sjuklingar

Tagit en liten paus här på jobbet.. har så grymt ont i skallen idag..  blir nog sjuk .. Perra varit hemma några dagar med feber o sånt skoj.. Tess har vart hemma från skolan idag samma symtom & Mamma mådde inte bra heller hostar väldans mkt ..! Såå ja då e det bara jag kvar i huset dåå, får la se när bacilllusken når mej !!=(  Jag har iofs legat i min säng hela dagen & kvällen .. bara varit uppe o ätit & gått på toa.. annars har jag faktiskt bara spenderat min tid i sängen ända fram till 21.00... Så e väl tecken på att jag inte mår så bra iofs..! Blir ingen myshelg denna helgen jobbar även söndag & just nu känns de lite jobbigt  hihi..!

Massa Kärlek Till Anna

Hi

At Work..! Nu e här lugnt & skönt ...Har fyndat på HM idag =) Fyra tröjor & två par trosor För 189 kr lr nått sånt =) Happy happu borde vara rea alltid...!löjligt billigt juh.. men nu är de färdigfyndat....!!! Ska ärligt säga att jag inte orkar skriva så mkt mer, är grymt trött nu så idag när jag kommer hem ska jag sooova & absolut inte ställa nån Klocka..! Lovely..!

Anna gumman du e bäst, glöm inte det !!!


Torsdag morgon

Nu börjar detta arbetspasset leda mot sitt slut...har varit en lugn natt får jag säga..! Ska med Martina till kungsmässan senare idag vi åker ca 09.30 hehe så jaa jag får sova när vi kommer hem därifrån.=)  Får ju försöka vara lite social när man jobbar nätter kan inte ligga o sova på dagarna ; ) Jo nu e min lilla racer ombesiktigad shoo hoo, helt år kvar tills nästa gång *hiih* får hoppas den inte krånglar en massa under 2009!!

Jahopp i år blir man 23 år då jag som skulle ha varit ute o rest o grejjat vid det här laget  hhehe hade ju en massa drömmar..menar inte att jag inte hinner med de ihih.. men när jag var yngre så sa jag till mej sj att jag skulle ut o resa o greja när jag hade passerat 20 år(för då skulle jag ha ha jobbat ihop en massa pengar ; ) ), men o andra sidan skulle jag vara färdigutbildad socionom vid det här laget med såå hehe jaa det blev inget med det heller..!! Får la sätta en ny gräns, 33 år kanske lagom e ju en bit kvar tills dess så hinner ju både utbilda mej & resa o massa annat..hiih..! Varför kunde inte mina drömmar vara att jobba på stadshotellet & bo på breared *tihi* isf hade jag ju levt som i en dröm nu !! = )


soläng

jag är tillbaks hos Martina, passar nu Hugo för Martina & Jocke är i källaren med nån gubbe hehe..! Hugo han ligger här o knorrar o snarkar o håller på ..han har även fått kräkts lite på mej idag hehe..stackarn hicka fick han med på köpet då & de som gör så ont..!! Natten gick ju bra på jobbet men de ska bli skönt att komma hem o sova sen .. för lite trött e jag allt..! Imorn blir de nog kungsmässan med Martina ... ska bli trevligt ..! Nej nu ska jag återgå till lite läxläsning & barnpassning..! hej hej


grrr

Sitter här på jobbet & dricker lite te & äter skorpa..!=) Martina är en ängel har slitit som ett djur för att hjälpa mej med min läxa idag, & tror ni inte vi har sån jädra otur att skiten försvinner.. Martina klickade på spara o stängde ner, o när vi skulle bifoga de till min mail så var de puts väck BORTA... fanns inte nånstans..fruktansvärt irriterande..! så nu är de bara att göra om det.. Körde sedan hemåt o kunde fasen inte släppa detta så har inte kunnat sova en blund innan jag skulle till jobbet=)! Men men .. sova är nog lite överskattat =)!

Men Martinas dator & hennes Word e inte mkt värt i mina ögon nu hehe.! Kan väl inte bara försvinna sååå hmmm..! Nej Weronika släpp det nu!!! *försöker*

Nu vill jag ha vår ska ni veta, trött på kylan nu...grått & trist, inte undra på att folk blir deppiga. :(

Bye for Now


Tisdag

japps nu e jag hos Martina.. =) passat barnen medans hon duschade...!!Hugo har bara sovit o lilla Agnes har bara tittat på tv med mej .så de var lätt passat idag. hiih.. Inget gnäll bara glada miner.. och de gillar vi..! Bye for now!

Bonde söker fru..

Sitter nu i soffan & kikar på bonde söker fru BRÖLLOPET, vet inte riktigt vad jag tycker om det.. lr jag tycker nog de e lite löjligt o lite tidigt men men känns de rätt såå varför vänta ..! Men jag hade inte vågat iaf..dom har väl inte riktigt fått känna på den vanliga vardagen än? njee jag hade nog väntat !! =) Men väl ingen som bryr sej om vad jag tycker i detta =) inte dom iaf..=)...Fördelen med att gifta sig i tv är väl att Tv 4 sponsrar heheh..!

Nej jag orkar inte sitta med datorn i knät mer hehe.. !!! hej hopp!!


work work

Idag ska jag jobba med Johan..=) & syrran kom hem från London igår med så henne får jag med träffa idag .. shoo ho saknat den lilla Fesen..! Skulle med vilja dra iväg på en weekend resa..Nån som har nått mysigt förslag på ställen hör gärna av er=)

Igår var de mys hos Martina Kaffe & kaka..!! Så är de ombesiktning för min lilla racer idag .. lr om jag göra de imorn! får se om jag hinner innan jag ska vara hos Johan. Detta är en mindre spännande vecka för mej med jobb jobb jobb men jag klagar inte... är så många som får gå från sina jobb nu när de lågkonjuktur..så man ska vara vara glad så länge man har kvar sitt..! 

& Hanna, roligt att du kikade förbi...jag jobbar med Söta Alicia..! =)

Bye for Now..!

 

hiih

Nu har jag fått gjort lite lite mer hehe..ska faktiskt hälsa på Martina & Jocke idag .. var ett tagsedan nu .. sen börjar ju jag jobba imorn igen & så jobbar jag fram till måndag nästa vecka..seeegt men de e pengar =) & pengar gillar jag .. iaf just nu när jag ska göra av med en massa.! Igår somnade jag typ 22.00 fasen så gått de var..! Så härligt att får lägga sej o sova tidigt när man vet att man har 6 nätter framför sej sedan  som man ska spendera på jobbet. Nej Weronika sluuuuta nu med allt annat & förtsätt med pluggandet !!!

Har nu läst lite..

Känner mej väldigt seriös denna lördag..!!


Lördag

hey hey.. Lördag idag dåå.. jag ska snart börja plugga väntar bara på att huvudvärken ska släppa...e la inne på åttonde lr nionde dagen nu med värk i skallen blir fasen galen snart..!!! Igår kollade jag på SAW 5, den var faktiskt riktigt bra... tycker 2-4 an inte riktigt hade nån handling var liksom bara blod i dom... men i 5an kommer handlingen in igen..=) super bra..! Dock drömt mardrömmar i natt men de sånt man får ta .. hehe..!

Vill Gratta min sweetie Ida till jobbet =) så grattis!!!! Ska se att ni hittar lägenhet med snart... du har ju sånt flyt nu!!=)

Ska sätta mej & läsa bibeln strax hihi drar mej lite för de faktiskt..!! men fick låna en nyare version av Kerstin igår, skulle tydligen vara lättare att förstå denna om man aldrig hade läst bibeln innan .. så vi får väl se.. jag gillar inte denna läxan kan jag meddela..!

Dom ringde från jysk igår.. nu har min  soffa kommit...!! får ställa den hos mormor & morfar så länge..! Nej nu ska jag dra mej.. Bibeln väntar=) hehe..!

SAW V

Fredag

Hej idag har den här tjejjan vart på sina gamla söta skola (bocksten) & hälsat på sin favvo lärare Kerstin, jag blir så glad av att träffa denna människa.....så glad att jag håller kontakten med henne för den kvinnan har gjort grymt mkt för mej !!!!! Drack lite kaffe & åt lite lite bulle o pratade massa massa...

Min Kusin Sara fick sin bebis 05.21 imorse... Så stort Grattis till henne & Kristoffer.! Får se när man kan hälsa på dem & deras lilla flicka =) japp det blev en tjejja..!!! =)

Mådde ej bra när jag kom hem från stan vid middag..gick o la mej en sväng efter jag hade ätit lite soppa.. som inte alls var god =(..  Somnade dock inte =) så låg i sängen o bara glodde i typ 3 timmar sen när jag väl slumrade till så vaknar jag av att en unge står & gallskriker utanför *grrrr* lite lätt störande får jag säga!! Så nu sitter jag här o känner mej skum i kroppen .. äter lite nudlar .. mmm.!

Min lillasyster är i London .. får nog säga att jag är avundsjuk .. *ler* men grymt glad för hennes skull..! Hon förtjänar lite semester.!

Och sist men inte minst vill jag nämna lilla Anna Panna..Tjejjan är nu klar med sitt pluggande som make up artist..!! & fick toppbetyg i alla dom olika momenten..!! GRATTIS..det får vi fira med en fika gumman...

Over and Out


En helt vanlig fredag hos familjen, Nilsson Persson Fast & även Skoglund.!
Ganska lik min mamma på detta foto hehe.. om hon hade tagit av sej hatten =)
Har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde den kvällen, vi hade otroligt roligt.


Vet inte om Molly tyckte det var lika roligt ..! *saknar henne*



Japps finner inga ord men älskar min familj bara stora syrran som fattas här!




Torsdag

Sitter nu med datorn i knät, & på bordet står det en kopp te...mmm..idag har jag & Johan sprungit på stan jag fick faktiskt shoppat fyra kuddar på hemtex & fyra tröjor på wilma .. *wweiiiie* var lite shoppingsugen idag .. ler..! Vi åt lite mat på ströget.. ja de var en trevlig dag .!!! Imorn måste jag plugga .. =( inte så sugen men men hehe nått som måste göras!!

Sitter & kollar på generation fett.. säger bara en sak .. usch...!!! Varför vill man bli världens fetaste ?? kan inte förstå hur denna människan tänker när hon även e mamma till två barn ?!!! Hon tar ju livet av sej med mat !! blir irriterad & lite äcklad faktiskt..!!!


Weeeei

Jo förresten så fick jag mail av min lärare Ingrid från komux häromdagen .. där de stod att eftersom jag fick Mvg på mitt fysiologi prov , så fick jag Vg i Naturkunskap B..=) blev otroligt glad för detta då den terminen var grymt jobbig & jag var borta mkt från dom lektionerna men presterade bra på proven =) så man ska aldrig ge upp, bara att kämpa på när livet känns tugnt..! Var många saker som gjorde att jag var borta mkt.. men ändå gav jag mej fan på att jag skulle skriva bra prov, var svåårt men lyckades ju iaf =) Happy happy..! Sen är iofs ett Mvg bättre ihihi men hade inte orken till att fixa de..E nöjd med mitt MVG i Natur A =)!!

Over And Out!


Min Tisdag

Hallå !! hehe.. Här e jag igen, har inte orkat blogga förrän nu då jag har haft en lång dag =) Kom hem Halv 8 igår  morse blir det ju nu..somnade vid 9 tiden & klockan ringde igen 10.00. slängde mej in i duschen för att vakna till (hjälpte dock inte) åt lite frukost o sen satte jag mej i bilen för att tuta iväg till tåg stationen, borde göra mer långtids parkeringar precis brevid stationen =) för när jag kom idag så fanns de ju givetvis ingen parkering till mej, men jag hade tur & hittade en på komvux parkeringen istället =)

Traskade in på stationen & där satt Anna & väntade på mej, Anna var pigg & glad och jag var trött & sleten hehe..! Efter en stund kom även Dona & sedan vårt tåg  halv tolv typ.. !Jädra tråkigt att åka tåg faktiskt, som tur e går de ju ganska fort upp till göteborg! Vi klev av tåget & gick igenom femman in i Nk & ut igen o sen var vi framme på deras skola..!

Var ju prov för alla idag så dom var riktigt nervösa.., tjejen som sminkade mej skakade heheh.. Anna var nog inte så stadig på handen hon heller *stackarna* .. Fick ju en look som jag aldrig haft förr heheh såg ut som en clown, för dem skulle göra olika stilar, sååå vi var inte vackra nån av oss det läskigaste var nog när hon täckte mina ögonbryn o gjorde nya såg inte riktigt klok ut hehe.. de gjorde iofs ingen av oss!=)

Klockan blev började närma sej 15.00 & tjejen som sminkade mej blev klar. såå då började min utmaning hehe få av sej allt detta smink, hha var mindre skoj o ganska svårt men de gick ju !! Blev alldeles rödflammig i nyllet sen & de var ju inte såå fint, men gick över efter mitt lilla ansikte hade fått vila en stund =)

Jag & Anna traskade iväg till espresso house & fikade en sväng o sedan klev vi på tåget hem till varberg kl 15.42 =) var skönt att få sätta sej i bilen o köra hem för jag var grymt trött =) kom hem slängde av mej kläderna o kröp ner i sängen & soooooooooov.!! Sen vaknade ringde klockan 21.00 & jag klev upp åt lite o stack till jobbet & här e jag nu !!=)


Jag & Anna på Nyår..!

rättar mej själv!!!

Har i ett flertal inlägg nämnt vår "målare" som vi har här nu på nätterna måste ju bara rätta mej själv för han är ingen målare utan han är en riktig duktig konstnär..!!! & de är stor skillnad..! Brandörren lr brandväggen kan man med säga är sååå otroligt vacker & han är inte färdig än heller... är som att titta på ett fotografi, som är taget nånstans vid barnens badstrand..! Skulle kunna sitta & titta på den hela natten förstår inte hur man kan få till det sååå... är ju sååå synd att detta är en vägg /dörr som han målar och den syns ej dagtid utan jag stänger den på natten när alla gäster i restaurangen har gått.. så är tyvärr inte såå många som kommer se detta fina verk..för dom flesta har ju gått & lagt sej då ..! Han skulle målat en vägg/dörr som inte försvinner in i väggen på dagtid.. för en sån här fin målning ska man inte ha undangömd på dagarna..!!!

Har tagit lite smygbilder på den ehhe.. men dom ligger ju på min mobil nu ..! får se om jag delar med mej av dom senare=)

KÄRLEK!!!

Tänkte bara skicka ut lite kärlek till alla personer som jag bryr mej om & älskar ...
så här får ni en mega dos av KÄRLEK,
tror ni kommer klara er på den ett bra tag =)



Måndag natt

Yes nu var man på jobbet idag dååå.. här e riktigt jädra as lugnt...e klar med de mesta förutom städningen så de känns lite segt eftersom jag har 6 timmar kvar på jobbet..! Målaren e här i natt...målar lite.. sätter sej o tittar en stund målar lite igen .. o så håller han på hihi..!

Jo jag ska nog byta efternamn nu... ville göra de redan när jag var 16 men då ville inte pappa de har jag för mej, så nu blir de nog så .. Ska heta Weronika Dock istället för Nilsson... min mormor blev överlycklig då de kommer från hennes sida...=) Byter ju bort pappas namn då men Nilsson e ju så vanligt med..! Vill ju inte att vårt namn Dock ska försvinna.! Har kollat upp lite o verkar kosta 1500 lite dyrt tycker jag hehe men mormor lovade att sponsra mej lite om jag bytte..=)

Blää vad jag längtar efter min säng nu ... =(

halloj

Jappsi nu har denna dagen gått med.. har bara sovit la mej ju sent idag, har precis ätit lite kyckling & spagetti =9 gott som bara den .!! Imorn ska jag stiga upp redan vid 10.00 för ska med Anna till skolan =) tjejjan behövde nån att sminka så här e jag =) ... kommer nog vara trött men vi verkar komma hem i lagom tid så jag får sova innan jag ska iväg & jobba igen..Nu väntar duschen på mejje..hihi se om jag blir lite piggare då...tänker ju inte duscha kallt iaf hehhe..! hej hej !!

Grattis på födelsedagen Mina..!

Nej jag har inte gått & lagt mej än hehe.! så är det ibland får ingen ro till att sova efter jobbet.. men strax sååå..!! Måste bara gratta min storasyster på fördelsedagen ..!!

SÅ GRATTIS MINA, HOPPAS DU FÅR EN KANON BRA DAG!!!
ÄLSKAR DEJ!!



Natten mellan Sön & mån.

Tjo ho sitter här på jobbet & ugglar gjort de mesta...man kan väl säga att här e riktigt riktigt lugnt *love sundays*.. dricker lite te & läser aftonbladet.. haha shit en hund i norge som väger 132 kg.. kul att köpa mat till han måste ju gå på flera tusen i månaden =) Men skulle jag skaffa mej en hund i framtiden så skulle jag med vilja ha en stor hund .. såå fina..!

Inne på min tredje natt nu .. gott när jag har gjort mina fem så man får vara ledig några dagar & ägna sej åt skolarbete & annat jobb=) Trodde målaren skulle komma till jobbet i natt & måla färdigt brandväggen .. men icke .. hmm kommer väl kanske imorn då, vill väl bli färdig han började ju på den förra söndagen när jag jobbade..jaja vi får väl se.. Ganska behagligt när han inte e här.. =) jobbigt när man ej kan prata med han riktigt.. så man får sitta o försöka ignorera han istället =) stackarn.. men han e en mkt trevlig prick så e absolut inte nått sånt..! Nog skrivit om det.!

ska plocka fram min kalander o skriva lite i ..! tjo hej !

Två bilder från jobbet..!





Söndag

Hej hej ..ny dag lr kväll får jag väl säga..!!! Sitter & glor på tv, my super sweet 16... hmm vet inte vad jag ska säga men fy fan vad bortskämda ungar =) hehe...hmm se om denna killen får bilen för 400 000 dollar som han ville ha .. sjuka pengar.!

Ska la äta lite strax, sen hoppa in i dushen För att göra mej redo inför jobbet..! & idag är det söndag så då är det grymt lugnt på jobbet.. *skönt*=) huvudvärken e bättre idag så hoppas den ej kommer tillbaka igen..!  Shit så hungrig jag e nu .. hehe bara flög på mej ..! =) Jag har bara sovit idag & inte gjort nått mer..! Ska nog träffa Ida imorn, var så längsedan & hon var nog äntligen ledig..!!

Nej nu ska jag dra mej .. ! har ju inget skoj att skriva ändå=) hej

Tänker en massa på Molly nu ..!


detta passet strax slut =)

Gott nu är klockan halv sju & jag får snart gå hem, sitter en stackare här i lobbyn som inte känner sej bra.. ringt till en taxi så hon ska få skjuts till sjukhuset men njaa en kvart fick hon vänta förstår inte vad de e för nissar som åker taxi halv sju på en söndags morgon.men men .! Natten har gått bra känner mej bättre *weeeiii* men ska bli skönt att få gosa ner sej i sängen..! Söta Alicia var här en sväng i natt altid lika skoj att träffa den tjejjan då hon ALLTID e så go & glad..! Och Alicia tycker nog du ska ha lång lugg nu =) !!

Nej nu ska jag tända lite ljus här innan gästerna kommer ner & äter frukost..! hej hej .!


At work!

Måste bara få klaga på hur jävla dåligt jag mår..! bläääääääääääääääääääääääää... denna huvudvärken e sjuk, ändå har jag tagit två st migrän tabb men värken vill icke försvinna..!!! Sitter på jobbet o önskar jag kunde gräva ner mej någonstans, om det ändå kunde vara söndag så hade de varit mkt mkt lugnare här! Allt prat från restaurangen får mej nästan att kräkas..! Såå ont har jag ..! blä blä..! Dricker te & äter en skorpa..& hoppas att det går över snart pallar inte med detta..! Får hoppas jag mår bättre imorgon natt.! Trodde de skulle gått över tills denna natten men icke.. har ändå försökt sova hela dagen .. men spelade tydligen ingen roll...!

Nej nu var de slut på klago ord.. kommer kanske mer i natt.. =) Skönt att vara ledig nästa heeelg ska mysa gärnet..längtar redan dit hehehe.. känns som att de e en stund kvar tills nästa fredag !=)

Sen står de att jag ska gå på studiebesök i kyrkan denna veckan hehehe..! hmm vet inte riktigt vad jag tycker om detta, lr jo de vet jag .. jag avskyr kyrkan går helst inte dit... sist jag var i kyrkan var med Andreas på hans kusins bröllop..& det gick ju bra för var inget långdraget alls.& efteråt var de ju fest =) !  Men en vanlig gudstjänst njeee inte rikigt Weronikas grej, bor ju granne med en kyrka så får väl springa över & kika in hur de ser ut..!=) & försöka lösa min läxa ändå...!

Nej nu ska jag arbeta lite.. Bye for Now!


Fyyy fasen

Usch & fy så dålig jag blev i natt ,,!! Fick migrän var riktigt läskigt mådde illa kallsvettades & brottades men otrolig huvudvärk, slutade med att jag gick hem 06.20, Kersin på städ var så snäll & tog hand om telefon & repan om de var nån som ville ha hjälp...=) Men var nog ganska lugnt fram till Maria kom hoppas jag ..! Vägen hem med bilen var lång.. blev värre varje gång jag mötte en bil .. deras halvljus tog nästan kål på mej .! Har sovit en massa nu Men känner mej slö som bara den fortfarande, så blir att proppa i sej migrän tabb & sedan dra till jobbet senare ikväll..

Så min dag har inte varit så händelserik,, de enda jag har gjort har varit att prata med min morfar i tele som är nyopererad, Stackarn han hade såå ont,.. men han e iaf hemma & de är nog skönt för han...Blää för att ligga på sjukhuset..! Får ner & hälsa på dom snart men blir ju aldrig nån riktigt tid för det.., men snart sååå..!

Nej nu ska jag ut i frysen & se om jag kan finna nån micro mat..! Bye for Now...

hej hopp

Jaha då var det några timmarsedan man skrev sist. Imorse klev jag upp steg in i duschen gjorde mej i ordning & jaa åkte sedan till Martina som vanligt =) fikade lite & skickade in min läxa för denna veckan =)... Men var snäll mot familjen på soläng idag för var där bara i två timmar =) efter jag vart där blev de filmmys, så jädra nice att slappa framför en bra film.. minns inte var den hette nu tyvärr men bra var den asså ..!=) Sen var de dags för mej att sova en sväng..Kan väl säga att de gick sådär, frös så jädrigt..! Så var lika bra att stiga upp & äta lite istället...! Sen blev ju klockan 22.00 & då var de dags att dra sej till jobbet..!

Och när jag kom hit satt Alicia så glatt o väntade på att få gå hem ;) O här har vart jätte lugnt hela natten börjar ju närma sej sitt slut klockan e ju halv fyra nu =) Securitas har vart här o gått sin runda & bytt några ord med mej ..Fick även med min lilla pärla till jobbet idag (datorn)...! Så den har jag grejjat lite med heheheh..! Ganska bra att ha med sej den nu när jag pluggar distans.. för då kan man plugga lite om man får tid.. =) lr om man orkar rättare sagt!

Nej ska faktikst dra mej nu .. ta en treo för mitt huvud värker även denna natt ... aj aj aj .. hatar huvudvärk!! Nu är de säkert bara för att jag e trött, första natten e alltid segast, har ju fyra nätter till framför mej efter denna =) skoj skoj ;)

Suttit & pratat med min "bror" med på msn en stund.. fasen inte träffat han sen han tog studenten...!!! Men det ska de bli ändring på ... för kommer ju bo nära han & hans goa familj nu juh =)

Bror & Jag



lång dag !

yepp idag har jag & Martina varit på Ikea hela dagen, haha allt tar lite längre tid när man har en liten bebis med sej, lr e väl iofs vi som har varit sega lilla Hugo har skött sej så bra .. bara sovit.. var på slutet han var lite less på de hela =) hehe.. de var knappt så vi kom hem martinas jädra skoskåp tog sån plats =) två barnstolar, en barnvagn tre stora ikea kassar en spegel & 6 st skoskåp hahahhaa , men martina lyckades plocka isär vagnen i alla möjliga delar & när vi skulle stänga bagageluckan så höll jag i kassarna tills det ej gick längre sen var de bara att stänga luckan så fort de bara gick =) hehe, & sedan var vi påväg hemåt =) & de var så skönt när vi landade med volvon på soläng.. vi var helt färdiga ..!

Fick ätit lite kvällsmat mackor & kaffe & chokladbulle.. =) mumsigt... Fick även hjälp med min läxa =) Tack så hemskt mkt Martina... hjälper att ha nån att prata med ..! Ja man kan säga att de har varit en lååång dag, jag ska strax krypa ner i sängen & försöka sova heeeela natten! & imorn kan jag sova hur länge jag vill .. =) O sen på natten är de jobb som gäller!


Och glömde skriva att det blir flytt..=) lite krångel var det men verkar ha löst sej nu .!



Martinas skoskåp =)




Detta bord skulle jag vilja ha, såå mysigt.. men kan ju tyvärr bara sitta 4 st..!




IKEA

Nästan precis stigit upp så gott när man kan sova länge, drömt mardrömmar i natt så har legat vaken mellan 02 & 07.00 typ helt sjukt.. kunde inte somna om asså ..!!! Blä o mardrömmen ja den slänger vi åt skogen för uscha var de värsta hade sån panik när jag vaknade..!! Nu sitter jag o myser med en kopp te, ska sen in i duschen , jag & Martina ska ju till Ikea idag ..=) skoj skoj.. Var hos Martina & Jocke till 22.15 igår .. stackarna.. jag ränner ju där hela tiden hehe.., men jag tycker de e trevligt tiden går så jädra fort när man e där med..!


Ska köpa täcke & lite sånt på Ikea.. tänkte jag skulle ha ett stooooort täcke lr brett lr vad man ska säga hehe..blir ju kanon i min dubbelsäng sen .. =) & nya kuddar måste jag ha.. men de e så jädra svårt asså .. får ju nästa köpa en & sen hem o testa ifall om den duger..hehe..jag e väldigt känslig vad de gäller kuddar..flyttar fasen inte på dom om jag har fått dom i en perfekt position...=) & den som rör dom blir jag arg på heheh.:!!!!  Minsta lilla fel så kan jag ej sova..& de e värdelöst!!


Sen vet jag inte riktigt vad jag ska ha mer =) just nu men vet att de antagligen kommer bli mer saker hehe..! Oj jag har ju fått lön idag med, dags att kolla kontot.. tjo hej, skriver la några rader ikväll ....

Bye for Now!

Litet foto på en trött Molly... uscha vad jag saknar vår teddybjörn =(
Massa kärlek till henne!!!


hihi

Lilla Agnes lånade min mobil en stund =) blev många fina foton.!

 
 

Min vanliga otur!

Krånglar lite med lägenheten är en lååång historia men för att göra den väldigt kort.. så kanske jag får ett förstahandskontrakt, lr så får jag kanske inget alls just nu utan får vänta !... Så nu e de bara vänta & se får förhoppningsvis veta allt redan imorn .!! Vart med Johan på Gekås idag, handlade lite handdukar o sånt bra att ha..! Direkt efter Jag jobbat satte jag mej i bilen o körde till Martina & här e jag nu.. dricker kaffe o myser..! Ska kolla på den arga snickaren nu hehehe..! kanske e bra inte sett dett innan .. hörs sen ..! Tjo hej.!

tisdag kväll

Nu har jag iaf läst de jag ska läsa.. men jag har verkligen inget läshuvud när jag börjar på nästa mening har jag redan glömt av vad de var jag läste ..? hmm tro & vetande.. inte min grej verkar det som.. =) Jag som tyckte de skulle bli kul att läsa distans denna termin.. men njjjaaa jag får nog ta tillbaks den tanken..för detta är allt annat än kul ska jag tala om.!  Slapp köpa en bok iaf då my sister Fesen redan hade en bra bok som dög för min kurs med =) tjo ho sparade vi pengar där ..hihih..Kaffekokarn knäpper i köket, vilket gjorde mej grymt sugen på kaffe lär ju behöva en kopp lr två, för kommer nog få sitta uppe i natt o göra läxan.!


Plugga =(..

Försöker plugga hahha men ja de går sådär, sitter nu med boken i högsta hugg & är mkt när att öppna den & börja läsa.., men har varit mkt nära nu sen klockan 5.. heheh..så vi får väl se.! Jag har inte gjort ett skit idag så e väl dags att jag börjar ta tag i denna dagen .. imorn är de ju jobb så då hinns de inte med så mkt plugg..! Ska slita mej härifrån nu!

Over and out!

måndag..

hej hopp.. kom hem cirka halv 8 imorse men min äckliga huvudvärk, tog tyvärr en stund att somna, o sen när jag sovit en timme jaa dåå vaknar jag ju sjävklart igen .. seeeegt.. steg upp iaf vid 14.00 käkade lite mat , sen kom Fesen hem & hade då hämtat in reklamen .. o där låg ett reklamblad från Jysk.. bläddrade lite i det o hittade en soffa =) vi satte oss i bilen o tutade in till stan.. o längst ner i affären så stod den =) satte mej o blev grymt besviken skit obekväm.. =( men så gick vi o tittade lite till & så fann vi en annan soffa som var hyffsat snygg & bekväm faktiskt, för ett rimligt pris..! Så den får de nog bli ska beställa den imorn tänkte jag =) blir nog kanon bra.. Så nu sitter jag här o försöker ta tag i pluggandet men går sådär då huvudvärken ej vill ge med sej.!


aj aj

Shit nu e jag inte tuff kan jag säga, har sån fruktansvärd huvudvärk vill bara försvinna just nu ... blää... e absolut inte trevligt att ha såhär ont..! Tycker synd om mej själv faktiskt..!!! Får nog ta en treo till för de här går inte asså ..=( hej hej...


soffa



Ja då satt man på jobbet då ..! Har lite brejk .. kollar soffa.. har tittar nu varje dag sen jag fick reda på att jag skulle flytta.. men e ju så jääädra dyrt vill ha en svart soffa med divan .. men icke finns i massa fula färger för ett hyffsat pris men så fort jag hittar en svart så kostar den över 10 000 kr..! Visste att de var dyrt men hallå lite tur kan jag väl få ha hehe... e ju inte bara soffan som ska inhandlas e ju en massa saker..!! Men jag har varit duktig & sparat faktiskt..en del iaf.. ! Får lön om några dagar med ska bli skönt ... raka vägen till gekås blir det då för att handla bra att ha saker =) o massa massa till min lägenhet..!


Här e soffan som jag egentligen vill ha, men tycker den är e lite lite för dyr hihi


Lite kort

Igår hade vi de sååå skönt bara slappade tjötade o bloggade hiihihi Martinas Jocke tyckte inte att vi var riktiga, som satt vid varsinn dator o bloggade & fotade hela kvällen hihih tur att han kom hem såå sent när vi började dra oss hemåt =)  Så tack för en kanon kväll Martina.. o tack för Tacosen o desserten.. mumsigt..!! Låg uppe i natt & kollade på mirrors var ju tvungen att bevisa att jag vågade se den nu när martina hade sagt att den var bra ... den var riktigt bra faktiskt, lite läskig men mest i början & sen blev jag lite besviken på slutet ..!!=) Men säger inte mer.. ihih.. den är värd att se iaf ..! såå filmen var slut 03.00 & jag var inte ens trött då, så jag somnade inte förrän 05.30 typ..seeegt.. men spelar ju ingen roll iofs för ska jobba i natt så behöver ju ej vända dygnet än..! Sitter nu o för över lite kort från min tele till datorn så jag ska kunna lägga ut lite bilder från igår ..!!! & här kommer dom =)

Jag & Carro



Martina & Hugo



Martinas goa dessert...*smarrig*



Jag & Hugo



Stans sötaste tjejja Agnes!!




Happy

Bloggar från huset på Soläng, har även med min dator hit idag så sitter o för över musik till min dator från Martina & Jockes..=) Jag har nu skrivit på kontraktet & flyttar 1 mars ..sååå skoj...längtar verkligen såååå mkt..! Efter jag vart på breared så åkte jag tillbaks till Martina för lite tjejkväll .. Jag, Martina & Carro o lilla Agnes o Hugo, vi åt tacos o nu sitter vi o myser i soffan & väntar på att efterrätten ska bli klar..! Kanon Lördag!!! Kommer bilder från vår kväll senare..!

Tjo hej !


Lördag..

Ho Ho ... alla mina möten igår gick bra.. ! & nej Anna Panna jag fick ingen skäll=) hehe ska iväg strax & skriva kontrakt på min lilla lägenget tjoooohoooo sikken lycka...! e hos Martina nu o myser som vanligt gosat med Hugo..som nu sover..o låter lite lustigt...Agnes har precis stoppat pengar i sin spargris så roligt sååå..vill också ha ett kort fullt med tior fast tejpade..*ler*

Igår blev de film såg Ps. I Love you, hade ju förberett mej på att gråta för alla har sagt att den e sååååååå sorlig men nee inte en tår kom de hehe jag måste vara en kall människa..=)hiihih... Neee den var grymt bra men jag grät inte men jag ska se den igen föör så bra var den =)...! Och mkt fiiin,,,

Ikväll händer de inte nått =) ska bara ta de lugnt..=) jobbar söndag natt för att Emelie ska på audition för singing bee..! =) Får hoppas de går bra, så önskar henne lycka till !!!

Tjo hej..!

sött


Den här bilden är så otroligt söt & fin..!



Tors Natt

Japps då var man på jobbet då .. hehe har iofs varit här i snart 5 timmar =) ...Har med mig min ängel idag (laptopen) & tur var väl det hade blivigt lite långdraget annars.. inte för att vi inte har dator här på jobbet, men jaa roligare med sin egna..! Sitter & laddar lite musik från en vän, se om de e nått att ha när de har laddat färdigt =) tar sån tid då låten e 19982 kb stor..men ska väl vara färdig nångång inatt förhoppningsvis.

08.15 ska jag på möte på campus imorn lr idag ska jag väl säga.. de kommer bli segt .. får ta mej en dusch efter jobbet så jag inte blir så trötter ..men är nog lugnt har ju gjort så innan så de ska nog gå,,! Ska tillbaks till jobbet sen efter mötet & prata lite med chefen, han sa att jag skulle ringa honom men ska ändå till jobbet & hämta datorn så då kan jag ju lika gärna kila upp till hans kontor, så hoppas han jobbar imorn =)

Så imorn när jag kommer hem hoppas jag inte kommer ha några problem med att somna.. =) sova fram tll typ 14.00 sen får jag stiga upp så man vänder tillbaks dygnet igen.. dock ganska onödigt iofs då jag ska jobba söndag natt igen men men..! Blir film & mys i helgen ska inte göra ett skit faktiskt bara vara .. får ju SNÅLA som fan nu ..!!! E dyrt att flytta hemifrån =) Nej nu ska jag jobba lite tänkte jag ..

Bye For Now..!

Foto från juldagen ...Jag & Ida




En 2a

Ja nu har man bestiktigat sin lilla bil då ... visste ju att den ej skulle gå igenom men fick ju inte en 2a på det som jag trodde jag skulle få en 2 a på .. hehhe... var glapp i en styrled..tydligen .. aja då får de fixas=) bromsarna var tydligen tillräckligt bra heheh..vilken tur för mej !!!  Ett enda fel på min gamla bil, inte dåligt..! =) När jag kom hem somnade jag ganska fort men vaknade vid elva tiden igen & var hungrig , så var bara att stiga upp & äta lite... o sedan kunde jag krypa ner igen... så underbart när man kan göra så.. lättare att stiga upp då hiih..! Ej gjort nånting sen jag vaknade joo ätit lite mackor igen..  Jobbar ju i natt med så ska bara slappa tills de är dags att dra iväg igen. Nej jag har inget att skriva nu faktiskt jag har ju i stort sett bara ätit denna dag & sovit..! Tjo hej !!!


Morgon mmm

Nu ska jag strax åka till Bilprovningen .. oj så skoj de ska bli .. =) haha ..Piggnade till när jag fick städat lite så natten rullade på bra.. sista timmarna gick jätte fort & det gillar vi =)! Sen när jag kommer hem ska jag äta lite frukost o sedan slänga mej i sängen.. o sooooova mkt länge ..! Har inget spec att göra idag så kan sova tills jag vaknar & det är underbart är inte varje dag man har sådan lyx..! hiihih..! Nej nu kommer Jannice & ska ta över så nu ska jag sticka.. Tjo hej !

Onsdag Natt

Hej svejs.. Idag/igår steg jag upp ur min säng jädrigt trött .. sovit dåligt som fasen vaknat en massa & sååå..! Segade som fasen fram till att de var dags att dra iväg hem till Johan .. ! När jag kom dit lastade jag in oss i hans bil sen körde jag o visade vart jag ska bo o sedan körde vi ytterligare en liten sväng..!  Vi hade en trevlig dag fikade, sprang på stan & vi frös som bara den & var fasen inte varmare inne på Harrys .. frös som fan där inne, vi tog inte av oss jackorna ..!!!! Så dit in går vi inte igen innan sommaren.!

I mina tankar flyger nu massa saker omkring.. har ju så mkt att fixa med innan flytten .. =) o sen när jag väl kommit in i min lägenhet shit så mkt som måste göras..! Blir många vändor till Ikea ..! Lönade sej att lägga ut en annons på blocket om att jag ville ha lägenhet =) tack för tipset Ida..! Så det rekomenderar jag verkligen iaf du inte ligger bra till i nån bostadskö..!

Hi hi idag ska jag besiktiga min lilla racer 07.20 ska bli intressant... blir la att jag får köra med den till Krister i Valinge direkt efteråt *hehe*! Nej ska försöka vara positiv.. ! men njaa e inte så lätt då jag vet att den ej kommer att gå igenom =(
Seg jag kommer vara kl 07.00 för jag e as trött redan nu juh.. fick ju ändå sovit nån timma när jag kom hem från Johan idag/igår, men räckte tydligen inte..! Ska börja greja lite här på jobbet nu så jag inte somnar =) !

Bye for now!

Tisdag kväll

Trots att man läser igenom allt man har skrivit så finns de ändå en massa stavfel o helt fel ord på helt fel plats hehe men men tror ni förstår vad jag menar ändå..! Ringde o tacka ja till lägenheten tidigare ikväll så nu väntar jag bara på att få skriva på ett kontrakt.. ! Sedan bär det av till Breared..! Kollat ut möbler på ikeas hemsida nu med så blir att jag & Martina tar en ride dit snart..!

När jag kom hem från Martina idag o klev in på mitt rum så lovar jag att de fasen nästan var minus grader här inne gamla fönster e fasen ingen höjdare !! så nu har jag fått ställa in ett extra element o jädrar var de blev varmt fort hehe..! vart nära o bränna mej på de flera ggr då de e sjukt trångt på mitt rum hihi..! Men slipper ju snart all trängsel =) tjoo hoo o..

Imorn är de jobb som gäller på dagen & natten...! Såå de blir en lååång dag för mej med andra ord..! Nej gott folk e faktiskt trött nu,,tror jag ska bädda ner mej i min goa säng o försöka sova heeeeela natten.. brukar ju gå sådär =)

Bye for now..!


Jag & Hugo små sover =)



Agnes,Hugo & Martina!



Tisdag..

Sitter nu hos Martina på soläng & kollar på ikeas hemsida vi har druckit kaffe & ätit glass.! *mumsigt* ska ringa & tacka JA till lägenheten sen, ska bli så grymt roligt att få sitt egna ...=) längtar ..Martina & Jocke har nu bestämt att bebis ska heta HUGO så sött...han blir en bra Hugo. Nej skriver mej ikväll !!!


over and out!

Lägenhet

Jo efter jag var hos Martina så åkte jag o hämtade Ida  & så bar de av till Breared.. vi hittade en parkering o sedan skulle vi leta upp huset =) vi kan väl säga att vi gick en liten omväg innan vi hittade.. Men väl där möttes vi av en trevlig kille som visade oss sin lägenhet .. oj så fin den var.. jätte fräsch.. o bäst av allt man har egen tvättmaskin o torktumlare i lägenheten...shoohooo....hihih..nej men d var en jätte fin 2:a inglasad altan & så!! Så nu är de bara upp till mej =) jag tror jag ska ringa imorn o säga att jag vill ha den .. var väldans fin.. o kan nog inte hitta bättre... & tackar jag jaa så är de inflyttning redan 1 mars...! =) Men som sagt ska sova på saken.. e ju ganska mkt pengar som ska ut varje månad.!

Efter lägenhets titten så åkte vi hem till Ida o drack te... o pratade om vad vi just vart o tittat på =) Ida har sagt at hon hjälper mej flytta=) roliga e att jag har inte så mkt att flytta in hehe.. blir att köpa en massa soffa. tv bänk, sängstomme matbord..mm.. =) men gud så roligt..! Behöver ju dock inte köpa dator o tv o hemmabio o sådant skoj för de har jag ju redan .. hoppas min tv håller ett tag till ..har ju haft den ett antal år men jag tror inte den e beredd att lägga av ännu .. hihi..  & flyttar jag nu till Breared så får jag ju användning för min cykel oxå den stackarn har ju stått i garaget sen den var ny hihi..inte välanvänd precis..!

Nej nu ska jag dra mej , ska till Martina imorn igen =) ska bli trevligt.. !

Over and out..!



Myser på soläng

Sitter nu hos Martina & myser...gosat en massa med bebis som ännu ej fått nått namn =) han e såååå fin o sååå go !!!!!!! Älskar bebisar.. ihih.. mys pys..kan jag leva på de myset en vecka lr nått sen e de dags för en ny bebis dos..! Agnes & jag har ritat lite läst lite bok o sådant idag lilltjejjan e ju storasyster nu =) sååå duktig såå.. Ska iväg idag o kolla lägenheten med Ida..! så måste strax åka från Martina ...så jädra kallt ute så tar ju timmar att få upp vämen i bilen..

skriver mer ikväll ... sho hej ..



KÄRLEK

Såå jädra skönt att jag fick med mej min pärla till jobbet idag ..! =) nu kan jag sitta här & knappra en massa ..=) Börjar trilla in fullisar från krogen nu, alltid lika intressant... händer ju alltid nått .. nån liten skandal.! Dricker lite te nu & tar de lite lugnt. Min data e nog den bästa av dom bästa & sååå fin den e heheheh..! Jag e ju lite knasig jag..!

Fick ju äran att köra in Mamma, Perra, Christer o Eivor igår när jag skulle till jobbet..så nu är tystnaden bruten..Aldrig har vi varit så många i min bil heheh .. knappt så den orkade till stan , lr klart den gjorde är ju en racer hahah men trångt var det, inte för mej dock men för stackarna i baksätet =)

Idag söndag ska jag vara slappa & mysa omkring..! Inget jobb söndag natt iaf... jobbar Onsdag igen .. Och ska även till Johan då, ska bli jätte roligt inte träffat den stollen på över 2 veckor =) se vad vi ska hitta på då ..!

Bor massa engelsktalande människor här nu =)hahah gillar inte att prata engelska faktiskt lr jo de gör jag väl när jag känner mej en aning säker på vad jag ska säga hahahha.. ! Jädra dumt de låter äkta svensk engelska liksom.. Shit nu fick jag springa o fixa lite saker till ett brudpar här .. blev lite hektiskt men de gick bra ändå=).Och nu får jag lite besök från securitas alltid lika trevligt får man tjötat en lite stund, slipper man känna sej så ensam här !


Lördag..



Jag har inte gjort nått nått vettigt idag överhuvudtaget..! Legat i sängen hela dagen...så less på att bo hemma nu så jag tror jag ...... spec när man behandlas som luft i sitt eget hem, inte direkt kul att stiga upp ur sängen o lämna sitt rum, så här sitter jag ..! Ska bli skönt att komma iväg till jobbet sen ... jag längtar faktiskt..! idag tar jag med mig datorn min...för får jag tid över så e de så jädra keligt att bara sitta där..! På måndag ska jag åka o titta på lägenhet..=) får väl se hyran e lite över vad jag vill ge varje månad men skadar ju inte att titta..=) så får man se om man tycker den värd de lr inte.. Imorse kom Anna panna =) alltid lika trevligt...stackarn fick springa omkring då inte nyckelkorten funkade & hon hade ju glömt sitt hemma =) kommer ju inte in nånstans då hehe.. segt när alla kort går till olika dörrar mitt funkar liksom inte på alla ställen som hon ska in på ..menmen de löste sej ändå =)..!




min favvo plats..

Här sitter jag när jag e hemma =) där trivs jag som fisken i vattnet.. låter nästan lite tragiskt att de e min favvo plats heheh. Men så e det =) min säng kommer dock inte långt efter kan väl säga att dom delar på 1:a platsen..!=) Tjo ho snart får jag åka  hem lr snart e väl inte riktigt sant men om 2 timmar iaf..!!!


Fre natt

Här var inte så livat på jobbet idag .. restaurangen var ju stängd igår kväll så här har varit såå enormt tyst o lugnt.. !  Väktaren har vart här med & han hade inte heller så jobbigt på jobbet idag =) alla e väl trötta efter alla festligheter som vart.! Idag lördag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på ...ringa  martina o fråga om man får komma dit & klämma o känna på den lilla bebisen=) kanske ..?? Får väl se vad jag tar mej för när jag har fått sovit en stund..

Känns bra att jobba ... gör man iaf nått vettigt hehe.. varit alldeles för mkt ledighet..! ingen kul att få lön i Januari inte=(
Får snåla nu =) Men skulle gärna åka bort några dagar o bara vara, känner jag ! men men de kommer la.. !

Innan jag stack hemifrån så tänkte jag tagit med mej datorn .. men så ångrade jag mej i sista stund för orkade ej stoppa ner den i väskan ahhaha.. men nu ångrar jag de grymt mkt för att jag hade haft tid att greja med den så lugnt som här e, får väl ta med den imorn o se om jag hinner med den då ..! gör jag säkert inte men men !!

Nej jag ska springa iväg & hämta lite frukt e sugen på Apelsin, som vanligt när jag e på jobbet..! Och imorn bitti kommer Anna panna o ska jobba fast dock inte halv fem utan så sent som 06.00 =( hihi.. hinner ju inte tjöta nått då .. Nej frukt var de jag skulle ha NU.. HEJ .!

Over and out!

2 januari!

Kan inte slita mej, när jag väl har satt mej vid min dator så kan jag inte gå härifrån hehe.. e hungrig men sitter så bra här .. =) gör inget spec heller.. kollar youtube.. en favvo e frida öhrn - jolene... såå härlig röst..! Jag ska sova sen men hinns inte med nu hehe..lagt in lite bilder på facebook med .. lite kort från december månad..!

jo träffade en tjejja i onsdags som jag redan hade dömt ut innan jag steg innanför dörren, dåligt av mej jag vet... men ibland gör man så tyvärr.. iaf .. JAG HADE GRYMT FEL...! Hon var jätte go ..! Och ibland tycker jag om att ha fel =) spec i sånna här fall..!!

Tänkte börja träna igen nästa vecka.. hoppas verkligen jag kan komma igång igen .. ska bli så otroligt skönt att få anstränga sej lite..! blivigt en jädra soffpotatis *urk* me dont like..! Kanske man kan bli lite mer jaa vad ska man säga lite mer osladdrig hehehehe..!



de var det.!

Ja de nya året har nu börjat ... Igår låg jag hela dagen mådde inte alls bra o idag vaknade jag med sjuk huvudvärk.. börjar släppa nu. Nyårsafton så åkte jag hem till lilla Anna .. vi sminkade oss o grejade & allt blev lite stressigt då vi skulle vidare till en vän till anna.. Väl där så drack vi åt popcorn o fiixade resten med hår o naglar o annat skoj..! O pratade en massa massa .. =)

Vi åkte ner till såsen för att hinna var där lite innan tolvslaget..var skoj till en början vi dansade o så .. men musiken var ju såå jädra låg så man kunde ju viska till varann typ..! Jag o Anna gick ut o tittade på fyrverkerierna var jätte fint.. men jaa när vi sett klart på dom , så var vi ganska nöjda med såsen faktiskt hehe.. vi gick upp köpte mat in på jobbet en sväng o sa hej o fick lite värme... o sedan fick vi skjuts hem..!

Idag ska jag jobba ... ska bli skönt ..tjäna lite pengar .. ! Nu blir de inget party på länge för min del..! Känner mej ganska  nöjd på den fronten just nu ,, kan lätt bli för mkt..!


RSS 2.0