Helgen e här

Nu har jag bara en natt kvar sen e jag ledig 3 nätter..gott..Jag har gjort två mkt bra inköp det senaste en jätte bra mascara och en fin skinnjacka..Väldigt nöjd faktiskt..Ska lägga upp lite bilder snart.

Igår kväll var det mys hos Anna åt onyttigt och blev proppmätt så jäkla äckligt, stått mej på den maten hela natten men nu börjar magen kurra... Var en bra kväll iaf mycket tjöt blev det. Fick även shoppat två tröjor och en kjol på annas säng... Japps där var det gratis o bara att plocka heheh... Jag skulle aldrig kunna ge bort nått så, för mina kläder e så gamla o tråkiga så dom är bara att slänga egentligen haha helt ute är dom. Men är väl tur att man har vänner som uppdaterar sina garderober oftare än vad jag gör .. =)

Dags att gå hej dåå

gott

Imorn börjar jag jobba igen, räknar ner dagarna nu tills jag slutar.. Ska bli så jäkla underbart...

Helgen








GLAD

 

Äntligen ska jag få börja arbeta dagtid igen =)

hahaha

När jag skulle åka hem från stan idag, fick jag se denna volvon haha... Så ont om parkeringar är det inte på kvantum parkeringen vid den här årstiden så man behöver ju inte ta den värsta, hade varit kul o se människan ta sig ut ur bilen haha.. Ser kanske inte så farligt ut på bild, men från andra hållet såg det inte klokt ut haha..!


mums..

God smoothie o matchande naglar =)


wiiiiiiiiiiiiiiiiie

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees, ett litet glädjeskrik :) Jag fick jobbet som jag sökte på coop..! No more nights for me..!


H Vila i Frid









Varför??!

Ännu en ung människa har valt att lämna jorden, alla mina tankar går till hans nära & kära...! Jag har så svårt att förstå att man väljer att ge upp när man har hela livet framför sig... Det gör mig lite rädd att så mååånga på sååå kort tid tagit sitt liv vår lilla stad. Hur kan man må så dåligt att man väljer att lämna sin familj och sina vänner med en så stor sorg. Hur tänker man inför det valet??!??!?! Varför väljer man inte istället att kämpa även fast man inte ser en utväg för vi vet alla innerst inne att nån dag blir det bättre..! Detta är frågor som jag aldrig kommer få svar på så är ingen ide att sitta och fundera över det heller men jag hoppas att detta får ett slut och att folk fortsätter att kämpa.!





Praktik.. =)

Igår kväll åkte jag och min kollega Emelie till vårt systerhotell Arken för att se hur dom jobbar där uppe, var en mkt trevlig natt, lite snurrigt var det då dom inte alls gör som vi ;) Men gud såå fint o stort där är + att dom nu fått sitt egna spa som öppnade idag!! tog tyvärr inga foton på spa:t då jag inte hade min mobil när vi gick igenom där..! Men Emelie tog ett när vi stod i ljusrummet...shiiit så ljust det var haha..


Behövs bilen tvättas tro ?! haha..! Me like V50 när jag skaffar barn o grejjer då ska jag ha en sån =) Liten fin kombi & väldans trevlig att köra.!





















Mobil bilder...

Jag har haft en jätte bra helg, lördagen spenderades på Universeum, jätte mysigt. Andreas drog till sig alla djur kom en jätte fin fjäril o satte sig på hans arm så fort han visade sig =)













Nu var det gjort...

Puuuh jag överlevde.. Varit en mkt givande eftermiddag och är stolt över mig själv att jag tagit mig så långt.. Nu får jag bara hålla tummarna och hoppas på det bästa..!!Kommer vara nervös o orolig i över en vecka nu..!! Tack för mig nu ska här sovas innan nattens arbete..!


Leonardo



Kan ju inte bli annat än glad när man får ett sånt här fint mms på en sötis i keps från en stolt morbror..!!


RSS 2.0