Hos mamma just nu




Nu ska vi fika sen ska jag åka till jobbet..!


Gott nytt år !!!


Min onsdag

Dagen har varit kanon, cyklade hem imorse o fyyyyyyyyyyy vad kallt det var. Kom hem kröp snabbt ner i min säng somnade vid halv nio tiden, men vaknade lika fort igen då smarta weronika hade druckit en massa vatten på morgonen =)... Somnade om gott som fasen o vaknar sedan efter en timme av att grannen ovanför mig dammsuger som en galning... Suck..Fick somnat om när hon var klar, men vaknade sedan efter ett nån gång av att min kärlek stiger innanför dörren, trevlig överraskning.  Vi satte oss framför teven & väntade in therese som skulle komma förbi med present till Andreas..Hihihi.. Han fick ett duschmunstycke som byter färg efter värmen på vattnet, jag fick det i julklapp och andreas blev grymt avundsjuk hahaha..! Grönt, blått & rött lyser det alltså i våra duschar nu =) jätte fint.!

Vi fick även tagit en fika i breareds egna saluhall, gott var det & billigt om man jämför med vad fiken i stan tar för en kaffe & en kaka.!



Kort

Orka inte välkomna en käft till idag ;)


Lite av varje

Japps här sitter man på jobbet efter jul ledigheten.. hmm känns sådär, har haft mkt problem med min mage några dagar nu & det börjar bli ganska strävigt, känner mig illamående denna natt, men är nog säkert bara för att jag är trött, hoppas jag. När jag kommer hem ska jag krypa ner i min sköna säng & försöka sova bort heeeeela dagen..!

Min Älskling fyllde 28 år idag, det firades med lite sång på natten ;) och ett paket på morgonen, på kvällen blev vi bjudna till Soläng, vi köpte med oss 3 olika sorters glass & 1 almonday tårta= Weronika fick mer ont i magen =) men de var det värt!!!


Julen har varit bra, Juldagen så bjöd jag min karl på bio, AVATAR riktigt jäkla bra film....trodde det skulle bli jobbigt att sitta där i ca 3 timmar men ICKE, filmen var så bra att man inte ens tänkte på tiden! Fast jag hade inte mått dåligt om stolarna var bredare & om man hade haft lite mer plats för benen..Vi brukar åka till Göteborg & titta på bio då där är bredare stolar & mer plats för benen, men denna kvällen så var det fullbokat där. Men vi slapp ju den "långa" bilresan hem, man var ju lite seg när filmen var slut typ halv 1 ..=)


Nej nu ska jag fortsätta jobba, mitt te tog precis slut..!!


Bästa ugglan

Den här fick jag i julklapp, nu slipper jag störa mig på disktrasan som alltid trillar ner i vasken =) 


Lördag

Nu är de stressiga dagarna över, GOTT. Jag har fått många fina julklappar & är mkt nöjd. Igår fick jag träffa Katrin en stund, var meningen vi skulle gått ut men jag var så trött & ville bara hem o sova. Men blev en öl och massa prat =)

Nu tvättar jag som en tok, försöker få ordning & reda här hemma..Känns som det ligger saker överallt..!! Ikväll blir det nog bio med min älsk.


JUL

satt jag & Andreas med varsinn bingolott i hopp om att vinna massa massa, nu blev det inte sååå =) men mysigt hade vi..! Kanon kväll med andra ord. Nu sitter jag hos pappa kom hit vid 09.00 som jag gör varje år, börjar med frukost sen spelar vi julklapps spelet o efter det kommer dom "riktiga" klapparna fram =) Ska åke vidare till Andreas & hans familj snart...Lite bilder först..








På jobbet grejjas de för fullt..



Oscars golv kom imorse o var arg för att någon hade gått på vårt golv efter dom gjort de fint, så igår kväll när jag kom tillbaks till jobbet hade dom satt upp dessa lappar en dag försent kanske men men =) han fick nog göra om golvet igår pga alla fot avtryck.. .. inte så kul..!



Sååå toooomt



Tar några dagar att fylla på vår massagepool efter den stora rengöringen, poolen e ganska stor så fick inte med hela på bild men en del iaf.. =)


såååå trött

Här sitter man på jobbet & det har inte hänt nånting sen jag började jobba...SEEEEEEEEEEGT.. Fick lite sällskap av Anna en stund =) Tack de behövdes..! Gjort det mesta som ska göras & jag är så otroligt trött. Ska till frissan idag 10.00 så jag sover jag åker inte hem efter jobbet för har varken cykel lr bil här idag. Sover två timmar här på jobbet o drar sedan direkt till frisören..Somnar förhoppningsvis med en gång när jag lägger mej så jag inte somnar i stolen hos Catta.!

Igår hade lilla Agnes & Hugo kalas, vi kom sent för andreas jobbade, stackars Agnes var så trött att hon knappt orkade öppna paketen vi hade med oss, hugo sov redan =)....Men efter en liten stund så blev hon lite piggare o skulle visa Andreas sin nya spis mm..sötisen.. !!!!


Nej man kanske skulle gå ut o ställa sig i kylan så man piggnar till..e väl dumt iofs, vill ju inte bli sjuk!


3 år, stor tjej nu.!!










Idag har världens finaste prinsessa födelsedagskalas, jag väntar på att få åka dit & gratta henne..!


Idas hudvård 50% på alla behandlingar i dec.

Hit ska jag nästa vecka, du med kanske ?? Perfekta klappen kan det vara annars..!









Din Stund & Ida hittar du på västra vallgatan 61 och du kan boka tid på tel
0708-484 961 eller maila [email protected]

http://idashudvard.se


Fredag Natt








Vattenläcka på jobbet..!


Felsms.com

Carro hade lagt ut en länk på facebook till denna sidan hahah, folk som skickar sina sms till helt fel personer, kan ju säga att man får sig ett gott skratt..!!

Hans mamma verkade ta det helt okej =)


Till:
Mamma
Sms: Hej älskling! Fy fan vilken dag men nu är jag på väg hem så lägg dig i sängen och blöt upp dig. Kåt som en jävla kanin nu!! :)
Svar: Men Magnus! Är det så du skriver till Emma?! Men sådan far sådan son! antar jag.

Förklaring: Råkade skicka till mor istället för min sambo.

Felsms.com




Till: Ny tjej
Sms: Satt och sket när du ringde. Fick springa omkring med en halv ute för att leta telefonen. Måste sett ut som Lille Skutt med en liten vippande svans.
Svar: Hmm okej, men jag har inte ringt

Förklaring: Skulle skicka till min polare men min nya tjej fick messet. Jag skämdes så jag trodde jag skulle dö.



Till: Chefen
Sms: Tack för igår, men du jag måste berätta en sak, jag har fått någon typ av infektion där nere... snälla kolla upp det.
Svar: Jag förstår om du sjukanmäler dig i morgon

Förklaring: skulle skicka sms'et till min kille, men råkade skicka det till min chef :(

/Mimmi



hahha där fick den tjejen för att hon var otrogen !!!


Till:
Sambon
Sms: Har sagt att jag ska ut och springa. Är på väg nu. Måste bli en snabbis för han vet att jag inte orkar springa så länge. :-) Ses om 15 min. Puss på K**EN
Svar: Du ska komma hem nu din fitta. Kom hem och förklara dig.

Förklaring: Kanske inte behövs så mycket till förklaring mer än att min sambo fick det sms som min älskare skulle haft. Fick minst 20 liknande sms under loppet av 10 min. Vi har flyttat isär nu.


Till: Min lärare
Sms: Hej. Jag har alltid drömt om att ha sex med dig. Kom över vettja.
Svar: Det enda du kan få av mig är ett ig...

Förklaring: Det hände en gång i 9an när jag skulle skicka sms till en med samma namn :/

Felsms.com


Med jobbet

För ett tagsedan var vi på spa med jobbet, Emelie tog 3 foton som jag nu lägger ut här..!

Jag, Anna L & Helena




Emelie  & Jannice



Företags bilen, som inte var jätte ren inuti..!!


Klappar


In my dreams

Min önskelista som mina nära o kära inte får :)

En Georg Jensen ring drömmer väl alla tjejjor om ;) en sån del i vitguld *drömmer*





Espressomaskin Obh nordica, blir jättegott kaffe med sådana kaffekapslar.



Iphone




Sonyericsson Aino



Fiiiin


SonyEricsson Satio



Manikyr



Tattuering, nej jag vill inte ha denna & inte heller en fjäril!







Sail racing



Peak


Tisdag

Sov jätte dåligt i natt så gav till sist upp o steg upp, satte mig framför datorn strax innan 07.00 o vips där var Martina & ville äta hotell frukost :) Så klockan nio var vi på stads och fick vår frukost..sen blev de lite lite lite shopping och kaffe hos syrran sedan bar det av på möte...! Det gick bra... Kom hem på eftermiddagen o var ute på långpromenad med Anna nu på kvällen.. så otroligt gott, hoppas jag kommer sova gott nu inatt...!!! Imorn blir det jobb, hoppas på bättre väder än idag...!!!


Måndag

Jag har haft en bra helg bara tagit det lugnt,  var på julmiddag hos Lisbeth & Lennart I fredags mumsigt var det, rullade nästan hem.. Ídag har jag handlat lite klappar, känns skönt att äntligen ha börjat, nu kanske idé torkan släpper så man kommer på vad man ska köpa till resten!!! Så jäkla svårt VARJE ÅR..! Vill ju inte att de ska bli samma varje år, är alltid lätt att köpa en tröja, parfym mm men det kanske man inte vill ha varje jul =)

Jag vet ju knappt vad jag själv vill ha...=)




KÖRKORT

Ja detta fick min lillasyster igår den 9/12, nu kan jag snart inte blunda längre för att hon med blir stor!! Så grattis Fesen, var nu rädd om dej & kortet..! Du kan få köpa min micra, jädra bra bil de där haha..!




lön klappar mm

Har nu te paus på jobbet, här är riktigt kallt inne så har nu på fläktarna på högsta värmen, är antagligen inte så kallt som jag upplever det, tror det är jag som är trött helt enkelt. Fick mig en trevlig nyhet när jag kom till jobbet idag, blivigt nått fel i datasystemet här på jobbet så jag har haft fel lön en tid, vet dock inte riktigt hur länge men fick iaf ett mail om att jag kommer att få dessa pengar nu i dec =) & jag kan säga att dom är väldigt välkomna in på mitt konto..SPECIELLT NU....!

Dagen med J har varit kanon han har shoppat julklappar som bara den, kändes dock som jag hade handlat massa med men när jag kom hem så insåg jag att jag inte handlat en endaste liten klapp, men men får ta de snart nån gång hehe drar verkligen ut på det...Hjärtat fyller ju år med hmm vad vill han ha tro, lr jag vet vad han vill ha men jag måste vinna på lotto först isf =) så får bli nått annat...Men jag är ingen bra julklapps & presentköpare jag har absolut ingen fantasi för fem öre. Blir nästan samma saker varje år..men det är väl tanken som räknas ;)

Jag är dock jäkligt grym på att önska mig saker, det jag har önskat mig hittills vet jag att jag får, jaaa jag vet vad jag ska fååå, tycker inte att de spelar så stor roll blir lika glad ändå även om jag inte blir såååå överraskad..Så smink från ID kommer att finnas i mina paket & parfym o en elvisp mm. Alltså bara bra saker !!!

Tänkte skriva mig en önskelista här som jag gjorde förra året  men det kommer lite lite senare. Vet nämligen inte riktigt vad jag önskar mig nu.


igår

hade jag & mina underbara jobbarkompisar en kanon dag/kväll på sankt jörgen spa i göteborg.. Vi badade fötterna, bastade, kletade på oss ansiktsmasker, bastade lite till, duschade o så höll det på =) Dom hade en underbar varm källa utomhus, där satt vi länge, det enda som fattades var snö & min älskling;), nej sällskapet var redan kanon, vi hade de så trevligt & trots att vi valde energipaketet på spa så var jag enormt trött o seg när jag kom hem.. Dagen får en massa +++++ & jag kommer verkligen besöka detta hotell fler ggr. Fick tagit ett par riktigt dåliga bilder.






Jag en morgon

Precis hemkommen från jobbet, regnade ute denna morgonen, jag älskar att cykla =)


gott

Nu ska jag strax få cykla hem, så hinner inte skriva så mkt mer =).Lovar att jag ska bli bättre på att lägga ut bilder på min blogg varit väääääldigt dåligt de senaste.Men ikväll kanske jag kan vara duktig o fixa de..! hej hå


Fredag

Nu är halva natten avklarad, gått riktigt fort faktiskt.. Igår kväll så kom älskling o hälsade på mig innan jag skulle jobba, mkt trevligt..!!! Kikade på idol är lite besviken över att Tove åkte ut men men..nog om det. hehe..

Blev inget biltittande igår, söndag lr måndag blir det nog av, bor ju i stan så jag klarar ju mej just nu men fasen vad jag saknar min bil, vad ska jag göra på mina lediga dagar ??? Åka buss o tåg HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP....aldrig, får nästan ångest när jag tänker på det.! Ska handla på måndag & då snor jag nog mammas bil, den står ju ändå så snällt på sjukhusparkeringen hela dagen =) gillar dock inte den riktigt hehe den har nämligen extremt bra bromsar vilket min bil INTE hade så är väldigt ovant att bilen stannar när man trycker ned pedalen lika hårt som på min bil hahhaha..!


Ny bil






Verkstaden tyckte inte att jag skulle lägga ner pengar på min bil då dom hittade massa andra fel. Så nu tänkte jag mig nått sånt här...!!! Vad tror ni ?? ;)


SaKnAr

Min ängel Katrin, är få personer jag kan sitta i telefon med i två timmar, men hon är en av dom..!!! Jag tycker inte om att hon bor så långt bort!! Så vill tacka min Katrin för att hon finns där för mig i ALLA lägen..det kan jag iofs tacka mina andra vänner för med men idag handlar inlägget om Katrin *ler*




Onsdag

Jag har haft en stressig dag men jag fick gjort allt som jag skrev i mitt förra inlägg SKÖNT... Nu får jag vänta o vänta tills mitt vrålåk är klart på verkstaden...hoppas det inte dröjer för måånga dagar för är kallt o cykla tycker jag. Jag o Johan frös så enormt mkt när vi skulle gå hem till hans lägenhet från apelviken sååå jag fick skjuts på hans elstol.. OJ som jag skrattde hahahah kan inte sett riktigt klokt ut, där satt jag hängandes på ena sidan hahaha..kul var det o fram kom vi =) Sen gick jag i rask takt hem till mig, slängde av mig kläderna o kröp ner i min sköna säng...somnade på stört o sov en timme *GOTT* & nu sitter jag här på jobbet & är grymt sugen på glögg.!


Bilen

denna natt har gått bra var lite tungt vid 2-3 men nu e jag gå G..! Svinkallt ute, var precis o hämtade tidningarna utanför dörren *brrrr* tur att jag får krypa ner under mitt täckte snart, blir att sova nån timme för att sedan åka till ad center för att shoppa o sen vidare ut till bilverkstaden i valinge.

Och tror jag lämnar min bil där & så får dom ta den när dom hinner, dom kanske skulle hinna med det idag, men dom behöver ju bilen för att se hur mkt som ska göras innan dom vet =) Så jag kör dit o dumpar den där o hoppas på att nån kan hämta mig där & köra hem mig igen, ska nämligen vidare till Johan sen, stackarn som blir lidande för att jag inte har några bromsar på bilen, men när dom ringer o kan ta den så vill man ju inte tacka nej... Johan tyckte ju självklart att jag skulle ta bilen först o han sen, så sååå får det bli...! Fasen får inte glömma att sätta på vinterdäcken idag lr imorn med, e ju redan lite sent ute..!! 


Tisdag

Förmiddagen har spenderats på gekås med mormor & morfar, har haft en riktigt trevlig dag. Inte varje dag man tar sig tid & umgås med M & M =). Blev inte mkt inhandlat på gekås men en kalender till mig & bilpolish till Andreas..hihii..! Inatt ska här jobbas så ska strax äta lite så jag orkar med, blir hmmm, äggmackor *mums*. Nej mager kurrar Hej Hå.!!


RSS 2.0