Greys

På onsdag kl 20.00 sitter jag bankad framför teven för att se på Greys Anatomy, såg precis 9 minuter av första avsnittet & jag vill bara se mer .Förstår inte varför jag tittade men jag kunde verkligen inte låta bli, finns mer att se men jag väntar tills onsdag, jädra youtube ..;)

Kan du vänta??!


Söndag

Min söndag har varit otroligt lugn och skön jag har legat framför teven hela eftermiddagen/kvällen. Frusit jätte mkt duschat jätte varmt o sedan krupit ner i soffan igen, håller jag på att bli lite sjuker kanske ? Söndagar på jobbet e pest tiden går så otroligt sakta, jag mår íofs sådär så e glad att här inte ränner massa folk fram o tillbaks men ändå =)

 


Lördag


Lördag

Har haft en kanon kväll med några oldies...=) Madde hämtade upp mig sedan åkte jag,hon & Anna hem till Emelie där blev det godis o dricka, jag fick nöja mig med cola ;). Sedan körde jag pinglorna till bongo dem fick spelat o bråkat med personalen hahahah, medans jag glatt tittade på.! Vid 22.15 bar det av till jobbet o här sitter jag & jobbar o spelar musik på ganska hög volym..!

Idag blir det gymet innan jag åker hem, MÅSTE träna idag är bara så!!! Enligt mätningen jag var på, så ska jag gå ner 4 kg ... hihi.. kanske borde skippa all snabbmat, skulle jag sluta med de skulle jag nog tappa en jäkla massa, men jag behöver faktiskt inte tappa en jäkla massa bara lite typ ca 4 kg ;)




Natten

Mkt knepigt folk som kommer o knackar på här på jobbet i natt.. Har skrattat en del, både med & åt dom..=) Har haft lite sällskap här i natt med, tack gumman för att du kom älskar dig massor.!!!


Work

Nu ska det spelas Takida på högsta volym & så ska jag ställa mig i duschen!! Idag ska det nämligen jobbas, får ju försöka fräscha till mig lite så inte våra gäster blir rädda för mej..! Har haft det kanon på mina lediga dagar umgåtts med nära o kära o bara tagit det lugnt.

Syndat men FYNDAT ;)





Jag o Johan har shoppat idag, så nu får jag snåla på maten denna månaden *ler*



Tur att jag bar ut lite skor i förrådet igår för nu kan man stapla några fler ovanpå stövlarna ;)

Dagen i bilder

 

Jag har varit hos Martina druckit massa massa kaffe o ätit Martinas goda kaka.


Kameran kom fram idag

Jag har tränat idag *gott* han även med en lunch med M, tjejjan drar ju till Bali snart så man får ju passa på. Lite avis är man ju även fast jag gillar hösten massa massa.

 

 

Nya lampan


Kalas

Hela eftermiddagen har spenderats hos Martina, och här har de varit full rulle hela tiden .. Barnen har tjoat o haft så kul =) man e lite trött i huvet hihi.. Vi e fortfarande kvar här & nu blir det film...!!


Grattis på födelsedagen Martina


ANGEL


090919

Idag blir det fotboll i Valinge, Andreas är påväg till Vetlanda så jag är hemma hos familjen. Började dagen med frukost hos mormor & morfar gott gott. Skönt att bara slappa idag & fotboll var ett bra tagsedan jag var o tittade på, så de ska bli skoj. Hämtade ju min dator idag kom till andreas igår o skulle blogga o såå, njee då hade jag glömt min laddare hemma haha..då blev jag lite smått sur på mej själv faktiskt..!

Funderar

Ska jag kasta mig ut ?? Kanske blir bra eller så blir det katastrof ?? Måste våga ta ett steg framåt, orka stå still..!!!


090918

Idag efter jobbet måste jag banne mig träna, varit dåligt med det denna veckan. så får köra stenhårt nästa vecka:) Ringde dell igår, min dator skickades tydligen igår så får se om de dyker upp nån avi imorn annars får jag ringa dom igen, vilket jag antar att jag kommer få göra då de bara har strulat med dom...! Så jääädra skönt att få tillbaka min älskade lilla dator, har riktigt längtat efter den *ler*, drömde om den i igår *asg* sorligt men sant hahaha, i drömmen fick jag hem den o den var bättre och snyggare hhihi..!!! Ska bli trevligt att kunna lägga ut bilder o sånt på bloggen igen, är sååå tråkigt med bara text tycker jag.


090917

Skulle tränat i tisdags men slutade med att jag & Sara åkte till deras hus och lassade en hel släpkärra med all möjlig skräp..=) ppuuh riktigt karla jobb men det fixa la vi hehe..efter ett par timmars "städning" så var vi trötta nöjda o färdiga och kunde åka hem..Min rygg gillade väl kanske inte allt lyftande så blev nästan en timme på spikmattan & sedan somnade jag gott..

Idag blev det en runda till min fars snickeri, Johans mor hade färg som pappa skulle ha, så jag o J fick lämnat den, och efter det ville J en sväng till Gekås så vi tog en ride dit. Ingen av oss hade egentligen råd att köpa nått, men blev två fina lampor & tops. =) Glömde köpa glödlampor så kunde inte tända dom nu ikväll...Men imorn ska jag orka ta mej till affären för att köpa det med.

I helgen är jag ledig & det enda som är planerat är kalas hos M på söndag. Får se vad som dyker upp mer, blir nog riktigt riktigt lugnt. ;)


Lite av varje

Min söndag kväll var kanon blev tacotårta hos M & J, sedan blev det godis och film...alltså ett bra avslut på helgen. Igår fick jag köpt en sjal, väldans mysig..ville shoppat mer men njee man får snåla... tänk om man kunde handla precis vad man ville?!! Hade man mått bättre av det tro??!!


fgj tyrxfxuiokimj  mitt kusinbarn Vanessa är med och bloggar idag :)

Gjorde en god paprika soppa igår fick receptet av Sara..väldans god var den o enkel, jag är nämligen ingen hejjare i köket såå alla som har fler lätta recept please give them to meeee;)


Till helgen är jag ledig undra vad man ska hitta på då?? M blir de nått kompis kalas?? =) Blir inte mkt foton upplagda nu jag väntar på att jag ska få tillbaks min dator, jag ska ringa dell imorn o fråga hur det går, antagligen är de nått som krånglar för inget har gått smidigt med dom hittills!


En natt på jobbet

Min första lugna stund på hela natten, ska ta mej lite te precis o äta mina goda mackor!!! Vart mkt denna natt skönt att vara ledig tre dagar nu.. Jo idag har jag banne mej fått äta bröllopstårta på jobbet ;) mumsig kan jag lova ihih..fick världens bit men njee jag orkade inte ens hälften..!!


Jag var duktig igår morse med, gick till gymet efter jobbet, var riktigt skönt & efter så gick jag en sväng på stan var såå fint väder att jag inte ville åka hem o sova med en gång.! Men idag blir de ingen träning för när jag har slutat tutar jag ut t veddige o kryper ner hos mitt hjärta.*underbart*


Min Älskade Mamma




Här har vi min mor ;)

Förlåt mamma, jag kunde inte låta bli *hiihih*


Träning

Japps imorse kl 07.00 gick jag & tränade, jag & Anna hade bestämt oss för lite morgon träning var riktigt trevligt =) Jag trodde de skulle hjälpa mej att sova sen, men icke kom hem tog en dusch såg på vakna med the voice, o sedan kröp jag ner i min goa säng & somnade mmmmm MEN vaknar typ 1 timme senare.!!!!!!!!!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG !!!!!!!!!! Så idag har jag städat & tvättat, varit lite redig med andra ord. Är så trist hemma nu när jag har skickat iväg min dator..riktigt längtar efter den..hiih..!


 I helgen ska de jobbas, känns ok för jag är ledig på söndag åååh vad jag älskar mina lediga söndag kvällar..! Kanske ska höra med Martina & Jocke vad dom ska göra, så vi kan slå ihop nått!? Vad tror du om det Martina? =)


hej

Känner mej lite tvungen till att blogga ;9, tycker själv det är så tråkigt att besöka bloggar som det sällan uppdateras på...Fast & andra sidan så är det ju inte så kul att läsa det jag skriver just nu ändå.. Vill bara säga till alla mina nära & kära att ni betyder allt för mig & jag älskar er sååååå mkt..! :)


Kul

Då har man varit på powerplate introduktion idag, mkt rolig träning. Ska bli kanon kul att komma igång med det, bra för min rygg också :) Det är i stort sett vad jag har gjort idag, Madde var här en sväng precis alltid lika trevligt. Sitter och funderar på om jag verkligen måste äta idag hahah e sååå tråkigt men jag är väl tvungen. Får bli bulgur o nått annat..!! Ska skicka iväg min dator imorn så mkt bloggade blir de nog inte framöver. Nej om man skulle ta tag i denna eftermiddag dååå...



Tänk om jag kunde få bli så smal igen :)


Lördag

Hej hej . Idag Ska jag & Andreas till min Far, han har nämligen fyllt år. Så blir mat o så klockan 15.00. Igår var en riktigt slapp dag, jag gjorde inte många knop. Andreas & jag åkte en sväng på hans mc och ja vad ska man säga på motorvägen gick det fooooooooort..*lite läskigt*.. Hade lite ont i ryggen & så efteråt inte världens skönaste sittställning precis. Men kul var det.


Fredag

Har ängtligen börjat träna såå otroligt skönt var på pass både igår & idag, har även hunnit med att vaxa benen AJ :) . Så nu sitter jag här o blundar för att jag måste städa...hihi. Ja Andreas kom ju hem igår, skönt att ha han hemma igen. Usch vad det regnar & blåser, jag höll ärligt på att blåsa bort när jag gick från bilen innan..Hade jag inte haft två stora kassar fulla med matvaror i varje hand så hade jag säkert lyft ;)


utsikt


Fin utsikt från Johan.


Här nere bor jag =)

Jag & Johan tog det lugnt idag, en snabbvända på stan. Hittade världens snyggaste stövlar..men njee dom var för dyra =/. Vi köpte fika & åkte sedan hem till Johan för att fika med Mormor & Morfar. Morfar & Johan har alltid så mkt att prata om, två & en halvtimme prat nonstop..! ;) Har varit en riktigt lugn & skön dag.


RSS 2.0