Onsdag

Kan inte riktigt förstå att jag nu bara har 3 nätter kvar att jobba.. En till imorn och sedan tors och fre nästa vecka sen är det färdigt !!! Nätterna nu går fruktansvärt sakta o ett pass känns som en hel evighet.. ler..Men bara att bita ihop. Sen så ska jag bara njuuuta av lite ledighet o sedan njuta av mitt nya jobb.. =9 Kommer nog att bli kanon bra..

Älskar dig



Min syster var kanske inte så nöjd med bilderna som jag la ut häromdagen, har nu gått igenom en massa massa mappar i min dator och Therese jag e ledsen över att behöva säga det men jag har nog inte ett enda seriöst kort på dig ;) Fast jag tycker du e söt på bilderna nedan, så detta fina fotot har jag nu tagit från Tess bilder på Fb

delade ju med mig av två favoriter häromdagen, här är en tredje.. ;)








Piedestalen har jag målat svart



Blev bra tycker jag, Mormor fick en liten sig en plats på den :) och det passar ju eftersom jag fick den av henne...


Tvätta tvätta tvääätta



Inte sååå längsedan jag gjorde det sist, men ska försöka tvätta min "nya" bil ofta.. Hålla den ren från fågelskit o annan tråkig smuts.. Plus att Morfar blir så glad när jag kommer förbi, han hjälper mig ta fram hink,tvättsvamp mm trots att jag kan det själv ;) Men du får vi umgås lite och det e ju perfekt, han säger till mig när jag har missat en fläck och såå, så underbart ;)

Jag har några favoriter

Här är två av dom ;)


2007

Fredag

Nu har jag snart bara fem nätter kvar tjoohooo... Idag var det en trevlig överraskning när jag kom till jobbet för i repan jobbade lilla Helena som varit ute o rest i 3 månader =) Hon har haft det kanon o vi har saknat henne, så kul att hon äntligen e tillbaks.. :)  Fredags kvällen spenderades hos Mamma o Perra blev massa god mat som vanligt, men innan det så tog jag & Tess en promenad ner till Marina för att hämta hennes hund Benji o sedan fortsatte vi vår runda i gödestad..!

....

Efter denna natt har jag endast 8 nätter kvar går sakta men säkert framåt ;) idag blir det en låång dag, kommer hem efter 07.00 o sedan ska jag stiga upp senast 11.30 för att vara på mitt andra arbete klockan 13.00... Kommer sedan hem igen efter 18 och då e jag alltid as trött, så då är det bara att hoppa i säng så man orkar med natten på jobbet. Jag har varit ledig några dagar nu och det har varit riktigt gott, mkt promenader har det blivigt och en massa dejter med Ida.. Är ute o promenerar varje dag och det är så härligt mkt trevligare att vara ute o gå när man har sällskap, promenaden känns inte så lång då...

Här strejkas det för fullt :)

Bilden e tagen från http://hn.se


Min bonus pappa Perra (till vänster) har nu gått ut i strejk som 229 st till på pappersbruket i Värö, så nu får vi hoppas att dom får som dom vill.. :)

Ses igen

Alla mina tankar går till Henke idag, idag har alla fått ta farväl av dig, men det är ju inte för evigt vi kommer ju alla ses igen..! Så Henke ha det så underbart så ses vi!


Nya naglar igen



Denna gången kortade vi dom en massa, o gjorde franskt mina naglar har växt massa så vissa fingrar har vi inga tippar utan Sanna har byggt på mina riktiga naglar =)

Äntligen måndag ;)

Nu är jag ledig några dagar, såå gott. Idag ska jag iväg till Sanna o se vad vi ska göra med mina naglar, är en månad sedan jag var där sist & nu har jag lyckats tappa, lr slå av två tippar så vet inte om jag vågar sätta på nya på dom fingrarna för de är ömt som f*n. Så frågan är då om man ska plocka av alla tippar o börja behandla mina vanliga naglar istället... Ja vi går se vad det blir, jag får sova på saken..=)

Igår blev jag bjuden på kvällsmat hos Mor & Perra igen ..hiih.. gott var det o mätt blev jag. Natten har gått bra men den har varit låååång. Kändes som den aldrig skulle ta slut men nu e klockan 06.10 och om 50 min får jag gå hem.. Har inte planerat så mkt på mina lediga dagar, blir massa promenader iaf och lite besök hos nära & kära. Hoppas på kanon bra väder iaf så man kan vara ute en massa massa...

helg

Lördags natten har gått bra men varit mkt att göra men om en timme får jag åka hem. Lördag dag var seg men på kvällen blev det en promenix och sedan kom mitt hjärta hem till mig vi kollade hus på hemnet o fikade :) passade på att kramas lite med träffar ju inte hans förrens måndag nu juh ;)


Jag tror vädret kommer bli kanon idag så det blir en timmes promenad då.. Är så otroligt skönt att komma ut när solen kikar fram.. Man kanske till o med kan få lite finare färg i ansiktet slippa vara bleeeek, hade gärna solat lite solarium men det är icke braaa så jag hoppar det..! Men man kanske skulle gå o få en sprayad solbränna ;) fast tänk så blir man gulaktig heeemskt..nej tror solen får göra sitt i år igen och de får ta den tid det tar *ler*.

Bara en natt kvar nu sen e jag ledig en vecka ..gott.. Se om man kanske kan åka ner till falkenberg och träffa lilla Jack, min bonus bror & hans tjej fick nämligen en son häromdagen :)


11 pass kvar

Jag räknar neråt haha, såå gott det ska bli att byta jobb, då kanske jag blir människa igen och får tillbaks min energi som jag vet att jag har nånstans låååångt där inne..! Idag tog jag mig en härlig promenad ute i det fina vädret, tog en go promenad igår med men då regnade det ju en massa :( idag var det strålande sol och en massa folk i rörelse överallt. Vilade en timma efter promenaden och sedan gjorde jag mig i ordning och åkte hem till Mamma & Perra är guld att bli bjuden på mat fredag kvällar, tycker det e så tråkigt att äta ensam på helgen =). Fick ta Perras bil till jobbet för min ska förhoppningsvis servas imorn och då ska Perra ta den till verkstaden. Bättre bonus pappa finns nog inte..!! Och vet att min mor är flitig läsare här på bloggen så får passa på att skriva att hon e bäst med så hon inte blir ledsen ;)

När jag får lite pengar över ska jag köpa mig en laptop till vill ha en mindre typ 11-13 tum. Lite smidigare att släpa med sig har ju med mig min dator nästan överallt, så planen är att denna "stora" alltid ska stanna hemma så får den lilla följa med mig överallt..!

hej hej

7 april

Onsdagen började sådär gick o la mig i tisdags med huvudvärk och vaknade sedan med den på morgonen igen, så var absolut inte bra start på den dagen. Klockan 13 bar det av till Johan och vi styrde bilen mot stan, så skönt att kunna gå gata upp o gatar ner utan att frysa häcken av sig, trots huvudvärken så var det skönt att vara ute i solen. När jag kom hem slängde jag mig i sängen o somnade direkt och vaknade en timme senare utan huvudvärk, och nu sitter jag här på jobbet o dricket te.

Har börjat räkna ner nätterna tills jag slutar och är nu bara 13 nätter kvar.. känns som en evighet men hoppas det kommer gå fort..! =) Nej dags att börja städa här, för snart kommer ju mina kära kollegor för att ta bussen härifrån till flygplatsen, idag bär det nämligen av till Rom för några stycken..Är julklapp från stadshotellet vi fick tre resmål att välja mellan, jag valde Barcelona och dit åker vi 27 maj har jag för mig :) ska bli riktigt roligt att komma iväg lite med sina kollegor (vänner). Får se om jag och andreas kommer iväg på nått nu i maj lr i början av juni, vet inte riktigt om min ekonomi tillåter några längre utflykter ;) men nått ska vi nog kunna hitta på ...!

Nej städa var det... hej håå....

Kycklingar

13 små kycklingar kläcktes fram hos min pappa på påskafton, fick ett gulligt mail idag :)





Påskägg






Denna söta citronen hittade jag hos min pappa :)



Fick med mig massa ägg hem :) Pappas smååå hönor har varit duktiga..



Det bjöds på påsk tårta...!


sååå less

Snart åker min blogg.......Jag finner ingen lust till att skriva nått här längre, vet icke varför?!?!? kanske för att varje dag ser likadan ut??!? Helgen var iofs fantastisk men orkar inte dela med mig ;) Så nu ska jag luta mig tillbaks för att se ännu en film, ciao.........!

RSS 2.0