REDAN NERVÖS

Nästan en hel vecka kvar men gud så nervös man kan vara, tänk då när dagen är kommen hahah kommer jag verkligen fixa det..?!?!?!? Klart jag kommer, POSITIVA tankar!!!



Bild från 2006 tror jag..!


!!!!!!!!!

Vet precis vad jag vill skriva men håller allt det för mig själv...men det gör lite ont o jag känner mig hmm ja jag känner mig ensam på ett sätt..! Men men kanske har nått att se fram emot snaart men det visar sig imorgon, tänk om turen kunde vända det måste den göra..! Chansen är inte såå stor men jag hoppas fortfarande lite ändå..! Längtar tills jag e ledig jag behöver umgås med nära o kära känner jag, plus att jag längtar efter ett träningspass pallar inte träna  efter jag jobbat natt.. :( så när jag e ledig passar jag på =).


=)

Jag har egentligen ingenting att klaga över vad det gäller mitt liv, och det känns så otroligt skönt, visst att jag skulle vilja ha ett dagjobb men jag har iaf ett jobb och de ska jag vara glad för..Min lägenhet e ganska dyr men jag har iaf en bostad! Alltså det jag "klagar" över är riktiga lyxproblem med andra ord...! Nu har jag njutit av mitt te här en stund och ska nu återgå till jobbet..!


Såå fin..


Nya Naglar





Inte lätt att få en bra bild =) Men såhär ser dom ut..


Helg

vad gör ni en snöig lördag som denna, själv ligger jag och Andreas på soffan o kikar på  film, Mysigt..! Vi skulle åkt till Göteborg & hälsat på andreas syster o hennes son, men vem vill ge sig ut på vägarna denna helg... URK...!
Fick hälsat på kusinen min o kusinbarnet mitt i går, ÄNTLIGEN, sjukt att man ska vara så "upptagen" att man inte hinner köra ut till tofta.. Blev dock bara en kort stund med tanke på all snö.


Helg

vad gör ni en snöig lördag som denna, själv ligger jag och Andreas på soffan o kikar på  film, Mysigt..! Vi skulle åkt till Göteborg & hälsat på andreas syster o hennes son, men vem vill ge sig ut på vägarna denna helg... URK...!
Fick hälsat på kusinen min o kusinbarnet mitt i går, ÄNTLIGEN, sjukt att man ska vara så "upptagen" att man inte hinner köra ut till tofta.. Blev dock bara en kort stund med tanke på all snö.


Hos mormor & morfar

Mormor väljer att klä sina väggar med tavlor på sina vackra barnbarn ;)










Tisdag natt

Idag har jag lämnat in min bil för centrallåset ska fixas, fick en lånebil och tror jag behåller den ;)

Bytt är bytt lr ??







Vi har fått nya fina glas på jobbet vill faktikst ha sådana hemma..!! Goa att dricka ur med, lyxade nämligen till det med lite cola i natt :)




Söndag natt

Så var alla hjärtans dag över, det var en mkt bra dag älsk dök upp och vi kikade på tv o mös =)sen sov jag lite o nu sitter jag på jobbet. Jag fick en ros av Carro när jag kom till arbetet det tackar jag för =)

Jag hittade en bra vas med..


Det gör ont i hjärtat

när man läser om alla tråkigheter som hänt i Varberg dom senaste dagarna...!!!! Idag är det alla hjärtans dag och jag hoppas att mina nära o kära plus alla andra får en bra dag trots allt..!!


Fredag

Imorse var jag duktig och åkte och tränade muskelharmoni och efter det tog jag o Anna en promenad i kylan, fyy vad de blåste inte alls skönt.! Sen på eftermiddagen gjorde jag inte många knop för jag skulle orka jobba nu i natt, och här sitter jag o ska strax äta lite. Nu jobbar jag fram tills onsdag, hoppas verkligen dessa nätterna går fort som bara den..!!!!


Torsdag

Oj vad tiden går fort när man e ledig..! Igår var jag & Johan en sväng i Fbg hälsade då på min pappa på jobbet, tjötade lite sedan begav vi hos hem till Varberg igen. Nu sitter jag och tittar ut, solen lyser, UNDERBART, synd bara att de e så kallt, ska ställa mej på min crosstrainer en stund strax & sedan tar jag nog en promenad. Idag är en sån dag då jag inte vill göra nått, ska ringa min kusin senare o se om hon är hemma =) kanske man kan få en kopp kaffe lr två..mer än så orkar jag inte med idag *ler* skönt när man kan ha sådana dagar...!


Pappa


Helgen

den har varit bra igår åt jag & Andreas på wärdshuset, kyckling o fläskfile planka väldigt gott. Denna helgen har vi nog sett på 15 filmer hahah känns så iaf..Men det har varit väldigt skönt att inte göra nått. Var på kalas i lördags och firade bonus farmor och bonus pappa..kanon go mat o tårta..Så jag har inte gjort så mkt mer än o ätit..!


O nu precis har jag satt upp nya gardiner =)





Trodde Andreas hade köpt sin minitraktor av Byggare Bob ;), men icke, tyvärr så är den redan såld, Andreas tyckte inte det fanns nån anledning att behålla den bara för att den var söt ;), killar.!




hopps

Om några timmar tar jag helg, ska bli gott =) hade gärna tagit helg nu hihih men får väl jobba klart först, åt för nån timme sedan o jag blev sååå jäkla seg o trött efter det...!!! Var hos osteopaten igår, gott som faaasen, men lika surt att betala varje gång..!


Nu i helgen blir det kalas igen, firade morfar i söndags o nu blir det bonus pappa o bonus farmor på lördag, ett väldans kalasande dom 2 första månaderna på året..=) Men jag klagar inte, tackar inte nej till god mat eller fika ;)


Jag måste röra på mig nu annars somnar jag här i stolen .. hej hå ha en bra helg.!


HATAR SNÖ NU

Jag har inget positivt att skriva här just nu, jag vill att all snö ska försvinna..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Helgen

Efter att ha gjort nått i flera dagar så börjar jag bli rastlös, så städa kanske ?? Har tittat på en massa filmer nu i helgen, ätit massa onyttigt, det har kommit mer snöööö och jag har svurit över detta ett par ggr, jag har nästan förbrukat en hel flaska nässpray så snart bär det av till apotket för att köpa en ny. Vore ju HEEEEMSKT om nässprayet tog slut hur skulle jag då överleva ;)??!!!!??!?!! Vissa är beronde av nikotin mm jag e beronde av nässpray *ler* och jag e medveten om att det inte är så bra det heller..!


RSS 2.0