Måndag

Denna dag har varit kanon, gick på möte & de var inte så jobbigt & det gick väldigt fort. Sedan tog jag min lilla väska och gick upp på spa, och ooj så gott de var att bada i vitality poolen & varma källorna..!! Jag var nöjd efter nån timma och då bar det av hemåt för en bit mat. Therese kom hit och vi tog cyklarna och styrde ner till stan där vi fick inhandlat två julklappar till mig =) såååå nöööjd e jag .. hihi..har man inga pengar får man handla för andras ;)Så dom klapparna längtar jag verkligen tills jag får..!

hej hå


Helgen

har varit bra, men nu sitter man här med tända ljus & känner sig lite ensam hihi..Har tittat på alla mina favvo program one tree hill, gossip girl & nu är det vem kan slå Filip & Fredrik =)))

Imorn blir det möte, hoppas det blir kort & inte alls jobbigt men tror tyvärr att det blir låååångt o skiiiit jobbigt..!! Tror jag ska spa:a innan så jag e lugn o harmonisk hhahaha! Var hos min kära mormor o morfar igår, jag fick låna lite fina små juldukar av mormor fick även en söter tomte att ha på altanen..! Så här blir det julfint i min lilla lägenhet. Hade gärna bytt gardiner med men det får nog vänta faktiskt.

Nej tillbaks till teven....


Fredag

Nu har min ljusstake kommit upp, yes jag har bara en då jag bara hade ett fönster innan ;). Här kommer en bild. dock ingen bra men men den får duga.


Glass

med mina favoriter idag =)





Måndag Natt

Snart ledig, ska promenera mysa & bara njuta av livet hehe.. Nej som vanligt har jag inget inplanerat på mina lediga dagar idag blir det iaf lite sömn o sedan en lååång promenad sen får jag se vad jag hittar på. Imorn är de ju Johan som gäller. Torsdag kanske jag kan hälsa på mina favoriter i veddige om solängarna inte ska jobba..?!

Igår var jag Anna ute o gick en lååång promenad vi lyckades få några små skurar över oss men d var mest uppehåll, så vi blev inte så blöta. Tiden går så fort när man går ut på en promenad vi pratar o pratar o pratar om ALLT & inget i vips så har man traskat runt i över en timme *lovely* Kom hem skulle vara lite märkvärdig o laga mat till mej själv blex lax o grönsaker såg jätte gott ut o var gott dom första tuggorna tills jag blev helt äcklad av min mat, så den åkte i soporna..! Var ju fortfarande as hungrig förstås sååå fick bli lite majs heheh oj så mättande..NOT..! tacka vet jag köttbullar & mackaroner ;) försöker dock hålla mej ifrån sånt nu inte ätit pasta på ganska länge faktiskt.

Nehe gott folk nu ska jag fortsätta jobba hej hå.


Kalas...

Var mysigt med lite kalas igår Fesen fick mkt bra presenter mest pengar tror jag =). God mat o gott sällskap en kanon dag med andra ord.! Nu har jag te & mack paus på jobbet känner mej lite seg så ska strax börja städa tänkte jag, brukar piggna till då..!

Efter jag har sovit idag så ska jag ta mej en långpromenad, regnar det så klär jag på mig regnkläderna..enligt min osteopat så ska jag inte styrketräna nu för min rygg gillar inte det, så 1 timmes promenad varje dag har han sagt att jag ska ta..!! så är väl bara att lyssna, går ganska bra hittills =)

Nej nu drar jag hej hå


Paus

Dricker te & äter mina mackor, behövde det såhär på morgonkvisten, ska nämligen ta tag i städningen här på jobbet strax. Har gått bra i natt har haft & göra nästan hela tiden så natten har gått fort, klockan är nu kvart i fem o det tycker jag e morgon när jag jobbar =).

Fesen fyller 18 år idag Grattis hurra hurra osv ;), så klockan 16.00 blir det kalas, hela tjocka släkten hahah som dock bara består utav ca 10 personer haha Fesens kusiner bor ju i Åre så dom kommer ju inte annars hade vi varit ca 13 pers *ler*. Johan o hans familj kommer iofs, så hela 13 personer blir vi nog ändå. Nog om det kul ska det bli kalas e bra man får mat & fika, o det gillar jag. gillar ju iofs mina kalas bättre för då får ju JAG presenter, men men de e snart jul ;)

Nu har tre av mina nära o kära fyllt denna månaden, och nu i dec fyller det 3 stycken till, mkt kalas blir det =)

nej back to work.. hej hå


Läskig



Denna hittade jag på min altan ÄCKLIG som *** men STENDÖD =)...!

Taget i helgen som var

Jag orkar inte skriva nått, orkar inte sitta här, gud så tråkig jag är.


Våga vägra Farmville


Farsdag

Pappa kom hem t mig & vi åkte ner till Asia Spa vi badade i vitality poolen, åt frukt, bastade, tittade på utsikten från varma källorna vi hade en kanon söndag med andra ord..men dagen var inte slut där, efter vi hade varit på spa så var vi ju självklart hungriga så det blev en sväng till Harrys där vi åt harrys toast...*mmm* Jag var riktigt trött efter maten och pappa var sugen på kaffe o kaka så in en sväng på Breareds närlivs för att köpa nån kaka o sedan gick vi hem till mej för att fika. Var gott med kaffe o jag piggnade till liiiite grann. Pappa verkade vara nöjd med dagen, så efter kaffet åkte han hem till Fbg.

Jo fick reda på att min bonusbror ska få barn i april... skooooj... Så grattis till Jonas & Marit..!










Lördag

Femte o sista natten för denna gången, fasen så lugnt o skönt det e på hotellet idag *underbart*. Idag har jag inte lyft ett finger, haft en riktigt riktigt riktigt lååång slappardag..älsklingen har jag umgåtts med en stund idag med tills jag blev för trött o ville sova =)  Imorn är det farsdag & jag tar med mig min pappa till Asia Spa efter vi har lunchat på stan.. ska bli trevligt.!

Jo jag är en stort fan av vakna med the voice tycker de e roligt att titta på innan jag somnar =) häromdagen spelade dom upp låten med han Mattiaz som var med i serien Ullared, dom, även kallad Ullareds bögen & som jag skrattade men iaf så skymtade jag ett ganska bekant ansikte, nån mer som gör det?? hahaha


onsdag

Mina nya glasögon var färdiga idag så jag & J gick o hämtade dom..trivs bra idom faktiskt...o tur är la det hehe.! Vi har haft en bra dag på stan, fikat lite shoppat lite o promenerat massor.. J fick shoppat en jacka på Lolles & jag måste säga att dom är otroligt trevliga där inne...STORT PLUS..!!

När klockan började närma sig 18.00 så kände jag hur trött jag egentligen var efter nattens jobb, så när jag kom hem slängde jag mig i sängen o sov en timme men drömde mardrömmar så vägrade försöka sova mer...Så här sitter jag nu på jobbet igen o har te paus..!! Ska snart börja städa här så jag inte blir såå där hemskt trött, finns inget värre än när kroppen skriker efter sömn o man absolut inte kan ge den vad den vill ha .. så då e städning en bra grej :) Nu över till nått helt annat...

Mitt kort har dragits på ca 600 kr idag enligt min internet bank, o jag kan inte komma på vad de kan vara,står ju inte heller förrens typ imorn.. skitstörigt..! Vad jag vet så har mitt kort endast dragits två ggr idag...Glasögon köp, & fika..!!! hmm..! Tänker verkligen så det knakar men inget händer..

Bilder

2009
Therese snyggar sig i min fin fina hjälm =)



VAAAARMT..!





2006


2008 Mitt hjärta



Såå fin...


 Min bonusfarmor ;)


RSS 2.0