Eldat idag

Åkte till soläng i eftermiddags med glass godis & plättar ;) Jag &  Agnes mumsade på plättar & sedan åt vi lite godis hihi.. Och så vad det dags att elda upp lite skräp papper, kuddar gosedjur hehe lite smått & gått..!!!


Taget i morse när jag körde från jobbet =)



Elda elda ...


livetpasolang.blogg.se har utmanat mej..

Bloggaren skriver 8 fakta/(o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg med sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.


Lite fakta här dåå:

* Jag är kudd perfektionist ligger kudden minsta fel så kan jag ej sova.
* Vill gäärna tro att jag är sparsam, men njeee shoppar ofta (mycké onödigt).
* Älskar saltlakris, hade jag kunnat så hade jag ätit det alltid ; ) *mums*
* Jobbar som ledsagare en gång i veckan sen snart två år tillbaka.
* Min favvo pryl är min dator, & min ipod som jag lyssnar på allt för sällan!
* Jag flyttar hemifrån till en underbar 2:a imorgon =))!!!!!
* Har piercing i tungan (fortfarande hehe, haft sen jag var 15 år tror jag.?!)
* Har bara varit på solsemster 2 ggr (tror jag, kan vara 3 ggr) i hela mitt liv. Senast var i Spanien med min kärlek för ca 2 årsedan.

Jag utmanar endast en person =)

Madde känn dej träffad .. ;)


Lördag nu då

Har haft en praktikant med mej hela natten , trevlig tjejja...gått kanon bra men när de ej fanns så mkt kvar som hon kunde göra så skickade jag hem henne.. vid 04.00. Men de var trevligt med sällskap & hjälp =) Precis lagt in lite bokningar här & nu blir det lite rast & tjöt med Kerstin ..!! Hörs senare idag ;)


Fredag

Ja då var man frisk igen då har varit ute i friska luften idag, heeelt underbart att komma ut en sväng.. var på banken, mio nån utförsäljning o så var jag vicke martina o barnen & lunchade på ströget. Blev en taco tallrik blir alltid lika besviken när jag äter den heheh så förstår inte varför jag envisas..!

Nej de var ju mitt sängstomme problem som nu inte längre är nått problem då jag var på mio idag o kikade på min favvo säng (den längst ner på bilden)... Hmm den var inte alls lika fin i verkligeheten ..grrr.. men nu sparar jag pengar & de blir den på ikea =) Har lite svårt att planera söndagen hehe.. måste till Ikea på söndag + flytta vet inte vilket jag ska göra först..! hmm..Aja de löser väl sej .. I natt är de jobb & jag ska tydligen ha en praktikant med mej...hoppas de går bra & att hon inte blir allt för uttråkad..!

Nej nu ska här ätas nudlar *mums*

Blir dyrt =)

Tack mina vänner för hjälpen den längst ner var min favvo med.. enda haken är att den kostar 2500 kr mer än den på bilden överst...!!=) Så jag ska tänka lite mer på det...hiih..Idag ska jag bara försöka äta en massa, ladda batterierna  rejält så jag e pigg & stark tills jobbet på fredag!! Just nu äter jag plättar ... älskar det ... hehe..! Har grym huvudvärk o magkramper idag. Dags att ta en migrän tabb..Nej finns ju inte mycket att skriva om när man endast suttit inomhus flera dagar.

Vad tycker ni?

Har nu hittat två sängstommar som jag vill ha =) men jag behöver ju bara en, jag vet ju egentligen vilken av dom jag vill ha mest , men tänkte ni skulle få tycka o tänka lite med =) , hjälpa mej lite ...





Utmaningen

Jag blev utmanad av Madelene, Massa kärlek till dejj.!





Detta är Blasie, taget för några somrar sedan i Malmö då hennes ägare bor där !!
Underbar hund men jäkligt strävig ehhe var iofs valp när jag passade henne..!


Jag utmanar:

Martina

Carro

Anna

Susie

Jannice

Erik


 

Gör såhär:

Gå in i mappen mina bilder

Gå till den sjätte mappen & välj därefter den sjätte bilden i den mappen

Visa bilden på bloggen & skriv något om den

Invitera sex stycken nya att vara med på utmaningen

Länka till dem, & låt dem veta att de är utmanade


SJUK

Jag är sjuk bläääääää..  Kräk sjukan!! Och gud vad man tycker synd om sej själv när man drabbas av den!!



Packning

Nu e allt packat & klart, lr klart är det inte för måste iväg o slänga en massa & jädrar vad de ska eldas =) hela bilen full med papper som jag & Martina ska elda imorn om vädret tillåter..!! Tack så hemskt mycket för hjälpen Martina, du är guld värd!!! Skulle ju tagit en bild på all bråte, så ni hade fått se men glömde det, men kommer lite bilder på mej o hugo..=) ska även lägga upp nån bild som lilla Agnes har tagit, tar alltid ett lr två kort med min mobil när jag e där & hälsar på!


Agnes foton =)

   

Jag mkt mkt trötter idag!!

 

Måndag

Solen skiner =) helt underbart.. Ska strax köra till Martina, det skulle bjudas på semlor men jag e bara förtjust i bullen så jag äter nog bara den om jag får =) hehe.. Igår hade vi mys på soläng med tacos & efter det blev det fruktsallad... tack för en kanon kväll!!  Idag är det packa som gäller, har inte alls nån lust till det då jag jag har insett hur jädra tråkigt de är! Nej nu ska jag ge mej ut vill ej sitta inne mer.. Tjo hej!




Helgen

Söndags morgon.. igår var det trevligt jag & anna satt på hotellet då hon hade ett rum eftersom hon skulle upp & jobba idag, och slutade sent igår.! Vi gjorde oss iordning & tjötade en massa.... Sen gick vi till oscars & dansade, & sen så var de inte så mkt mer så jädra tråkigt folk ute..o musiken var ingen höjdare heller. Så jag ringde & bad om att bli hämtad redan 01.20 hehe sikken liten tanta man är...!! Var ju grymt halt ute igår uscha..fast fanns ju folk som tyckte det var super & sladdade omkring hela kvällen hehe..!

Idag så blir det inte mkt gjort antagligen *ler* skulle ju vilja åka till soläng, men lilla Gossen blev ju sjuk för nån dagsedan & jag vet inte riktigt när han spydde senast, är ju efter 48 timmar det är fritt fram.! Nej nu är det dags för lite nudlar jag är en riktigt nudel älskare ehehe..!!!

revyn

Ja nu e jag precis hemkommen från falkenberg, trodde inte det skulle bli så sent men blev kinamat efter revyn.. kan säga att det varit en mycket trevlig kväll & mkt skratt blev det!! Nu ska jag titta på en film o sen sova.. tjooo heeej....!



Fredag

Mysig dag med lunch på mignon med Anna & Karin..efteråt sprang jag & Anna på stan & försökte hitta ett rött skärp... kan säga såhär... de finns inga röda skärp i denna stan ,, hmmm..grrr..!! Men men hittade ett litet sött på loppis för 10 kr... =) billigt & bra.!!! Så snart ska jag iväg till fbg, e lite trött men det ska bli trevligt..! Sen ska jag bara hem o ladda inför imorn.. har ju inte varit ute sen nyår.. e iofs inte sååå längesedan men ändå hihi..! Anna har utmanat mej till att skriva 8 sanningar om mej själv... så nu blir man ju tvungen att göra det hehe, men lär ju ta några dagar innan jag får det gjort..!!

Torsdag

Ja dåå har man packat lite idag.. bara tre lådor men jag känner att jag måste slänga en massa saker först för just nu känns de bara som om jag flyttar omkring saker!!! Pratat lite med Anna med, och på lördag är det hon & jag som gör stan osäker =)  Här kommer 3 bilder från gårdagen..!!


Johan är lite besvärad av den jädra snön som kommer in i ögonen.. själv har man ju glasögon =)






Onsdag

Äntligen denna dagen slut, den har iofs vart trevlig o var roligt att träffa Johan men kallt & jädrigt inte kul att springa på stan då...=( Fesen var med oss en stund.. mys pys.. Jag har shoppat ett nytt armband på Asia Spa idag, mkt nöjd.!! Bilder från dagen kommer senare ikväll...orkar inte nu...=)

åååååh

Blä vill jag bara säga är trötter som bara den efter att jag bara har sovit en halvtimma sen jag kom hem från jobbet 07.30, kunde inte somna....när jag sov som bäst ja då ringde klockan!!! Jag är inte en rolig person idag det kan jag lova*uscha* Shit vad jag längtar till 18.30 då jag kan krypa ner i sängen igen, och sova till imorn.!

Soläng!

Sitter här & tänkte jag skulle adressändra.. men icke.. den godkände inte min adress hehe.. får noga kika i mina papper där hemma =() !! Nu kom Anna precis till jobbet *weeeeeeeeeeei*.

Har nu inte varit hos mina favvosar på lääänge, kan faktiskt säga att jag saknar dom en del =) men nu börjar det ju närma sig lite lediga dagar, så då åker jag till soläng =), hoppas lilla Agnes har blivigt av med sin magsjuka bara..!




Kyla!!

Jag tycker inte om kylan som kommit .. uscha.. vill ju ha våååår nu lr vi kan hoppa våren & gå direkt till sommaren =). Detta är min femte & sista natt för denna gången *skööönt*, när jag slutar ska jag köra hem fort fort så jag får sova en stund innan jag ska upp & jobba med Johan igen ..! På fredag bär det av till falkenberg blir falkenbergs revyn, hoppas de blir skoj, får ju träffa pappa iaf, har ju inte setts sen juldagen..Tiden går så otroligt foort.!

Vill tacka alla som har erbjudit sig att hjälpa mej att flytta... vet dock inte hur mkt det blir än, har ju nämligen inte packat =) Men vet att de blir Ikea 1 mars, ska jag dit o köpa min sängstomme & bäddmadrass, så jag har nått att sova på första natten i min alldeles egna lägenhet.! =)

Har nu bestämt att jag ska ha semster i sommar med *mmmmm.*, blev hela 23 dagar =) gott som bara den, då hoppas vi på sol sol & ännu mera sol..!! Är din semester klar ? vilka veckor ska du ha ? . Blir mkt strand besök & massa uteserverings mys =)!!!






♥ ♥ ♥ ♥

Nu har jag städat lite här på jobbet & om en halvtimma kommer världens bästa Anna  ♥ ♥, alltid lika trevligt när hon börjar tidigt.. tycker jag att hon ska göra alltid, iaf när jag jobbar ; )


Kl e nu 02.31


There are not many things in life so beautiful as true friendship, and not many things more uncommon.

Publilius Syrus (85 f.Kr-43 f.Kr)


Fjärde natten

Yes nu börjar det närma sej flytt & på tors ska jag börja packa får hjälp av Fesen & Ruubin. Tycker detta med att packa är lite jobbigt hehe lr inte jobbigt men svårt vet ju fasen inte vart jag ska börja =) Ska ju slängas & skänkas en hel del!!

Finns inte så mkt att skriva om när man jobbar såhär för idag har jag legat i sängen istort sett hela dagen varit uppe o ätit, glott på tv sen lagt mej igen.. liksom inte kunnat sova bara legat & glott..så irriterande.!
 
Har 5 ankomster kvar?? kan ju aldrig tänka mej att alla dom dyker upp, brukar inte göra de nämligen.! Är helt själv inatt, igår natt var han ju här o målade inte för att vi pratade med varann för han satte på sej hörlurar klockan 00.00, tror han har lite fel på hörseln för han spelade väääldigt högt så jag hörde musiken utmärkt, och fick lite underhållning när han började sjunga till musiken hahaha.. lr sjunga o sjunga ; ) jag fick gå iväg så att han inte skulle se att jag skrattade .. så skoj hade jag fram till 05.30 i morse ..för efter de gick han hem !!!

Och då kom Annika med en dunke medel till golvet som hon var lite sur på för att hon inte fick av korken...efter alla hade försökt varsinn gång var det min tur...jag fick fram en skruvmejsel o började bända hehe typ som man gör med glasburkar när man ska lufta locket =) ... bände lite och försökte sedan rubba korken.. men icke sa nicke.. men ack den som ger sej hehehe kämpade några minter till & sååå plötsligt så gav den med sej !!!! Ger mej aldrig =)!!!! det var höjdpunkten den dagen, vilket liv man har ; ).



Ordspråk

Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt


ho ho

Här sitter jag på jobbet & ugglar. ska strax städa lite men tänkte ni skulle få se en bild på hotellet =)

 


Söndag!

Har precis fikat med lite sockerkaka & äppeljuice..mumsigt. Håller på att föra över lite bilder från mobilen, så när de e klart jag ska lägga upp dom här =)
Foton tagna igår & i morse...Snart dags för mej att åka till jobbet, tredje natten .. ler..!








Lördag Natt

Blev lite mys innan jobbet ändå =), en kanon bra film fick vi sett var mkt spännande, så när ni vaknar imorn så tycker jag ni ska ladda hem den, kanon bra film att slappa framför en söndag!!! 


Vart ganska lugnt här på hotellet än så länge men utanför är det ett jädra liv o en  massa spring, o ja en hel del fylla med..!




Alla Hjärtans Dag

Idag har jag inte gjort mkt alls.. tog mej en låååång vaaaaarm dusch för en stund sedan var gott som bara den, så nu har jag bäddat ner mej i sängen igen med min laptop hehehe...!! Fått fina blommor idag med =) i like roses...!!! Vill ju helst ha en mysjkväll men tyvärr måste ju jag jobba.. =) Blir förhoppningvis en ganska lugn natt, kan inte tänka mej annat då jag tror alla på hotellet drar sej undan till sina rum strax efter middagen =)!!!



Tänt lite ljus... såå mysigt...!!


Härligt..

Ja då var denna fredagen snart slut för dom flesta själv ska jag ju åka & jobba snart... Jaaa som jag skrev innan så är de otursdagen idag, & det resulterade i en liten liten krock på hajen.! Som tur va så hände de knappt nått med Martinas bil, var inte vårt fel denna gången ; ) Vi fick gått i det underbara vädret på strandpromenaden fasen sååå mys!!! I like the sea...=) O vi hann även med en fika på Espresso House så de var en bra dag bortsett från det som hände på Hajen, men är nog så att man inte ska handla på Hajen på fredagar faktiskt!!! *ler*



Mkt kläder krävdes var ju 5 minus ute, men skönt i solen!!



  


Fredagen den 13e

Ja då var den sk otursdagen här..får se vad som kan gå snett idag =) antagligen lika mkt som alla andra dagar ...!! Ska till stan med Martina & Hugo, gå strandpromenaden & handla på hajen ... hajen en fredag hmm jaa martina du e allt grym på att tajma en av dom bästa dagarna i veckan ;) Nej ska jag hinna sminka mej lite innan 10.00 får jag nog börja nu tar ju en liten stund att få fram det man ska ha =) hiih.. Kram på er!!


Torsdag

Nu var denna dagen snart slut...idag har jag & Johan sprungit på stan i det underbart fina vädret ... älskar solen..!=) var på lite shopping humör idag, e jag iofs varje dag=) skor & mascara o sen massa tråkiga bra att ha saker..=)


Mina nya fin skor & den nya mascaran..!!


Kaos är namnet på min sminkväska =)


Onsdag

Idag har det inte blivigt så jätte mycket gjort... vart i stan fixat med lite saker & handlat !!! Nu ska jag bädda ner mej snart igen för mitt huvud bråkar med mej idag med ... som bara den !!!!!

Bilder från gårdagen när jag var på soläng...!



 






 

Här ska det kokas kaffe =)



Hittade ett litet Äldre kort på Martina & Agnes, så liten hon var .. =)


Mookicke...!!!

Martinas lilla  Agnes har nu börjat säga mitt namn är ju inte så lätt för en 2 åring men e ganska nöjd med att bli kallad Mookicke =) Lite bilder från dagen kommer imorn då jag inte har fått fört över dom från mobilen än ;)

Tisdag

God middag!!! Snart ska jag hoppa i mina skor och åka till Martina, måste bara sitta & bara vara en stund för mitt huvud är inte på min sida idag aj aj aj..! Kanske ska kolla synen .. men kan ju inte ha försämrats igen var ju inte såååå längesedan jag fick nya glasögon...eller?? minns inte riktigt när det var hihi...


Amulette..taget med min gamla mobil...=)


Natti

Fesen e det du som skriver anonyma inlägg till mej ? när du skriver att de e min syster fattar jag ju men inte annars =) om de senaste är från dej så skriv gärna namn gumman.. Nej nu ska denna tjejjan sova helt ärligt så e jag grymt trött..Och imorn så blir det promenad & lite annat skoj..! Natti Natti...


Detta kortet har några år på nacken =) Älskar dej Fesen, som sagt jag är bara ett samtal bort..!!



Måndag..!!

Idag steg jag upp ganska tidigt ;) åt lite mackor o drack mitt goa te hehe..ett måste på morgonen asså. Sedan bar det av till Boxten för att lämna tillbaks Kerstins bibel.. men hon var inte där så fick träffat Håkan istället =) efter det åkte jag till brodern min på breared för att hämta alla mina säsonger med one tree hill.. så nu har jag lite att titta på framöver.

Bäää vad arg jag blir hade skrivit ett långt inlägg men när jag skulle publicera det så bara loggades jag ut &  endast det som står ovanför detta fanns kvar ..!!!!=( lite smått irriterande...

Men jag har ätit lunch med Anna idag med .. var mycket trevligt att bara vara o tjöta en massa massa.. Så tack för idag Anna <3

Är Hos Martina nu som vanligt .. hehe.. kan ju tro att detta är mitt andra hem.. =) men vad ska man göra på sin lediga tid ??? jo passa på att umgås en massa .. blir ju sååå osocial när jag jobbar ..!!

Ärligt jag orkar inte skriva mer nu stör mej fortfarande på att de jag skrev försvann..!!!

Bye for Now!!

Ps3

Då var det söndag då & jag ska strax börja med mina läxor...kom i säng efter 02.00 i natt.. pluggade en del o sen satte jag på mej hörlurar & kollade på sex and the city the movie..ah den var såå bra hehe.. har inte fått nått tillfälle att se den men nu sååå ... andreas spenderade hela kvällen framför tv spelet..Tack Jocke =) var iofs bra för då slapp jag vara social & kunde ägna mej åt mina kära läxor..!!!


Helg

Så var det helg, helt underbart juh =), I helgen har vi mest umgåtts med Martina & jocke & barnen.. igår blev det mys kväll med tacos & dessert och idag blev det ikea för mej, Martina & Hugo och media market för Andreas, Jocke & Agnes..! Det inhandlades ett ps3 där såå ni kan ju gissa vad en viss person gör nu & vad jag gör hehehe..!


Precis varit i affären & inhandlat godis grymt sugen på lakris, men nu när jag ätit lite inser jag att jag egentligen är sugen på glass hehe..att de alltid ska vara såå..=) bättre man köper med sej lite av varje så man har ifall man skulle ändra sej, vilket jag gör ganska ofta.!


I detta inlägg vill jag även ge en massa kärlek till min älskade lillasyster....du e den bästa av dom bästa...& jag gör allt för dej, bara att slå en pling när du behöver mej ....!!!! <3

Jag med mina älskade mysbyxor hehe & Fesen med sina siden kalsonger



Tack för dom fina kommentarerna =) ,Tottis jaa de var en rolig tid hehe..lilla jag "cykelmekaniker" skruva lite här skruva lite där hehhehe..!!Hade ju inte orkat jobba där om inte du var där, hade nog blivigt väldigt låååångtråkigt..!

!!!!

Nu lääängtar jag verkligen till 1:a mars...mer än någonsin..ska bli så skönt att få sitt egna .. sitt egna lilla liv...Helt underbart!! Kommer bli lite tomt utan Lillsyrran men hon får hälsa på ofta ofta .=) flyttar ju inte lååångt bort..!

Familjens svarta får har äntligen fått en ny bra start på livet..!!! Så kan ni inte vara glada för min skull så håll det för er själva!

Osteopat

Tjo hej..!! Idag har jag & Johan vart o fikat hos mormor & morfar, trevligt att komma dit en sväng var så fruktansvärt tråkigt väder kallt o jädrigt (snö!!!!!), men hos M & M var det varmt o skönt. Efter vi vart där åkte vi en sväng till stan höll oss mest i gallerian trots att vi hade gått igenom allt på bara några minuter..!!

Här e jag nu på jobbet..måste ju vara väldigt intressant att läsa min blogg*hehe* inte meningen att bara skriva om att jag jobbar hela tiden men just nu gör jag inte så mkt mer hehe. men på fredag går jag på min lång ledighet en heeeeel vecka =) *lovely*!!

har börjat få spänningshuvudvärk fyyy så hemskt det är, mamma sa till mej att gå till en osteopat, men njaa jag hade tänkt mig nått billigare alternativ..men funkar säkert kanon att gå till en sådan lillsyrran ränner ju till sin osteopat ofta som bara den, går ju när man slipper betala själv!!! =9 Så om ni har nått annat tips please tell me.!


Promenix

hej hej .. Gårdagen var en kanon dag .. fick tyvärr inte pluggat så mkt.. =( men promenad blev det från Martina ner till veddige & till Lindskogs .. fika fika fika.. & barn var det överallt heheh.!! Sen till affären för att inhandla lite.. o sedan tillbaks till Martina igen .. Var riktigt mysigt.. men frös lite om öronen då jag inte hade nån mössa..!!! Men längtar till sommaren mkt härligare att kvällspromenera då.! Kan säga att jag var grymt trött igår iaf hehe.. inte van vid så mkt barn o så mkt stoj hela tiden...är imponerad av Martina..!!!

Sen åkte jag hem & då blev det mys med film o te... såg denn nya filmen Changeling..!! Den var riktigt riktigt bra faktiskt..! trodde inte jag skulle orka hålla mej vaken,, men den var för bra för att somna ifrån..=)

Idag är det Johan som gäller, så vi får se vad vi ska hitta på idag .. sen blir det jobb i natt igen men nu endast två nätter på raken sen e jag ledig från det jobbet en heeeeel vecka.. =) nej nu kallar duschen på mej hehe behöver en riktigt dusch idag ... då lilla Hugo kräktes mkt igår, massa på martina & jaa lite på mej tur att han bara äter mjölk!


Tisdag..

Här sitter jag med te... fasen vad jag älskar te.. hihi... mys pys..!! Har teven påslagen & det är väl inte så smart när jag har tänkt att plugga .. hiih.. ska ringa Martina för tänkte hon & jag skulle ut på en promenad.. =9 för jag är ju ledig idag hehe.. shooo hoo..





intressant

Har läst om islam precis... shit så intressant..gick som i ett nafs..! Så nu ska jag svara på frågor & grejja.. skulle behöva en koran!! Ingen som har en till övers ? hej hej



*ler*







 

im sick

Idag har jag & Andreas hämtat min soffa..weeeeei.. shit vad jag skrattade när vi skulle ha ner den för trappan & in i källaren hos Mormor.. Jag kan ju säga att jag inte var till stor hjälp.. fanns ju liksom inga handtag såå jaa min små händer orkade ej nypa fast.. men nu är den på plats där iaf, ska bli kul att flytta på den igen sen .. hehehe..!


Sitter nu på jobbet sista natten för denna gången & tur är det för här sitter jag med feberfrossa typ.. & inte för att ni kanske vill läsa detta men jag har kräkts oxå...bläääää.. tur att man jobbar på hotell så de finns gratis tandborstar & tandkräm..!

Some Pictures...

Säger ju att jag bor trångt .. hehe shit sikket bombnedslag.!



Myser med Alkoholfri drink på jobbet i lördags.



Laddad inför soffhämting, & ja julgardinerna sitter uppe än haha ska ju snart packa så då åker dom ner !



Ser lite skev ut med glasögonen på sne..!





kalas

Nu idag 1/2 fyller min kära morfar 71 år massa kärlek till honom, var där igår innan jobbet på lite kalas blev mat o en god tårta =) Fick även träffat mitt kusin barn för första gången ... riktigt söt såg ut som en liten docka faktiskt.! E lite less på jobbet nu, hade varit skönt att vara ledig imorn ; ) 

Jag lääängtar sååå till min flytt, känns som om de e evigheter tills dess dagarna/ nätterna går såå sakta nu juh..hihi.!

Nu kommer securitas tjo hej .! 

RSS 2.0