Femte natten

bara ca 4 timmar kvar nu ;) sen går jag av, skönt. Ska träffa Johan imorn var lääängesedan för jag har varit sjuk. Så vi får la se vad vi ska hitta på för skoj, jag hoppas verkligen jag e pigg imorn, ska försöka att inte gäspa en ända gång under dom 5 timmarna som vi spenderar ihop..!

Min Mamma inhandlade sig en Galvanic Spa igår, så nu ska hon bli smärt & smidig o rynkfri, Fesen ska bli av med sina ömma axlar, rygg, huvud, fötter, jaa allt hehe.. O Perra ska få mer hår på huvet,hehe! Nästa gång man hälsar på så kanske man inte känner igen dom*ler*!

Jag väntar på en kräm som jag har beställt från Nu Skin så jag kan börja behandla mina axlar o sååå, såå jag blir av med min huvudvärk mm.! Nej fasen nu e min te paus slut dags att jobba.!


Allt på en gång ;)

Min söndag har varit kanon, vaknade att älskling låste upp ytterdörren hos mig vid middag..=) UNDERBART... Så denna söndag har jag myst en massa o sedan sovit lite..! Perfekt söndag med andra ord! Längtar till den dagen då vi bor ihop kommer bli så bra o så mys.. Varit ihop ett tag nu & jag har lessnat på att vara särbo helt enkelt, dags att flytta ihop ;)

Ny vecka nu igen då, tiden går så otroligt fort hinner inte riktigt med känner jag. Min förkyldningen är snart puts väck så denna veckan ska jag börja träna igen .. GOTT...så tråkigt att bli sjuk när man äntligen har kommit igång med sin träning..Men men det är smällar man får ta, gäller bara att komma igång snabbt nu igen & kanske träna lite mer än innan till o med..hihi..!

Inte långt kvar till jul nu, funderar på om jag ska börja köpa lite klappar redan nu, är ju så fattig i december..Plus att de är sååå tråkigt att springa på stan o handla klappar i dec för alla är så stressade o till slut köper man bara nått för köpandets skull..!

Har ju lite födelsedagar nu framöver med..5 st tror jag, Mormor 70 år & Fesen 18 år nu i november & så Andreas 28 år,Agnes 3 år & Hugo 1 år i december..! Så vad önskar ni er???


Mitt hår hehe



Tänk om mitt hår kunde vara så här fint varje dag heeela dagen och inte bara precis efter jag har duschat!!

glasögon

Imorn ska jag till optikern och kolla synen för jag ska nämligen köpa mig ett par nya glasögon. Är så otroligt trött på dom jag har fast jag bara haft dom i 2 o ett halvt år =)..! Men nu blir de ett par som är lite mer diskreta..! Så imorn 12.30 ska jag dit, se om jag kan lura in älsklingen till stan med så vi kan ta en fika. Sen på eftermiddagen ska det sovas jobbar ju nu inatt, känns ok hittills men näsan rinner som bara den så jag sitter här med en toarulle som börjar tryta nu ;) Jädra enveten förkyldningen detta.!! Var ju ett tagsedan jag jobbade nu med tanke på att jag var sjuk förra veckan, så blir nog kämpigt fram vid 3 tiden då jag har sovit ganska gott vid den tiden dom två senaste veckorna..!

Verkar vara en ganska lugn fredag ute på stan, är kanske pga det dåliga vädret. Här på hotellet så är det tyst o lugnt nu iaf, och det gillar vi =)

Nej nu ska jag dra mig, jobbet kallar *ler* hej hå..!


NU SKIN

http://www.nuskin.com

Jag är helt såld, jag vill ha alla dessa produkter =) kommer att köpa en varje månad...!




Galvanic Spa e bra för ALLT... Rynkor, acne, eksem, celluliter, migrän, psoriasis och mkt mkt mer.

Är du intresserad så hör av dig =)

Helg

I lördags var det kalas hos min mor,blev tacos & sedan mumsig äppelkaka till efterrätt =) Idag har jag & Andreas varit hos hans syster i göteborg & ätit gott också. Riktigt lyx helg, har inte behövt lyfta efter finger! Nu ikväll har vi bara legat på soffan & kollat på tv, sååå jäkla gott.. Älskar att inte göra nått..! Nej nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det sängen..Så god natt gott folk..


Andreas, Mamma & Perra 2007


För ett årsedan fick du somna in


Hatar att må såhär


Tisdag

Diskat, putsat fönsterna, tvättat, lagat mat och tränat ja de var min dag det, inte så intressant med andra ord..! Nu är det desperata hemmufruar, så jag har ju absolut inte tid att sitta här & skriva ;)


Här kommer en bild på mig o Johan i februari



Leonardos namngivardag


Var en mycket trevlig lördag i göteborg. Var ju Leonardos dag så därför är de bara foton på honom =) Han var såå finklädd väst & fluga ..!

Hittade nått sött på aftonbladet

En sån här sötis skulle jag lätt vilja ha, syftar inte på katten alltså. Vet att jag sa till Mamma några ggr när jag var yngre att jag ville ha en minigris, gick dock inte hem hos lilla Mamma & nån gris fick jag inte ;( Men gud så otroligt fina dom är, och är även bra för allergiker..!! sååå mer minigrisar till folket =)



Bilden ovan är tagen från aftonbladet.




Det bloggas dåligt här, varför??

Jo för att jag inte har så mkt att blogga om tyvärr, o för att jag absolut inte haft någon lust, inte suttit mkt vid datan heller. Mitt bloggande går verkligen i perioder & som ni nog har märkt så är jag inne i min down period här..!


2008

På promenad med Molly förra året, nyduschad & trött =)


Vänskap



Jag har få vänner ,dom jag har kan jag räkna på en hand men dom är BÄST och betyder ALLT för mig. Madelene är en av dom, vi har kännt varann i 14 år, vi har varit ifrån varandra längre stunder som ca 2 år men när vi väl ses känns det ändå som igår =) Madelene jag älskar dig, ha det så roligt på ditt lilla äventyr..!!

RSS 2.0