bli riktigt kallt ute..!

Bye for Now !



Min tisdag

Tömd på blod, tre rör tog den trevliga sjuksköterskan, så nu är det bara att vänta på provsvaren... Jag e helt säker på att jag kommer få ett brev i lådan där det står Provsvaren såg bra ut ... du har inte de o de o de.. ! Men Vad fan e de för fel på mej då? men men kan inte bli arg än har trots allt inte fått nått brev än..!

Träffat Ida today...vi åt en härlig middag ;) o sedan fick jag en ansiktsbehandling .... så skönt... e så man nästan somnar.. sen efter det så fikade vi med te o pepparkakor o knäck ..rena festen ! Sen bar de av hemåt i min sk racerbil... som nu har fått nått glapp i lampan.. ehhe vi kommer inte riktigt överens just nu !!.. e han inte snäll så säljer jag honom, hoppas han förstår det!

När jag kom hem tog jag fram mitt nya nässpray med kortison i..! jädra skit är vad de är .. hjälper inte¨, vill använda mitt underbara otrivin men ICKE sa min läkare ! Nu måste du sluta med de ehehe.. ja ja farbror doktorn hehe..! Så nu sitter jag här typ blå i ansiktet för att jag inte får nån luft..hiihih & NEJ jag tänker inte andas genom munnen!

Snart är det desperata hemmafruar =) sho ho de kan jag ju inte bara missa..!

Sho hej....I´ll be back tomorrow! Lots of kisses!

LOVE

Sitter nu o spelar musik högt på mitt rum.. =) ska ge mej iväg till farbror doktorn snart..! Pratar med Ida på msn, såå underbart go den tjejjan e .. kan inte förstå att vi inte hade nån kontakt på alla dessa år.. ! ler...!

Lots of love to her !!!



Namnsdag!

Ville bara säga Grattis på namnsdagen Anna .<3...!





Ska de vara så svårt..!

Sova verkar inte vara min grej faktiskt.. ej fått sova längre än till halv tre i natt.. fattar inte detta blir galen snart e du trött som fan..!!! Har pluggat lite dessa timmarna ska ju ha massa prov denna veckan så gäller att kämpa nu de sista..! Ligger efter en massa i datan men de ska jag väl kunna ta igen ganska fort.. ! blir till att plugga hela helgen, e ju nämligen ledig *ler stort*. Nu framöver kommer jag bara att jobba varannan helg .. känns bra var mkt helg där ett tag=)

Ska försöka hinna hälsa på Mormor & Morfar nu i dagarna med.. var ju ett tagsedan jag var där.. några dagasedan =) men bor ju bara ett stenkast ifrån varann typ så är ju inte så att jag måste köra långt för att komma dit..!

E faktiskt lite hungrig nu .. så gör nog sällskap med mamma vid köksbordet tror jag..


Bye for now!


Ännu en dag

Måndagen är snart slut =) *gott*! Ska ringa doktorn imorn o se om jag kan få en tid.. ta lite prover o se om de e nått fel på mej =) känner mej liksom grymt ur funktion..! Kanske kan hitta nått.. annars är de väl bara nån fas jag e i nu .. !

Ska plugga nu hade jag tänkt mej sen krypa ner i sängen & försöka sova.. var ju vaken hela natten av nån konstig anledning, jädra arg man blir på sånt..! men men .. ! Imorn ska jag träffa min gos ida med...ser jag fram emot.!


grrr

trodde jag skulle få sova vid den här tiden för första gången på fem dagar .. men icke.. somnade klockan halv elva vaknade igen 02.00 o sen dess har jag vart vaken .. e riktigt irriterad över detta kan jag säga.! Låg på mammas spikmatta innan o då blir man så jädra avlslappnad o trött men så fort man tar bort den så börjar jag ju vrida o vända på mej .. helt jädra värdelöst !!!! blää o snart ska jag ju jobba natt igen .. redan på ons..! känns så meninglöst att försöka vända tillbaks dygnet just nu... kan väl säga att jag e lite off denna morgon..!

Spikmattan

 

Söndag kväll

Kunde inte sova imorse när jag kom hem så, så somnade vid 10,30 !! Segt så jag har legat i sängen hela dagen.. Halsen värker o jag e grymt slö.. Anna min sötis har gjort iordning min blogg, då jag inte har nått tålamod för sånt ehhe.. jag fixade klockan =) hahaha.. sen har Anna gjort allt.. =) så nu e det lite roligare att blogga.!

Jag tar nya tag nu, och allt kommer bli kanon!!! Jag har världens bästa vänner & familj..! Vet inte  vad jag skulle göra utan er.. Ni betyder allt för mej ..! I veckan ska jag träffa Ida , saknar henne var ett tagsedan vi sågs nu!

Plugga lite idag kanske ? ? hmm heheh.. ! Ja jag får nog göra de.. !

Lite bilder på Mina nära o kära...

              

 
        
      


Söndags morgon

Nu var detta passet äntligen snart slut .. mår arsel o ska snart få åka hem & sova! Värker i hela kroppen! blläää...! Nu e jag ledig några dagar från jobbet iaf..försöka plugga lite då kanske..! Denna natten har varit väldigt jobbig av många olika anledningar så hade vart skönt att ha sällskap hela natten! Men jag stod ut ändå..! om man bara kunde spola fram tiden lite.. till en lite bättre tid där jag känner mej glad o lycklig o inte har några som helst bekymmer ..! den tiden kommer förhoppningsvis snart ändå.....! Over and Out!


VARFÖR?

Varför ?


SJUK

Japps då var man väl sjuk då !!! Men ska dra till jobbet ändå e ju bara en natt kvar nu, vill inte sabba helgen för nån annan på jobbet bara för att min hals e helt fuckt.! Idag har jag bara sovit väntar på mat sen ska jag sova igen, orkar nog inte med natten annars !!

Imorn kommer nog Lars-Ove hem ska bli kul o se alla party bilder från hans lediga dagar =) får la tvinga hit han på kaffe i dagarna..!! Gott med söndag .. då ska jag ligga hemma o bara vara & plugga !



mys mys

Fredags morgon efter jobbet åkte jag hem i full karriär =) var verkligen jätte trött, när jag kom hem åt jag frukost o läste tidningen sedan hoppade jag i säng ...gott var det.. ! somnade som en stock o vaknade ett antal ggr för att springa på toa innte bra att hinka i sej Te på jobbet =) iaf så steg jag upp ur sängen kl 16.00 helt underbart men väldigt olikt mej... vaknade dock med väldigt svullna halsmandlar o kände mej inte så kry... kan vara därför jag sov så länge... Skulle vara hos martina ungefär vid 18.00 så var ju bara ringa o fråga om de var okej att komma dit med halsont... & de fick jag så gärna =) så slängde mej i duschen..åt en macka o drog iväg .. !

Martina & Agnes var ensamma hemma så vi tittade på tv & hade de mysigt .... efter lilla Agnes hoppat i säng så lagade Martina mat Som blev jätte god men lite stark.. dock inte Martinas fel .. var den färdiga såsens fel.. var så hungrig så åt kanske lite fort för blev riktigt mätt.. ! =) Klockan blev 20.00 & Idol startade, så vi satte oss framför teven med grönsaker & dipp *mumsigt*! Fick ju inte mej sånt med även fast jag var mätt hehe.. ! Fick även glögg att dricka framför  teven .. mysigt.

Är hos Martina alldeles för sällan =) , stackars gumman hon är väldigt redo att föda barn nr 2 så vi får hoppas att den lille killen kommer i dagarna & att de är på en dag som jag är ledig =)

Tutade iväg till jobbet vid 21.45 & här är jag nu, vart en ganska jobbig natt mkt mkt spring.. plus att jag inte mår bra alls.. Hals ont som bara den, får se om jag e tvungen att sjukanmäla mej . Får nog sova en stund och känna efter.

Nej nu ska jag torka golvet här.. var bara tvungen att sätta mej ner & vila lite medans jag hällde i mej en treo...!


hmm

Denna natten har gått väldans fort först hade jag jobbat fort fort.. så jag skulle bli klar så jag kunde läsa lite läxor men strax innan vår viktiga nattkörning så lägger datorerna av , sååå jaa man kan väl säga att jag kom lite efter i arbetet =) men nu har jag fått gjort de mesta en del tråkiga saker kvar=) ehhehe spara dom till sist .. bättre jag hade gjort dom först men men . ! Sitter o tänker lite på vad jag vill göra o så i framtiden & har kommit på att jag inte har en aning =) just nu känns allt så jobbigt, men hoppas de blir bättre snart , lr jag vet att de blir bättre snart!!  Vill resa bort till värmen ett tag känner jag =) hade vart helt underbart ...! men men de blir la inte av på ett bra tag..

Over and out!


D var det!

Dags att börja se framåt lite.. har i flera månader försökt att göra detta men haft lite svårt för det av olika anledningar ! Nu vill jag må bra! orkar inte tycka synd om mej sj längre ! jävligt less faktiskt.. jag kommer aldrig komma nånvart då! Så nu Weronika Magdalena Nilsson dags att rycka upp sej !!!!!!!!!!!!



Gammal bild =)



Lite julmys på min blogg


glögg

Min andra natt då denna veckan, allt har gått bra hittills vinglar in ovanligt många fulla gäster bara .. på en onsdag liksom.
Fick med mej glögg hemifrån som jag nu sitter o myser med..!Jädrigt gott faktiskt,de är nog de bästa med julen =) Ska strax plugga lite data tänkte jag nu när jag har lite tid över =), men drar mej verkligen för det då det är grymt tråkigt. Idag har jag hos Johan o vi har sprungit på stan o så men fick åka hem lite tidgare så jag fick sova nått innan jag skulle börja jobba här igen .. sho hej!

2-3 december!

Tjo hej .! Nu sitter jag här på jobbet.. får väl gå igenom min dag lite snabbt o lätt =) dagarna går så jädra fort.. åkte iaf till skolan vid 08.00 hade lektion till 10.00.. åkte sedan hem o försökte röja på mitt rum, men lyckades inte riktigt ta tag i det, sen åkte lilla jag ner till morfor o fick mat vid 12.00 Kåldolmar mumsigt=) sedan rullade jag in till stan för att ha Fysiologi, mkt intressant. Kl blev sen 14.och vår lektion var slut gick då o hälsade på min Bonus mamma på jobbet när jag ändå hade vägarna där förbi för att lämna min anställningslapp för kommunen.!

Vid tre tutade jag hemåt men när jag hade kört en bit kom jag på att jag var tvungen o tanka =( boring så var bara att åka o göra de shooo hooo så nu e min racer fulltankad igen ..hihih..

När jag kom hem var jag riktigt nanig då jag inte hade sovit ett skit från måndag till tisdag..! så försökte lägga mej & vila en stund innan Lars-Ove skulle komma förbi o hämta sin kamera, somnade typ halv fem o då dök han upp .. så jag steg upp bytte några ord med han innan var var tvungen att åka till sin kära bror.

Hade sedan tänkt att lägga mej igen.. men hade ju inte ätit på fem timmar då så var riktigt hungrig =) blev några mackor &  tjöt med Fesen som med satt å åt lite.. !Sen så gick jag upp på mitt rum igen för att återigen försöka sova men har så förbannat kallt på mitt rum så jag fick lägga på mej två täcken o en filt =( o frös ändå .. så låg o störde mej på de ett bra tag sen slumrade jag till en stund.. o så höll jag på tills klockan blev halv nio .. vaknade somnade vaknade somnade *grrrrrrrrrrrrrrrrrrr*  Och här sitter jag nu ganska pigg faktiskt men klockan e ju dock bara 03.00..!

Imorn kan jag inte sova så mkt heller då jag ska till Johan kl 13.00 men dom timmarna med han går alltid så fort då vi har så trevligt när vi går omkring på stan lr vad vi gör... !

Vill bara tillägga att skolan snart är slut !! för den här terminen shooooooo hhhhhhhhhhooooooooo jippi !!!! Och att min fot känns grymt mkt bättre idag.. så behövdes ej lindas när jag skulle till jobbet ... =) men fin färg har den =)

Over and out!

Måndag

Denna dag har jag fått pluggat lite faktiskt =) sen har jag inte gjort så mkt mer .. min fot värker mer idag lite jobbigare att gå på den idag, så min söta syster har lindat den åt mej nu .. hehe...! ska bli intressant imorn när jag ska försöka få på mej skor =)  men men blir nog väl .! kunde väl vart sommar kunde jag haft laddor lr nått eheh.. Imorn ska jag jobba natten får försöka plugga lite mer då för har ju prov på tors!


Mmm jag har druckit glögg idag med .. såå mumsigt.. =) har dock lite ångest för att de är jul snart... Tycker väl inte att julen e jätte rolig.. mest bara stress o sån skit.. ! Men men..hehe ska inte beklaga mej en massa här... Nej om jag skulle gå ner o se om de finns nått som jag kan äta ... ! Over and out!


RSS 2.0