Frissan

   

Kom precis hem från frisören, färgat & klippt, ingen stor förändring men känner mig lite fräschare nu.!


Tredje natten

Paus på jobbet dricker te & äter mina mackor och lyssnar på Takida .:) Igår kom M hem till mig mkt trevligt, & tack för hjälpen gumman, kommer nog bli kanon.

Ska klippa mig idag & färga lite utväxt och så, kan säga att det behövs. Hoppas Katta kan få nån ordning på burret!! :) Jo försöker ju komma på hur jag vill ha det på min blogg, och det e verkligen inte lätt..!!! Just nu e jag ganska nöjd med min header, men är den för stor?? Är hjärtat mitt som står o fiskar & fotograf är Jocke :). Tänket ha nån bakgrund med..hmm.. Ja det e fasen inte lätt att bestämma sig! Så hjälp mig gärna.


Saknar


Klagar..!

Här sitter man då, mår inte så bra denna natt :( Skit jobbigt helt enkelt..!! Tur att här e ganska lugnt på hotellet idag, just nu har jag lite te paus..min hals behövde det..Känner mej as skum i hela kroppen så bryter kanske ut nått snart, influensa kanske.. Men ingen svininfluensa får vi hoppas fast de tror jag knappast så som jag tvättar händerna o spritar dom om vartannat här =) Sovit jätte dåligt idag på dagen med, så kan vara det som spökar utöver halsen mm. Låg på min spikmatta o hade precis slumrat till när värsta ovädret drog fram, fy fasen kom ju hagel o värsta stormvindarna :) gick ju inte att sova dåå..!! Blir ju inte alls avundsjuk på mitt hjärta som är i spanien & har det varmt o skönt..!


Min lördag



Då kör vi, i eftermiddag har jag yogat lite=)


Dags att göra om lite..

Hmm ja det ser lite skumt ut på min blogg just nu, men den får sej nämligen en liten makeover!! Vet inte riktigt hur jag vill ha det, så kommer att velas fram o tillbaka ett tag framöver nu =).


Komma i form



Bara bollen som fattas sen ska det börjas yoga framför teven..=) Sen ska jag börja på gym på måndag, äntligen..!

Avslappnad

Har haft en underbar dag med Madde på Asia Spa, jädra skönt vi var nästan helt ensamna på spa =) När vi var nöjda med allt badande o bastande så åkte vi hem till mig & gick sedan till stantons o beställde lite mat, jag åt en jätte god kyckling sallad.

Även tagit en promenad nere vid havet med Josefin, och det var behövligt, piggnade till lite då..Nu sitter jag här & njuter av min sista lediga dag/kväll, imorn ska jag tillbaks till jobbet igen..Andreas åkte till Spanien idag, är glad över att jag jobbar för då känns det inte som han e borta en vecka.. Hade varit värre om jag var ledig.. puh...!


Kärlek





I söndags hälsade vi på Andreas syster som nyligen fick en liten sötis vid namn Leonardo. Här ser ni en stolt morbror..!!


Undrar

Varför kan man inte få vara glad & lycklig 365 dagar om året?


Måndag

     
    


Dessa fem sötisar  möts man av när man hälsar på familjen Karlsson=) Alla i familjen Karlsson har nämligen varsinn hund, nej alla bor inte under samma tak.!=)  Men igår fick alla vara med Mamma Karlsson för alla andra jobbade & Katrin skulle till frisören.! Hade en heldag med Katrin igår mkt trevligt, gumman ska tillbaks till Örebro på tors för skolan börjar.=(..!

Om jag kunde drömma



Denna bok ska tydligen vara jätte bra, så nu ska den läsas.

Mår såå bra idag

Vi har haft en underbar dag på liseberg åkt allt vi velat & spelat lite och bara haft det bra helt enkelt. Nu blir det övernattning på Hotell Arken..*gooott* Vi har köpt godis & nu är det film som gäller..Hoppas er lördag har varit lika bra som vår..!






Ja det är vi det ;9











Andreas saknade sin mc där hemma..! haha..!

torsdag natt

sitter på jobbet nu o jösses vad regnet öser ner...! Varit jätte fint o gott väder idag åkte till stan o mötte upp Therese, Bella & Anna blev lite fönstershopping & lunch på paganini..jätte smarrig kycklingsallad..!! Sedan åkte vi hem, jag var ganska seg så har blivigt mkt tv tittande idag..=) Imorn är jag ledig o då kanske jag ska umgås lite med Therese, och på kvällen ska jag umgås med mitt hjärta, kanske blir myshelg i gbg denna helgen men är inte säkert än..! Nej dags för mej att börja städa lite här känner mej lite trötter.. hej hå..

Saknar

ja jag saknar min Andreas idag, saknar han ofta när vi inte ses men idag så saknas han lite extra..=) Jag fick åka hem imorse 05.30 då jag inte längre stod ut med hans snarkande*hiih* ville inte putta på han mer än 2 ggr o be han vara tyst, så jag beslutade mig för att åka hem o få några timmars sömn innan jag skulle upp & jobba med Johan. Värsta jag vet är att kliva upp ur sängen o åka hem när älsklingen ligger brevid o är varm o go, men jag var bara tvungen att få sova jag med =) hihi..! Väl hemma så ångrade jag mig .. haha.. min säng var kall & hemma var de fööööör tyst, men jag lyckades somna tillslut. Jag steg upp när klockan ringde hade dock grym huvudvärk, men en treo senare var jag redo att möta dagen, som blev bra trots allt =).  Men saknar fortfarande mitt Hjärta...!



Kanon..

Tummen upp för osteopati =) gick kanon, fick ju dock höra ett o annat om min rygg, men visste ju redan att den var lite kass =) då den är en kopia av min mors!! hahah... Hur som helst så har jag en tid nästa vecka med, skönt att lönen har kommit då. Imorn blir det jobb på dagen & natten så den dagen kommer ju gå fort..Dom kom o hämtar min dator på fre, bättre sent än aldrig får man väl säga. O mitt internet är fortfarande inte färdigt !!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag se på so you think you can dance.. Hej hå


Bra helg trots jobb

har ätit hemma i gödetstad två kvällar i rad nu, mys pys. Så tråkigt att sitta o vänta hemma ensam i sin lägenhet på att klockan ska bli kvart över tio  så att man kan åka till jobbet. Så nu sitter jag hemma hos mamma o väntar i stället .. kanon..Igår natt var ganska ok gick ganska fort..o denna natten måste gå ännu fortare för imorn är jag ledig wooohoooo, redan jobbat mina 5 nätter...=) Så nu e jag ledig tre jobbar sen 2 & är sedan ledig  7. Nej nu ska jag äta lite godis *hihihi*

Äntligen

har jag fått tummen ur & bokat en tid hos en osteopat, mamma tror det kan vara bra för mej. Så på måndag ska jag dit & jag förväntar mig inte så mkt faktiskt men ska bli intressant & man kan ju alltid hoppas att de hjälper mot mina krämpor. Klagar ju alltid stackars mina vänner o min älskling .. ajaj aj mitt huvud aj aj aj min mage aj aja aj mina axlar nacke mm.! Men dessa två dagarna har axlarna varit hemska, har en brännande känsla i dom mm vilket har lett till en del huvudvärk. Den brännande känslan e riktigt jäkla obehaglig. Blir att boka tid hos massör om inte det känns bättre efter måndag.

Är pengar som har gjort att jag inte bokat tid hos osteopaten tidigare, första besöket kostar nämligen 500 lr 550, sen är det meningen man ska gå till dit en gång i månaden (tror jag, beror väl på iofs) o då kostar besöken bara 400 lr 450 ?? Minns inte vad mamma sa att de kostade =)Men kan de få mig att må bättre så är de värt varenda krona.! För är såå less nu....! Min kära mor går dit en gång i månaden lr nått o även min kära syster, o dom tycker det är kanon.

Hit ska jag, verkar ju kanon, efter att ha läst på sidan =)





5 nätter

har jag framför mig nu, på jobbet alltså. Känns sådär att vara tillbaks efter semestern, hade gärna varit ledig lite till =) fast det är jag ju snart för jag e ju lite långledig när Emelie jobbar sina 7 nätter =). Gott gott..!

Är förvånansvärt pigg denna natt, trodde jag skulle må jätte dåligt men icke, iofs e klockan bara 02.00 men jag brukar ju känna av det då. Imorn ska jag bara vara hemma & ta det lugnt tvätta lite & läsa en bok som jag började på idag, minns inte var den hette. hihi.. Men har inte läst på evigheter så kändes ganska skönt att få ro till det, brukar inte orka läsa då jag blir så rastlös men idag gick det bra. Så efter denna bok så ska jag försöka börja på en ny så fort som möjligt, någon som har några tips?

Nej nu är det dags för lite frukt
Hej hå



Min söndag

Nu har jag målat klart mina sängbord, mkt bra blir det =) Blev bjuden på lammkotletter & potatis go sås o massa goa grönsaker som varit inne i ugnen, var en kanon söndag med andra ord. Fick även fikat med farmor efter maten, hon ville bjuda på fika då min farfar skulle fyllt 80 år i söndags, han lämnade jorden för 31 årsedan.

Fick ägg & gurka med mej hem, o äggen var kanon goda *ler* bättre att åka till pappa o hämta ägg istället för att köpa i affären, för hos pappa mår hönsen bra dom slipper sitta som packade sillar i en bur o värpa...!

Fick tagit två fina kort, på grodorna som bor i pappas växthus, han har nämligen en liten damm där & man kan säga att dom trivs ganska bra.=) Men dom bilderna får jag ladda upp senare...för har ingen sladd till min mobil här hos Andreas.


Så nu har ja varit hos Martina o fixat =)







Mina snygga målarkläder ;)

Favvo gosse

Mys med världens finaste Hugo..!




Agnes fotar Hugo & Martina..

Sol Sol...REGN..!?

Blev lite paff när jag kikade ut precis, regn ren & mera regn. Var precis underbart väder, jag o Andreas var i stan och köpte lite kablar o åt mat *mums*! Gillar uteserveringar, då missar man inte nått som händer =) . Vi ska strax åka till Martina & Jocke & ta de lugnt o dricka kaffe.

Låg på min spikmatta igår, somnade som vanligt o när jag vaknade så kändes de fasen som spikmattan satt kvar i ryggen när jag reste mej..  tittade i speglen o det såg lite lite läskigt ut, tusen små hål & de var ej så skönt men obehaget släppte efter 1 timme typ =/. Iaf så fick jag fotat det men kan ju ej föra över den bilden till andreas dator nu så får ladda upp den en annan dag..Lär ju hända.. ?!?=)

Laddade upp bilden hos Martina =)


Sommar

Yes jag fick lite sol på min semester, sååå varmt o skönt det är ute. har plaskat i poolen med agnes, var lite lite kallt tyckte ju jag, men inte agnes hon doppade sej.*ler*  Blir ju inte mkt bloggande, för när jag fick tillbaks mitt modem från 3 så funkade det fortfarande inte.. oj så chockad jag blev NOT.., Jädra skit, slipper iaf betala för juli månad efter många om & men.Och det är ju skönt för vill ju helst inte betala för nått som jag ej har kunnat använda..!

RSS 2.0