Borta bra men hemma bäst..

Denna veckan har varit mkt trevligt... har nog gått flera flera mil på stan .. o har nog varit inne i varenda affär =) Fått handlat lite saker o så men inte riktigt så mkt som jag ville.. hehe.. hade liksom en bild av kläderna o jackan jag ville ha så hittade inget som stämde överns med den riktig så blev ej nån jacka men lite kläder blev de allt..

Piercade även mej sådär lite oväntat i flärpen man har i örat (brosk biten ) aj aj .. var ej så farligt när han spättade mej med världens största nål, var värst när smycket skulle på plats hhehe..och e fasen inte lätt att sova på samma sida hela natten , så kan säga att jag har sovit riktigt riktigt dåligt..!

Jag o Ida har haft de trevligt ... sett lite kändisar i veckan med *hiih* alltid trevligt .. hehe...
Men ska bli otroligt skönt att komma hem o sova i sin egna säng.. o slippa all stress alla i Stockholm går på högvarv hela tiden ränner fram o tillbaks med sina kaffe muggar o telefoner.. hehe.. orka.. !

Kommer hem ikväll nån gång sen imorn blir de fest med alla mina söta små vänner .. det ska blir otroligt skoj faktiskt.. !
E ju min första lediga helg på ganska länge, så jag förtjänar lite party party..=)

Nu ska jag hämta lite te.. skönt att åka 1:a klass =)



Tjo hej  


 


Here we come

Nu sitter vi på tåget upp till Stockholm =) ska bli så skönt att komma bort ett tag ....
Mått skit i natt ... kräkts o grejer så får hoppas jag håller mej frisk nu .. börjar känna mej mer o mer ok.
Vi sitter här med varsin dator i knät ser ganska lustigt ut  4 st freaks.. !  Bara ca 4 timmar kvar på tåget =) försöka sova en sväng sen kanske .. tjo hej .. 

 


Trötter...

Uscha vilket väder det är ute.... Har hållt i sej hela natten lång. ! Ska säga att jag inte blev det mista road av att ställa tillbacka klockan i natt för de innebar en extra timme för mej på jobbet... o i natt har jag vart så trött ,så de var smärtsamt ska jag tala om =)

Gårdagen blev en kanon dag, fick dock bara sova drygt 1 timme när jag kom hem från jobbet klockan 07.30 , skulle nämligen köra t veddige o hämta en o annan sak... och efter de kunde jag ej åka hem o sova för då skulle jag till frisören o sedan träffa Martina .. Jag och Martina hade en mysig dag lunchade o rände runt på stan, o tittade på bebiskläder*mys*. Så när jag kom hem vid fyra tiden var jag ganska sleten, efter att ha tjötat lite med syrran o ruuubin så gick jag  o la mej fick sova nån timme sen var de dags att köra Mamma & Perra till en fest....osv osv.. ler..

Nu kan jag säga att jag saknar min säng en del, såhär trött har jag inte varit på mkt länge .. O så får jag bara sova till 12.00 idag skulle behöva sova mkt mkt längre..

tjo hej ZZZzzzzZZZZzzZZZZZzzZ

Lite av varje...


Här sitter jag nu & segar mitt Höstlov har nu börjat =) de är de bästa med att gå i skolan (komvux) man får lov ...
Ska dock jobba hela helgen... men de e mkt roligare än att plugga.. Sen på måndag åker jag & min familj + Ida till Stockholm för att bara mysa o ha de bra..Ska bli så skönt att få ett litet brejk från vardagen här hemma.. !

Och imorn ska jag träffa min älskade vän Martina som magen bara växer o växer på .. =) ska nämligen få sin andra lilla kotte i december.. jag längtar verkligen .. ska bli så roligt.. när den lilla pojken kommer.!!! Världens sötaste lilla familj...
Var  ett tagsedan vi sågs så ska bli så kul, fika tjöta o springa på stan.
Ja det blir en bra dag...
Ska även till frisören o försöka göra nått åt min livlösa frisyr hehe..

Jag hoppas på att få napp på en lägenhet snart..Får inte plats i mitt lilla rum, har alldeles för mkt prylar ...så nu har jag börjat bo i hallen här uppe med, flyttat ut saker lite försiktigt ,,precis som om ingen skulle märka det =) hehe men ingen har sagt nått än men det kommer la ...mamma samlar nog energi till att orka tjöta om det =) ! Hon kanske känner att de e meningslöst att tjöta på en 22 åring... .vi känner ju varann ganska väl ,så hon låter nog bli....

Nej nu ska jag börja röja lite här... ha de så bra....!







Min helg...=)

I fredags var jag helt färdig...så gjorde ej många knop på kvällen, hade nämligen jobba både dag o natt..
Fick sova hur länge jag ville på lördagen,  behövde alltså inte ställa nån klocka =) helt underbart..

 På kvällen var de kalas för min Mor som fyllde år i fredags ..så det var exotisk planka ..mmm mkt gott, o jätte god glas till efterätt..!! hade nämligen förtjänat lite glass då jag efter maten hade HLR utbildning  hemma i stora rummet, är inte så lätt det där, fick ont i min lilla hand då dockan (mini anne) =) var för hård.. !Men hur som helst så fick jag blåst o så hehe kollat puls mm .. så nu e jag ganska haj på de där..(missar utbildningen på jobbet därför fick jag en utbildning hemma)..
Tur att min extra farmor håller i sådana utbildningar.. =)

Efter allt detta ståhej så var de bara att dra på sej finbyxorna & åka till jobbet, o här sitter jag nu o väntar på att klockan ska bli 07.00..så 1:an kan komma & byta av mej så jag får åka hem o sova.. Är nämligen lite sömnig nu ..

Sen idag (söndag) så ska jag inte göra många knop ..försöka göra lite läxor och sen försöka njuta av min lediga dag ... ! 

Hej svejs..


 


Det gick så fort..

Vår älskade molly är borta .. Och det gör så sjukt ont...
Tog bara några sekunder sen fick hon sova gott.. Saknar vår älskade lilla familjemedlem så fruktansvärt mkt.. =(

Älskar dej Molly



                                          

Kommer sakna henne enormt mycket....

Denna veckan har varit extremt krävande.. vår älskade hund (Molly 13 år...) har tyvärr blivigt sjuk och vi har nu kommit fram till att de e bäst för henne om hon får somna in ... =( ..Man vet ju att denna dag skulle komma men man tänker ju liksom inte på det.. o nu när den väl är här känns de så overkligt o orättvist..! Kommer blir som fruktansvärt tomt, blir ju minus en i familjen & det är lite svårt att greppa...Hade jag fått bestämma hade hon vart med oss föralltid... =(

Saknar henne redan ... ! Glass är gott...

 
                                             såå mysig...

Jobb jobb jobb

Nu sitter jag här på jobbet.. och kom ju då på att jag skulle ta o börja blogga.. Kommer dock inte skriva så mkt nu då jag inte har tid..Weronika har fått en liten tjänst dec ut.. så nu e de jobba som gäller, plus skola =) ska bli intressant att se hur det går.. jobba på nätterna o skola på dagarna.. ! Fritid ? hmm vad e det ? hiihh.. men pengar till mej ..ska lägga dem på hög så jag kan köpa mej nått fint.Inte för at tjag ej har kunnat handla fina saker till mig sj innan ... köpte en jätte bra kamera för nån vecjka sen .. den ee såå bra ..dock inte hunnit använda den så mkt än men den ska nog få jobba när jag o ida ränner runt i stockholm en vecka..! nej om jag skulle fortsätta jobba har ju lite att pyssla med här..!

hej hej ..

RSS 2.0