Målar lite...

Idag har jag varit hos min far &  målat mina sängbord blir väldans bra =) Blev bjuden på tonfisksallad o mackor och det smakade bra.. Fick även med mig två gurkor hem från pappa & christinas fina växthus.





Här är den lilla målar hörnan..!



Vart finns min lilla skohylla tro?

Hur svårt ska det vara att hitta en skohylla som man tycker om??? Tydligen ganska svårt, för jag har letat i perioder sen jag flyttade hemifrån & har fortfarande inte hittat någon som faller mej i smaken, eller det har jag väl gjort men tänker inte lägga 500 kr lr mer på en skohylla..! Svart eller vit ska den vara, och den ska även vara billig!!! Ska iväg på loppis i veddige sedan, kanske hittar jag nått fint där ??=)


Regn regn regn

Vad ska man hitta på denna veckan ?? Är så tråkigt när regnet bara öser ner !! Får blir nån liten utflykt, för annars kommer jag att börja klättra på väggarna. Någon som har något bra förslag på vad lilla jag kan hitta på ?? 

Söndag

Oj det var ett tagsedan jag bloggade, har ju inget internet..Är nu hos Älsk, så då får man passa på hehe. Igår var en kanon dag vi var i göteborg promenade lite åt jätte god mat & så gick vi på bio..=) Och idag blir det kalas hos Johan ska bli trevligt. Jag gör inte många knop nu när jag har semester & det är sååååå gott..!


Nu ska nog allt ordna sej..

Så nu är jag på G, fått ringt Dell idag om min dator, efter många om och men fattade dom att jag hade en försäkring som täckte allt..!!!! Bra, så nu har jag mailat foton på skadorna på min lilla dator, men fick ju åka hem till mammsen för jag hade ju inget internet hemma. Så nu ska datorn skickas iväg inom kort o mitt internet kommer förhoppningvis tillbaks om nån vecka o funkar kanon. =) Nu är de bara bilen kvar, men det är med på G, det ska bara göras.hhihi..!  Varit med Martina o Gossen på Hajen idag, vi var inte ensamna där kan jag säga.. puuuh.. !





Ledig...

Igår var det mys, kom till martina fick frukost & massa mys från gossen, fick även lekt lite med Agnes, på kvällen såg vi på film o åt pizza på soläng..!!! Nu är jag här igen & passar på att blogga lite...! Vädret är ju inte så bra omman säger sååå. Så jag vet inte vad som händer idag..

Torsdag natt

W & W e här vilket innebär en massa folk i rörelse, ganska mkt fylla på stan redan idag, väääldigt många passerar nämligen stadshotellet.! Imorn är jag bjuden till Martina på frukost, så jag åker dit direkt efter jobbet, trötter kommer jag varra men jag fick vila middag med Agnes om jag ville =) hehe..! Så jäkla underbart om ca 4 timmar startar min semester....ååååååååååh vad jag ska njuta.!

Nu ska jag göra ett sista ryck på jobbet i vipps så e klockan 07.00 & jag får gå hem ..!

hopps..

Har nu skickat iväg mitt usbmodem & 2 veckor om inte längre kommer det att ta sa han, sååå kuuuul..! Inget internet vad ska jag ta mig till.Aja är väl inte meningen man ska sitta på nätet när man har semster hehehe..Bara 1 och 1/2 natt kvar såååå skööönt. hade gärna sovit denna natt för e jättre trött i huvet.!Kommer antagligen inte bli så mkt bloggande nu då, och kommer inte heller dyka upp så mkt bilder här..! Hej  hå


Sömnig

åååh snart får jag åka hem & sova.. ler.. ska bli sååååå skönt..!! Jag har haft en bra natt men har varit mkt att göra, är iofs skoj för då går natten riktigt riktigt fort. Endast 3 nätter kvar sen är jag ledig ett tag*hihiih* .Semester ska bli intressant & roligt..! Ha en bra dag allihopa...

HEJ HÅ

Måndag

Ska se om jag kan ladda upp lite bilder innan jobbet, är nämligen inte så lätt att ladda upp sina bilder när mitt internet kopplas ifrån hela tiden..!!! men oj tog "bara" 22 min att få upp en bild, det får räcka för idag ..!

En av presenterna jag fick..


Söndag

Hej har inte bloggat på några dagar har haft mkt att stå i & har inte orkat sitta vid datorn. Så jag har hunnit fylla år och har därför haft två kalas. Var jätte trevligt i lördags god smörgåstårta fina paket o god dricka =) vaknade idag & var inte heller bakis utan bara trött . Men nu ikväll har jag känt mej så jäkla nere, e fasen as jobbigt när man sitter här på jobbet själv, vill bara gråta men vet inte varför ?? så nu har jag satt på friends bloopers så jag har nått att skratta åt när jag jobbar. Har fem nätter framför mej nu sen har jag semester *gooooottt* Kommer lite kort från i lördags senare i veckan.!

Min dag

Idag har jag vara varit hemma & inte träffat nån, vaknade säkert en 30 ggr mellan 08.30 & 14.00 jäkligt irriterande. Somnade gott vid halv nio men sen var de nån smart idiot som klippte med trimmer utanför, förstår ju att dom måste göra sitt arbete med men grrr så jäkla störande..! Efter det var det iaf kört, vaknade med jämna mellanrum & tillslut hade jag så ont i huvudet och var så less att jag steg upp..blev lite panodil, några mackor & så en film och efter det kände jag mej lite tuffare, så då det blev en stund på crosstrainern..! Ville träffat älsk men han vara hemma så sent så var ingen ide. Så jag tog en låååååång dusch istället *gott* och efter det gick klockan så fort och det var dags att gå till jobbet, och här är jag!
 
Kom på idag att jag ska ha kalas på tors och lördag & jag har ännu inte fixat med nått hmm, behöver ju liksom lite stolar o så tills på torsdag o en duk ?? och nått att fika ??? hmm blir att göra ett ryck på tors morgon..! Blir samtal till min mor & mormor, känner på mej att jag kan låna stolar o nån duk av dem =)

Fick min present av mamma imorse, en spikmatta..låg på den en stund när jag komhem från jobbet skönt som bara den är det!! Alla borde ha en spikmatta.! Och dom säljer dom på gekås för 400 kr nu.


Jag har önskat mig lite saker, bara sagt en sak till varje så jag vet ju vad jag får *hihi* Älskar att fylla år blir som ett litet barn varje år hihi..!

Nej back to work HEJ HÅ

Söndag

oj så tyst och lugnt här är denna söndag...skönt faktiskt..! Idag har jag umgåtts lite med min älskling vi gick en promenad i området & hade det mys...kanon söndag..! Har redan börjat räkna ner till min semster hehe..Jag har bara sju nätter kvar efter denna, så jäääkla skönt! så jag jobbar nu mån och tis natt sen e jag ledig fram till sön och så jobbar jag sön-tors natt..!! Så under min semester ska jag hinna umgås med alla mina nära & kära, och så ska jag o Älsk nog dra iväg en vecka lr nått någonstans. Nej nu ska jag fortsätta jobba..

HEJ HÅ

Bara 2 timmar kvar

tills jag får gå hem, skönt att denna jobbhelgen är över, alltid lättare att jobba när man vet att alla andra gör det med. Så ikväll när jag ska tillbaks hit igen så kommer det kännas lite bättre, för på måndags morgon när jag går hem o sover går dom flesta till jobbet, iaf dom som inte har semester nu då =) 


Nej om jag skulle ta & göra ett sista ryck här på jobbet, tiden går ju så mycket fortare då. Kunde ju egentligen struntat i att blogga nu när jag jobbar för har inget att skriva om ändå=) men aja ni får ju nått att läsa iaf även om det inte är så intressant.

HEJ HÅ

Hot...

Jag avskyr första natten på jobbet för jag mår alltid jätte dåligt, är illamående trött som bara den o skit varm..! Känns som jag ska svimma riktigt obehagligt, hinkar i mej vatten men det verkar inte hjälpa..! Ska bli skönt att få komma hem om några timmar...försöka sova lite innan det blir för varmt i min lägenhet..! Det är nog det enda negativa med att bo på bottenplan, jag kan inte sova med mina fönster heeeelt öppna, utan jag kan bara ha öppet tills spärren tar emot. *vaaaaaaaarmt* . Nej jag ska inte klaga för jag älskar sommaren men lite sömn hade inte varit fel!!



Sommar

Jag har varit på stranden idag med Fesen, Anna & Tess. Sikket kanonväder vi har & så otroligt gott det är att bada i denna värmen. Men nu är jag trötter som bara den, men idag har jag orkat laga mat iaf ;) även diskat massor..!Nej nu kallar duschen för sen måste jag en sväng till affären..!

I solen.



Idag har jag & Johan varit hos Mamma & Perra och fikat blev jordgubbar o glass *mums*, blev även en trevlig men svettig promenad...Och efter det åkte jag o Johan in till stan... vi fick fönstershoppat massor *ler*.


RSS 2.0