Vaaarmt =)

Underbart väder & här sitter jag...


Onsdag & jag är

trött trött o mera trött,  & har varit det i flera dagar.. Idag har jag o Johan gått på stan en stund o njutit av det fina vädret..!! Var en trevlig eftermiddag/kväll hos Martina igår..=) tack... Efter desperata hemmafruar åkte jag hem till min söt vi kikade på tv o myste sedan var de dags att sova klockan var nog då ca 01.00 & min klocka ringde 07.00 seeeegt gick upp o åkte till hajen sedan fixade jag o donade där hemma hann även med att  vila en halvtimme innan jag cyklade till Johan.. Och nu sitter jag här trött som bara deen o drömmer om min säng jag tror jag skulle behöva sova 12 timmar för att bli som folk igen..hehe men vem har tid med det...!! =)

Jocke & Andreas åkte till sjön igår för att fiska

& jaaa såhär gick det..!!!






ahhah stackarn, det var ju jätte kallt i vattnet. Andreas ylade som en tjej påväg ner  i sjön, enligt Jocke o vad gjorde Jocke jo det enda som kunde göras han skrattade & fotade hehehhe..! 


Söndag

hej sikken dag det var igår =) Kom  hem 07.15 steg in i duschen gjorde mej iordning, smet in till grannen sandra  o lånade hennes strykjärn *tack* & sedan bar det av till kyrkan. Gudstjänsten började 11.oo & vi var inte ur kyrkan förrens 12.30... seeeegt... dopet var jätte fint & gossen var jätte duktig men dopet gick ju på bara några minuter...så kändes ju inte såå skoj att sitta på dom hårda bänkarna efter det var klart..=) Efter kyrkan gick vi tills församlingshemmet där vi fick mat & sedan kaffe o tårta såååå gott, jag var dock ganska trött vid det här laget....

När klockan blev halv fyra fyra så var allt klart o jag & Älsk åkte till martina o jocke efteråt.. vi hade nämligen present till lilla Agnes & o en till Hugo & en söt blomma till Martina o Jocke..! Vi grillade på kvällen o åt pastasallad till mumma...! Det blev en mycket trevlig kväll & vi var inte hemma förrens 22.00 lr nått sånt... Jag kom isäng rätt så fort & min tanke var shit sååå underbart gott jag kommer att sova nu när jag varit vaken i mer än ett dygn.. men icke jag somnade o vaknade o sååå höll jag på hela natten feting huvudvärk fick jag pga detta...så hela denna dagen idag har varit förstörd pga det jag orkade ta en promenad på en timme typ o sedan orkade jag åka till affären det är vad jag har gjort idag =(!


Glömde min kamera igår med så har inte en enda bild från dopet..=( men man får väl ta av alla andra..! hade dock min tele när vi kom till soläng så där blev lite kort.!

Teven e fotad av mej o tavlan av lilla Agnes
 

Agnes o jag åt bilar o kollade på svampbob =)


Lilla gossen i min famn...


Här sitter Andreas o Jocke o gottar sej...!


Agnes blev riktigt glad för hästen hon fick så den fick följa med ut =)









Martina & Jocke tack för en kanon dag/kväll !!!

Leksak

Ahaha sitter o  tänker på mitt & Andreas besök på BR idag ahahha, nästan lättare att gå in där med lilla Agnes =) Det slutade iaf med att Andreas kom ut med ett tjockt ganska stort gnäggande gosedjur hahah... han köpte det dock inte tills sig själv utan till Agnes..=) lilltjejjan måste ju ha nått när lilla gossen ska döpas .Jag åkte till stan för att köpa en blomma men vi kom hem med en sak till Agnes istället.. aaaah sikken dag..=) Sen blev det kycklingplanka på wärdshuset *mumma*! O sedan åkte jag hem o bäddade ner mej för att orka med sista natten för den här gången shooo hooo min femte natt e snart slut ... lr om 6 timmar iaf. Jädra dörrklockan ringer hela tiden så har sprungit o öppnat säkert 1000 ggr ;) öhhhh vi tillbaks till wic festen, japps dom har fest här idag o det har varit ganska livat inget stök men jäääädrigt hög volym på både musik o gäster!! =)

ahahha charmig liten krabat..

Fredag

igår orkade jag inte skriva nåt här var sååå otoligt trött!! =) Andreas kom hem igår med ju ... sååååå skönt att ha han hemma!!! Idag har jag varit duktigt o städat min lägenhet noga noga, man känner sej så nööööjd efteråt, fick även bytt sängkläder så när jag kommer hem om några timmar så ska det blir så mysigt att bädda ner sig i dom.! 

Min bonus farmor var så snäll och sprang ut på stan i fbg idag för att handla filten till lilla gossen, men när hon kom till butiken så var den slut =( jag tackar o bugar för besväret iaf var jätte snällt.! Men den är nu beställd på nätet så får vi väl se när den dyker upp.!

På måndag blir de nystart för mej inget mer godis o sånt.. ingen skräpmat..!!! O sedan blir det en promenad VARJE dag.! detta ska jag väl kunna fixa, vet att jag borde börja träna med men motivationen är sådär just nu så jag börjar med promenaderna =) Nu gäller det at tkomma igång igen, har ju klarat det innan =)!

Och måste bara Gratta Anne igen ...så grattis till er lille lille son =)


onsdag natt

Är sååå spääänd inför min älskling hemkomst imorn .. känns som han har varit borta i evigheter!! Pirrar i hela kroppen o bara längtar efter att få ge han en liten kyss =) ..

Idag har Jag o Johan vart simmat lr johan har simmat jag har tittat på, sedan blev det en fika lite shopping på kvantum o sedan åkte vi hemåt..! När jag kom hem bäddade jag ner mej o sov en timme sedan gick jag upp & lagade lite mat o sedan var de ju greys på tv *ler* !!


Imorn ska jag försöka komma ner till fbg, lilla gossen ska ju döpas på söndag & presenten finns i falkenberg =) absolut inte långt bort men segt att köra när man e trött & har jobbat natt, andreas kanske kan hjälpa mej med detta i lands problem.! Dop det var många årsedan jag var på ett sånt.. hmmm är nog 11 årsedan lr nått sånt *ihihih*  Nej back to work!

Natt

Yepp då har man börjat jobba igen efter 6 dagars ledighet..! Förstår inte att de ska behöva gå så fort när man e ledig & så grymt sakta när man jobbar...trivs på jobbet men trivs bättre hemma =)! Hoppas jag kommer att må bättre dessa nätterna än vad jag gjorde förra gången ... tror jag mådde piss alla fem nätter för att jag sov  dåligt..brottades med en fruktansvärd huvudvärk..! Men nu mår jag bra bara extremt kissnödig...=) förstår inte att man alltid väntar sååå jädra länge ända tills de liksom gör ont i blåsan!! Jag måste nog springa strax...hiih..

Imorn ska jag till Johan trevligt trevligt...sen på kvällen ska jag hem o sova innan greys o jobbet =) & på torsdags morgon åker jag hem till andreas o lägger mig efter jobbet, för han kommer hem vid middag nån gång shooooooooo hooooooo! *mys*

Tisdag och jag

har fått städat tvättat o gjort lite läxa... vill egentligen gå ut men jag borde fortsätta grejja här hemma..Kan ärligt säga att jag saknar Andreas massor, men nu är de inte många dagar kvar =) wwwwwwwwweeeeeeeeeeeeei..!!!!








Efter nästan 11 timmar,

så är det dags att åka hem från soläng, vi har fikat o grejat o ätit o lite till idag så nu e jag trötter.!!! Vart en mysig dag med servett vikning o lek o gos med Agnes o Hugo & tjöt med Martina..=) även fikat med prästen idag..Ja de händer mkt spännande här på soläng *ler*! Avslutar med ett foto taget av agnes idag.! 

 

hihi

Var på middag hemma i gödestad i torsdags mmm sååå gott med grillat...fick med mej lite matlådor hem ..sånt gillar vi..!
Fick även bytt diverse saker på min bil så nu slipper jag hoppa fram =) alltså jag bytte inte nått utan fick hjälp!

Kort taget i torsdags.. En ulltott med fyra små ben i fönstret hehehehe..!!



hej hej

var ett tagsedan jag skrev nu har inte haft framme datorn och har inte velat sitta vid den heller då vädret varit så kanon... fick ju lön häromdagen så lite nya saker o ting har inhandlats..

Billiga skor därför blev de 3 par hiihii

 

 

Inhandlat på loppis två stolar o två sängbord, sängborden ska målas & dynorna till stolarna ska få nytt tyg =)

 


 


Frukost på soläng,TACK Martina.!

Andreas & jag steg upp 06.15 sen åkte han kl halv sju.. *snyfta* hehe..nu dröjer det 7 dagar innan jag får träffa min gubbe igen...men de ska nog gå bra.. ler..Fick sms av Martina 06.50 jag skulle nämligen bli bjuden på frukost idag *mmmm* bjöd in mej själv igår kväll ihih..så jag har nu varit här sen 07.00 =) Martina & agnes e påväg till dagis o hugo ligger här o sover..& jag tittar på barnprogram har inte ork till att byta kanal ...!! Idag ska jag hinna med en massa saker, får väl se hur de blir med det..

Igår mådde jag inte alls bra så fick sjukanmäla mej, så Johan o jag ses inte förrän nästa ons.. Jag låg i sängen heeeela dagen tills de blev kväll o jag skulle åka till andreas...Var ju tvungen att sova med min älsk natten innan han skulle åka..!! Idag känner jag mej piggare o har blivigt av med den värsta huvudvärken från igår..!

jag avundsjuk??? neee =)

På torsdag kommer min Älskling ha den här utsikten... Neee jag är inte alls avundsjuk..men har nog lite svårt att vara glad för hans skull ....hehehehhe..! En vecka utan pussar o kramar detta blir inte lätt.! har ju inte setts mkt nu heller pga att jag jobbar o när jag väl blir ledig så åker min älsk..aja de e bara att bita ihop =) Så vad ska man göra i helgen nu då? Skulle vilja mysa på min altan men man måste ha lite möbler där ute för det =) får la se om jag hinner inhandla detta.!




Måndag

Natt här då =) idag har jag försökt ta igen 3 dagars förlorad sömn .. o jaa de har gått okej, har mest legat o glott men jag har iaf försökt nu =) sov mer än vad jag brukar iaf , så inatt känner jag mej piggare! Fick med mej datorn till jobbet idag med *gott*!

Här sitter jag var o varnnan dag o bara myser i solen.. på bilden har vi Sara, Sandra & Fia..!


Yes här gungar man lite då, inte så finklädd när man e ute på gården hahaha. crocs me like =)


Mina söta små grannar.. Sandras barn..!



Föröskte få en bild på alla männsikor .. syns ju inte här men var så otroligt mkt ungdomar på torge (påskafton)!



sol sol sol

Hallåå hallå...Idag har jag varit ute o solen hela dagen... skööönt, åkt rutschkana (var tvungen att googla svår stavat *ler*) med sandras barn o så lyxade vi till det allihopa med mc donalds mat.. =) fetade oss lite..! Älskling har oxå vart med idag .. myyyys saknar han ganska mkt när jag jobbar mina nätter..! så dom små stunderna man får ihop då är såååå mysiga.! Inte fått sovit mkt idag heller så jag håller tummarna för lite sömn imorn =) & hoppas även på kasst väder ;) lite lättare att ligga inne då!

Kram på er.!

Nya tag!!!

Det är dags för en lite förändring på min blogg den ska bli finare o trevligare att läsa .. så ska nu fundera över hurdan design jag vill ha..!!SVÅRT. As svårt..om nån har lite tips o förslag please tell me =)!

Är så stolt över mej sj har inte ätit nått godis nu e påsk hehe.. fick i mej såå jädra mkt förra veckan *uscha* lite dåligt samvete får man faktikst.!

Söndag idag dååå sköönt jag älskar söndagar dock inte lika mkt när jobbet väntar på kvällen men annars är dom kanon, massa mys framför teven.! Har lite att göra i veckan går ju av jobbet onsdags morgon o sedan har jag Johan 13.00 så på kvällen lär jag vara trötter..! MÅSTE plugga mån-tis. OOOh no kom precis på att jag har tandläkartid på tis... uscha..tycker inte om att gå dit och det är inte för att jag tycker de är läskigt utan för att de kostar massa pengar ..=) Nej dags att jobba tjo hej!

Stockholm 2008 hehe mysig bild..får väl även säga att de inte är mina öl ;)


Vilken Astrid Lindgren karaktär är du ?

Sikken underbar liten quiz jag precis gjorde på facebook, denna gjorde mej lite glad faktiskt!


Du är Nils Karlsson pyssling !!



 Du är den lilla söta typen som inte många märker. Du kan krypa i trånga utrymmen och äta goooda köttbullar, bada i tekoppar och sova i små docksängar!


Påskafton

Hej svejs..! I morse när jag kom hem sååå hade huvudvärken blivgt lite bättre men kunde verkligen inte sova...blev la en powernap sen beslutade jag mig för att gå ut på lekplatsen o umgås med mina grannar, min kusin kom även förbi =) Vi satt ute där hela dagen vi gick även en liten tur på breared..trevlig dag..! Bilder kommer imorn, om jag orkar hihi..!

Nu sitter jag ju här på jobbet & blickar ut över varbergs torg & herregud så mkt ungdomar .. dom e överallt..kryllar även av poliser...tycker synd om alla poliser som jobbar idag..är & blir nog en tuff natt för dom.. Här inne på hotellet är det grymt lugnt.! Så jag får roa mej med de som händer utanför..såg precis polisen gripa två små pojkar.. ;)

Skönt att denna påsk snart är över, tycker inte det är så mkt att fira faktiskt...vet inte riktigt vad jag gjorde förra året..men året innan det var jag hemma hos Elena med Andreas... lr ??minnet e bra men kort..;) Så mina vänner o alla som jag inte känner vad gjorde ni nu idag på påskafton?? Blev det nått firande eller tog ni det lugnt?

Kram på er.. O får väl säga GLAD PÅSK..!

Bloggtorka.!

Orkar inte blogga..Har ingen lust alls, vet inte varför !!! Just nu jobbar jag, o fasen så dåligt jag mår...MIGRÄN liknande huvudvärk + illamående..*snyfta* detta blir en lååååång natt..Jag vill bara gråta o bädda ner mej i min säng o sova en låååång stund, för detta e piss jobbigt. Sa höromdagen hur glad jag var för att jag inte hafde haft så mkt huvudvärk sen jag flyttade... ha ha där fick jag för dagen efter åkte jag på det & har nu haft ont i huvet i fyra dagar..!!!!  Har haft en kanon dag trots värken då jag pimplat kaffe o värktabb...får blogga om min Fredag när värken har släppt för kan inte sitta vid datorn mer just nu .!

Torsdag

Precis ätit lite .. blev pannkakor idag, var tvungen att göra slut på mina ägg.=) väldans goda var dom.. Sov hos älsk igår såå imorse 08.30 brummade jag hem, käkade frukost o cyklade sedan iväg till Ida..! Vi tog en promenad och gick in på gallerian o köpte te o kaffe sedan trallade vi vidare till fästningen för att lapa sol ..=) var jätte skönt att bara sitta där o tjöta! Älskar dej gums.! Vi gick även upp på stan o kollade på gardiner o sånt för Ida ville byta där hemma..! Jag har även hunnit med att hälsa på Sara idag med.. drack lite kaffe o tjötade lite där med förstås.. Men nu sitter jag här o undrar vad jag ska ta mej till.. o tvätta hade nog inte skadat =)



Igår blev det majs schnitzel o wok..

Missnöjd!

Idag ska jag sätta på mej min bikini har inte alls nån lust att visa upp min bleka otränade cellulit kropp!!! men men e man tvungen så är man.... vad gör man inte!!! Hade ju kännt sej lite mer bekväm med en gnutta färg på kroppen men sommaren är ju inte här än så det dröjer väl innan man får till brännan =)!

Fast när man väl fått till den så är det nått annat man stör sej på!! Blir man någonsin nöjd med sig själv tro?? Jag har nog aldrig varit det iaf..! Har du ??

Ett mkt gammalt kort.. taget under min mulliga period syns ju dock inte här.. pga ölburken..(glöggfest)
Är väl den perioden i mitt liv som jag var minst nöjd med mej själv.!





Mys dag

Idag har jag varit med min kusin Sara & hennes dotter Vanessa o tittat på lägenhet på breared till dem =) shoohoo tar dom den så kommer vi bo 1 minut från varann *kul*. sen gick vi hem till mej åt lite väntade på att solen skulle krypa fram o vips vid två tiden kom den. Vi tog en promenad ner till stan åt varsinn isglass & sedan gick vi till Willys o därefter hem till Sara.. !! O Nu har jag kommit hem fått ätit lite sååå goooott..köttbullar mums..!




Här satt vi o myste i solen


Min älskade lilla racer!


Agnes 2 år  fotade i söndags!! =)


söndag nu då

Nu har jag inte skrivit här på 2 dagar...Har haft en lugn o skön helg med min älskling.! Igår åt vi både frukost & lunch på stan ... vilken lyx dag.. blev en ost smörgås & earl grey te på espresso house, och till lunchen mumsade jag i mig en kyckling planka på wärdshuset.! Jag & andreas åkte sedan o tvättade min bil ..lr andreas tvättade jag satt i solen =) såå underbart väder det var igår man blev ju alldeles lycklig.! På kvällen blev det tacos och sedan glass.. så jag gjorde inte så mkt annat än o åt igår ..;) Vi hyrde även två filmer men såg bara en & en halv då den ena var så otroligt dålig, burn after reading tror jag den hette.!!!

Blvivigt en del pluggande idag, o mer ska de bli ska även ta en sväng ut till Martina i eftermiddag!

Kommer två kort från min o saras promenad häromdagen!




Upptagen tjejja ;)

Snart dags att åka hem & sova =) lr inte snart men om en o en halv timme...Har en massa som måste göras idag tänkte tvättat min bil om de blir fint väder o tänkte även promenera o umgås med vänner & så skulle jag behöva hämta min cykel hemma i gödestad & så ska läxorna göras alltså massor att stå i idag :)


Sen vill jag gratta Jannice på hennes födelsedag såå GRATTIS GRATTIS.. HURRA HURRA o såå ;) Hoppas då får en kanon dag/kväll..!!!!!




Njuter!!!!

åååhhh sooooool sååå sköööönt... varit med min kusin hela eftmermiddagen... bara suttit o njutit i solen ..!! Kort kommer sen .. fick tagit ett lr två med mobilen men den ligger på laddning nu.! Nu äter jag lite mat & sen ska jag greja med gardinerna o efter de blir det nog lite sömn så jag orkar med denna natten med.!=)


Gammalt kort.. som ni ser på datumet..! Amulette & jag.


lamellgardiner

Hej svejs.. idag har jag & Johan sprungit på stan, ätit varsinn glass &  bara njutit av det fina vädret !!! Älskar solen o värmen *mmmm*! Vid 18 tiden kom min kära far med lamellgardiner *wiiieee* som han sedan satte upp så fiiint!! Blev väldans bra & jag e jätte nöjd blev som ett extra rum med altanen nu.. då dom sattes upp där .Ett foto kommer men de blir när jag fixat lite fina utemöbler o så, såå efter den 15 e blir väl det! 

Fick endast sovit en halvtimme innan jag skulle iväg o jobba så en aning seg e jag.. så detta blir en låååång natt. Som tur är jobbar jag bara två nätter nu innan jag e ledig 7 dagar *wiiiiiieeeeee*!! Imorn på dagen blir de att jag tar igen lite sömn o sen ska jag bara mysa på altanen, måste även fästa tyngderna på gardinerna så dom hänger perfekt..hann inte med det idag då tiden inte räckte till..=)

Förresten så inhandlades dessa skorna för ett par veckorsedan på skopunkten!*söööta*






RSS 2.0